Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Gen:Variant.Graftor.4517 virus on koneella, miten pystyn poistamaan F-secure löytää mutta ei poista.

Joku troijalainen tai malware.

Sivut

Kommentit (19)

apoc
Seuraa 
Viestejä187
Liittynyt2.3.2009

F-secure löytää mutta ei poista.

Juu F-securen ominaisuus. Männä vuosina katsoin f-sekundasta paikan missä virus majaili. Sitten resurssinhallinalla poistin tiedoston shift+delete.

Virusohjelma ei aina pysty poistamaan kohdetta, mutta yleensä netistä löytyy korjauspaketti viruksen poistoon. Itse kerran lähetin virus-raportin Fsecurelle ja sieltä tuli korjauspaketti vastauspostissa. Aina ei riitä, että poistaa vain kyseisen tiedoston, johon viruksen osoite viittaa.

tiäremiäs
Haenko toisen virustorjunta ohjelman, lähteekö sillä. Joku ilmaisohjelma?Mites sulla on kielitaitoa? Graftorin varianteille on näköjään engalnninkielisiä poisto-ohjeita netissä, tosin 4517 ei tuntunut löytyvän. Mutta eiköhän nuo lähde samoilla ohjeilla. En tiedä, voisko joku ohjelma poistaa tuon automaattisesti.

http://www.cleanpcguide.com/remove-genv ... tor-15447/

subarctic
Seuraa 
Viestejä348
Liittynyt30.3.2013

Perusperiaate on, että Windows käynnistetään Safe Mode / Vikasietotilaan (kts ohjeet haulla) ja sitten tehdään mitä tehdään. Jos tiedosssa on tartunnan nimi, niin voidaan käyttää erikoisesti sitä vastaan tehtyä ohjelmaa tai tehtyjä ohjelmia. Usein kuitenkin koneeseen on kauko-ajettu koko leegio erinäistä sälää. Kyllä ne kaikki pois lähtevät, ainakin minulla on lähtenyt kun niitä poistoja ihmiselle aikoinaan tein. Esim XP:n automaattipäivitys yleensä ottaa prosessissa itseensä, sillä kellä vielä XP on ja siitä tulee lisätyömaata.

Suomi uudelleen itsenäiseksi: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/11

Kuka ihme käyttää jotain F-securea?

Minulla asiat hoitaa Avira eikä ole pöpöä koneeseen tullut koskaan. Se jopa osaa poistaa tuollaiset ihan itsestään yhtä nappia klikkaamalla. Kyllä saksalaiset osaa

Ja sitten tietysti joskus ajetaan Malwarebytesin Anti Malware ja kone pysyy puhtaana.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047
Liittynyt3.9.2009

vähän alkaa vaikuttamaan siltä, että sama firma joka tekee virustentorjunta ohjelmia myös kyhää ne virukset edistääkseen myyntiään. esim. spyhunter, jonka ilmaisversiolla näkee pöpöt, mutta poistotapahtuma vaatiikiin jo kalliin ohjelmiston ostamista.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Hillman
Seuraa 
Viestejä1108
Liittynyt19.11.2010
taucalm
vähän alkaa vaikuttamaan siltä, että sama firma joka tekee virustentorjunta ohjelmia myös kyhää ne virukset edistääkseen myyntiään. esim. spyhunter, jonka ilmaisversiolla näkee pöpöt, mutta poistotapahtuma vaatiikiin jo kalliin ohjelmiston ostamista.

Ei tarvii kalliita ohjelmistoja, itellä on ilmaisversio pelittänyt vuosikausia ei mitään ongelmaa.

avast! Free Antivirus v8.0.1489.300
avast! Free Antivirus on täysimittainen antiviruspaketti, joka on suunniteltu erityisesti koti- ja ei-kaupalliseen käyttöön.

Avast sisältää mm. tehokkaan taustasuojauksen, P2P ja IM (MSN, ICQ jne) suojan, verkkosuojauksen (matoja ja muita vastaavia vastaan), web-suojauksen (verkkosivujen valvontaa), automaattiset päivitykset, viruskehdon, sekä virusten puhdistustyökalun.
http://www.download.fi/tietoturva/virus ... t_free.cfm

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

suolakaivos
Seuraa 
Viestejä460
Liittynyt14.10.2011

Eipä tarvitse moisten asioiden kanssa tapella kun käyttää Linuxia.

"En ymmärrä tätä herkkänahkaisuutta kaasun käytöstä...Kannatan jyrkästi myrkkykaasujen käyttöä sivistymättömiä heimoja vastaan....voidaan käyttää myös kaasuja jotka ovat epämiellyttäviä ja levittävät kauhua.."

- Winston Churchill (1919)

Octopitos
Seuraa 
Viestejä637
Liittynyt11.5.2013
tiäremiäs
Gen:Variant.Graftor.4517 virus on koneella, miten pystyn poistamaan F-secure löytää mutta ei poista.

Joku troijalainen tai malware.


Anna vaan olla koneellasi hyvinhän tuo näkyy pelittävän!

Kun on korviaan myöten kusessa, on parempi pitää turpansa kiinnni.
o_turunen kirjoitti:
Vai olisiko tuo paksuusyksikkö.

kfa
Seuraa 
Viestejä2517
Liittynyt13.3.2008

Olisiko tästä windows - koneiden yleistyökalusta sinulle apua:

http://www.hiren.info/pages/bootcd

Imuroit ja poltat tämän CD - levylle jollakin toisella koneella, et siis sillä missä jo on virustartunta. Jos yrität saastuneella koneella hankkia virustorjuntatyökaluja niin ainakin osa viruksista osaa tartuttaa työkalut samantien.

Jos sinulla on yksi virus koneessasi niin aika pian tuon viruksen kautta koneeseesi asennetaan lisää haittaohjelmia.

Kim Fallström kfa+news@iki.fi

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat