Seuraa 
Viestejä292
Liittynyt21.6.2013

Voi kiesus sentään muutaman vuoden vanhasta kamerasta (pokkari) alkaa akku loppua herra siunaa mimmosissa hinnoissa on uudet akut, tarjous pokkariin (silloin n. 70 € ) ei kannata akkua enää ostaa maksaa n.40- 50 € tähän malliin joihinkin saa tervike akkuja pariin kymppiin.
Meni kameran ostoksi.
En kerro mekkiä ettei aleta vittuilemaan.
Karvahattukännykän kameralla ei tee yhtikäs mitään lienee sökö.

Miksi väärät numerot eivät koskaan ole varattuja?

Kommentit (2)

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

tutustuppa ebayn.com tai .de tarjontaan. tarvikeakkuja saa sieltä aika useaan merkkiin kohtuullisella hinnalla. myös erikoisliikkeistä kannattaa kysyä. tavaratalojen akkujen hinnat näihin pokkareihin ja muihinkin laitteisiin tuppaa olemaan n. 20-50% kalliimpia kuin vastaavat akkuihin keskittyneissä erikoisliikkeissä.

jos kamera on muuten kunnossa on hullua ostaa uusi kamera. reissussa ollessa sonyn akku sanoi kaput ja siitä kierros tavarataloihin sun muihin liikkeisiin. kameraliikkeestä 50 euroa alkuperäinen akku ja tilaustavaraa, tavaratalon tarvikeakku 40 euroa, akkuliikkeessä 40 euroa alkuperäinen ja tarvike 25 euroa. ebaystä tilasin sitten toisen tarvikeakun kaveriksi 10 eurolla.

toisen polven pilkkuvirhe

Adam Cortisone
Seuraa 
Viestejä292
Liittynyt21.6.2013

Kyllähän kamera on muutoin kunnossa, mutta en taida akkua siihen enää ostaa, kyllä se vielä muuamia kuva verran virtaa pitää kun ei foomaile, se vie rutosti virtaa, kävelee lähemmäksi kohdetta säästää virtaa, kuvatkin on terävämpiä, sillä pokkarin telet on mitä on.
Olen harkinnu järkkärin ostoa, Canonin EOS 1100D vai mikä se oli 300 € huiterissa perus optiikalla 18-55mm

Miksi väärät numerot eivät koskaan ole varattuja?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat