Seuraa 
Viestejä45973
moderaattori_3
Pyynnöstä bannit annettu. Aluksi 7 vuorokautta, jatketaan, jos tarvetta vielä on.
Pyynnöstäsi yritin lahjoittaa 2100 euroa äärioikeistolle, sen edellisen 3145 euron lisäksi. Tuo 2100 tuli tietysti siitä, että toinen ja kolmas aiheeton banni yhteensä 21 vuorokautta ja kertoimeksi hampurilaismainoksesta tuttu tasan 100. Vaan tuli kaksi ongelma. Ensinnäkin, tiliotteeni näytti pienempää summaa kuin pöydällä olevat laskut, ja siellä on edelleenkin mm. kaksi yli 500 euron laskua, vaikka jo useita laskuja tässä kuukauden vaihteessa maksoin. Jouduin siis tiputtamaan kertoimesta yhden nollan pois, joten summaksi tuli vaatimaton 210 euroa. Joillekin toki iso raha sekin, joten ihmettelin miksi haluat lahjoittaa noinkin ison summan taholle, joka kuvottaa sinua!?
Toinen ongelma oli vielä hämmentävämpi, kohteeksi ajattelin KKK:n Knights Partya, mutta en sitten kesäkuun alkupuolella päässyt ollenkaan osoitteisiin
http://www.kkk.bz/
http://www.kkk.com/
jne,rupesivat toimimaan vasta tuossa ihan äskettäin, eikä eurooppalaista KKK:ta löydy vieläkään
"Palvelinta osoitteessa europe.unskkkk.com ei löytynyt."
ja HCBandin http://www.heritageconnectionband.com/ pääsivu kyllä toimi mutta Store-nappulasta tuli
"NOTICE: This domain name expired on 06/04/2013 and is pending renewal or deletion."

Joten pienen miettimisen ja etsimisen jälkeen päädyin tilaamaan ihan Atlantin tältä puolelta mm tällaista tavaraa
http://tjt2.tripod.com/koniponi.html
Kuvassa näkyvä kirja tuli osoitteesta
http://kadulle.com/
jolla on joku yhteys tällaiseen
http://www.patriootti.com/
Jossa muuten kovasti jo mainostetaan seuraavaa kirjaa
http://www.patriootti.com/david-duke-ja ... laisuudet/
tulen hankkimaan kun tuosta 210 eurosta on vielä osa käyttämättä.
T-paita ja CD:t tuli tuolta Suomen ulkopuolisesta Euroopasta, olen tehnyt jo 2 tilausta tuolta ja jatkan tilaamista, kivaa tavaraa. Itseasiassa oli tarkoitus lähettää se sivullani
http://tjt2.tripod.com/koniponi.html
näkyvä symPHONY of sorrow - symPHONY of HATRED CD sinne toimitukseen, symboliikka kun on niin selvää, merkkijonon "phony" lisäksi jonkin konin tai ponin kuvakin... vaan kuka sillä ratsastaa? Ja itse biisien sanat, mielettömän hyvää musiikkia. Mutta koska teillä punikeilla (eräs H. Tanskanenhan muistaakseni nimitteli tätä komukkafoorumiksi..) on kummallinen tapa kiihottua sellaisistakin asioista missä ei ole mitään kiihottavaa, pitkällisen miettimisen jälkeen totesin että taitaa olla sinulle, phony (tai asdf tai kuka ruikuli tuon nimimerkin takana raukkamaisesti lymyileekään), ja esimiehillesi ja naisillesi, aivan liian kovaa kamaa. Puhumattakaan siitä konserninne takana, mikäli olen saanut oikeaa tietoa, olevasta juutalaisesta rahasta.

Dukehan väittää, että juutalaiset tappoivat holodomorissa 10 miljoonaa valkoista. Ja sitten lavastivat holocaustin, jotta murhaajia pidettäisiin uhreina... Hämmentävää, mutta mitä enemmän olen holocaustiin perehtynyt, sitä enemmän se näyttää holohoaxilta.

Ja tuossa "Olipa kerran..." kirjassa Duke kertoo faktoja neekereiden älykkyydestä, tai oik. sen puutteeesta, ja monista muistakin neekereiden ominaisuuksista. Ja siteeraa itse presidentti Lincolnia "En voi kuvitella suurempaa onnettomuutta kuin neekerin assimilaatio meidän sosiaaliseen ja poliittiseen elämäämme tasa-arvoisena meidän kanssamme..."

Ja alkuperäistä havahtumista voi etsiä vaikkapa täältä
http://www.nazi.org.uk/

Vaan palataanpas niihin banneihin, ensimmmäinen tuli siitä kun mainitsin juristini antaneeni vastapuolelleni 14 vrk vastausaikaa. En yritäkään ymmärtää noin sairasta logiikkaa, kun ei sen vastapuolen logiikkakaan avaudu, itsepintaisesti kieltäytyvät antamasta takaisin niitä kymmeniä tuhansia euroja jotka heille aikoinaan annoin. Mutta jos saan ne tai edes osan joskus takaisin, niin sittenhän minulla ei ole alussa mainittua raha-ongelmaa ja voin käyttää alkuperäistä kerrointa...

Toinen banni tuli perustelulla "Vihapuhe", siis minulle, joka on tämän foorumin vihatuin ihminen ja jatkuvan vihapuheen kohde. Ja banni ihan vain siksi, että uskalsin kysellä historiallisten faktojen perään. Kuvitteletteko te juutalaisen rahan persettä nuoleskevat, että totuus holohoaxista ei tulisi koskaan ilmi?

Ja kolmas banni, minua vuositolkulla nettikiusannut AnttiH rikkoi törkeästi netikettiä tunkemalla suuhuni ihan absurdeja väitteitä, olkiukkoja, ja sitten vielä ylimielisesti tuli opettamaan minulle asioita jotka jo tiesin, jne, joten annoit minulle bannia perustellen "Netiketin rikkominen".

Ja ekan jälkeen siis 2 lisää, vaikka tiesit että "lisää bannia TJT:lle => lisää rahaa äärioikeistolle". Hämmensi minua ihan oikeasti, luulin sen 3145 euron vituttavan sen verran että et enää ikinä uskaltaisi antaa aiheettomia banneja. En keksi muuta syytä käytöksellesi kuin että olet niin täynnä vihaa minua kohtaan, että se ylittää vihasi äärioikeistoa kohtaan. Mutta eipä tässäkään mitään uutta johan jo Saga/Skrewdriver kyseli
Where has justice gone, where does it hide?
Where has justice gone, or is it just another lie?
ja Tara vastaa
Their rule, their judgement, their law. No sanctuary. Their rule, their judgement, their law. No sanctuary.
The truth is now called hate, but I’ll defend it anyway. A society based on lies, if you object, you’ll be doing time.
Foorumi näyttää olevan yhteiskunta pienoiskoossa.
Evokeskusteluissakin te ateistiset evolutionistit olette vain pykänneet olkiukkoja, tivanneet vastauksia jo vastattauihin kysymyksiin, hyökänneet härskisti kimppuuni henk koht argumenteilla kun että kykene puolustamaan evoanne asia-argumenteilla, jne. Ja mitä enemmän olen vastaillut ja mitä enemmän olen oikonut olkiukkojanne jne, sitä enemmän olette vain vinkuneet että en vastaa, ja pystyttäneet lisää olkiukkoja jne. Ja siinä sivussa olette aukoneet päätänne Poliittisesti Epäkorrektista Sivustosni. Tajuatteko ollenkaan, minkälaisia valkoisen rodun häpeätahroja olette!?

Asiallinen keskustelu täällä näyttää olevan mahdottomuus, keskustelijat näyttävät olevan lähinnä vihaa täynnä olevia henkisesti häiriintyneitä nettikiusaajia ja punikkeja, ja moderointipolitiikkana näyttää olevan nettikiusaajien suojelu ja uhrien rankaiseminen. Sairasta, todella sairasta!!! Joten joudun nyt sanomaan BYE BYE, ja sinä moderaattorin irvikuvakoni ilmeisesti joka tapauksessa löydät nyt niillä ateistisen evoluution ja juutalaisen kommunismin mädättämilla kokoomussekoomusaivoillasi tästä viestistäni sen verran "vihapuhetta" ja "netiketin rikkomista" ja ties mitä, että annat minulle samanlaisen ikibannin kuin Tanskaselle. Fiksu mies se HT, ymmärsi lähteä täältä jo vuosia sitten.

Minä aion jatkossa keskustella vain sellaisilla foorumeilla, joiden moderaattoreita voi kunnioittaa. Sinä, phony (tai asdf tai kuka ihmissaasta tuon nimimerkin takana raukkamaisesti piilotteleekaan), et antaitse edes halveksuntaani!!!

Oletko nyt ihan status orgasmuksessa, kun pääsit vihdoinkin minusta eroon lopullisesti? Vai vituttaako perkeleesti, kun et enää pysty antamaan minulle aiheetonta bannia, ja äärioikeistokin sai tukea (josta varmaankin olisi sinulle suuresti kiitollinen, jos tietäisi että nimenomaan sinun päätöksesi...)?

Ja entäs te keskustelijaevolutkuttajat, tuliko spermat pöksyyn kun pääsitte minusta eroon, vai vituttaako kun ette enää pysty purkamaan sairasta vihaanne nettikiusaamalla minua!?

Bye byen lisäksi sanon tietysti myös
SIEG HEIL
ja
WHITE PRIDE WORLD WIDE
JA
33/6

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat