Seuraa 
Viestejä2652

Olen saanut nauttia 9 vuotta ilman flunssaa, mutta nyt sen sitten sain ja keskellä kesää. Talouspaperirulla on kovassa käytössä.
Mutta onko kenelläkään mitään hajua että miten onnistuin 9 vuotta olemaan immuuni flunssalle? Itse epäilen että psyykelääkkeet voivat estää bakteerien toimintaa taikka sitten vahvistamaan immuuni-systeemiä.
Tartunta tuli omalta sukulaiselta just kun elvistelin etten saa flunssaa.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Kommentit (6)

D vitamiinin saannilla on asiassa osuutensa ja auringossa olo lisää sitä. Itse kärsin myös flunssan vasta kun otin D vitamiinilisää ja kalaöljyä. Lisäksi nyt on mätäkuu jolloin infektioriski on suuri.

deep'n'dark
Tartunta tuli omalta sukulaiselta just kun elvistelin etten saa flunssaa.Näin muuten käy aika usein minulla. Aina kun sanon: ''Ei oo pitkään aikaan ollu flunssaa.''. Niin heti tulee seuraaval päivällä ;/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
tietää
D vitamiinin saannilla on asiassa osuutensa ja auringossa olo lisää sitä. Itse kärsin myös flunssan vasta kun otin D vitamiinilisää ja kalaöljyä. Lisäksi nyt on mätäkuu jolloin infektioriski on suuri.Mätäkuu on vanhan kansan paikkansa pitämättömää sanahelinää.

D-vitamiini periaatteessa parantaa immuniteettia, mutta se voi valitettavasti näkyä myös siten, että hengitystiesairaudet iskevät sitten rajummin. Oma empiirinen tutkimukseni (n=1, tutkimusaika tähän mennessä 3 a) indikoi, että pienet flunssat eivät iske niiin helposti, mutta sitten yleensä keväisin iskee oikein kunnon keuhkoputkentulehdus tms.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat