Seuraa 
Viestejä6

Lähde Uusi Suomi/Teemu J. Kammonen 25.7.2011

"Tutkijoiden mukaan alle 500 metrin päässä tukiasemista asuvilla on noin seitsenkertainen kuolleisuus syöpäkasvaimiin kuin verrokkiryhmällä.
Brasilialaistutkimus on tilastollinen tutkimus, joka toteutettiin vuosien 1996 ja 2006 välillä.
Tutkijat vertasivat keskenään Minas Geraisin osavaltiossa terveystietojen todettuja syöpäkasvaimia, paikallisen teleoperaattorin tukiasemien sijaintia ja kunnallisia osoitetietoja.
Kävi ilmi, että alle 500 metrin päässä matkapuhelinverkon tukiasemista asuvalla väestöllä kuolleisuus syöpäkasvaimiin oli noin 35 henkeä 10 000 asukasta kohden.
Kauempana asuvilla kuolleisuus oli suurimmillaankin vain noin 5 henkeä 10 000 asukasta kohden.
Kaikissa tutkimuskohteissa tukiasemien lähettämä radiosäteily oli alle Brasilian lain määräämän ja kansainvälisten standardien.
Tutkijat totesivat vielä, että lähinnä mastoja asuvat sairastuivat todennäköisimmin kuolettavaan syöpäkasvaimeen. Tutkimuksen epäkohta oli se, ettei se mitannut väestön varsinaista altistumista tukiasemien säteilylle, vaan yhteys on tilastollinen."
-Parikymmentä vuotta sitten tupakan ja keuhkosyövän yhteys oli tupakkatehtaiden mukaan 'vain' tilastollinen.
Tyypillisimmät radiotaajuisen säteilyn aiheuttamat ongelmat: Uniongelmat, masennus, aivotoiminnan häiriöt, lihaskivut, infektiot, iho-ongelmat, sydänongelmat, näkö- ja kuulohäiriöt.
Maailman terveysjärjestö WHO on luokitellut radiotaajuisen säteilyn mahdollisesti karsinogeeniseksi.
4G verkko käyttää kustannussyistä puiden yms. rakenteiden, myös ihmiskehon läpäisevää 800 MHz:n matalaa pulssimaista taajuutta.
Israelin terveysministeri ei salli 4G:n käyttöönottoa ennen terveysvaikutusten selvittämistä.

Kommentit (6)

Neonomide
Seuraa 
Viestejä14249

4G tuskin edes yleistyy kamalasti koska kustannukset.

Pretending to be certain about propositions for which no evidence is even conceivable—is both an intellectual and a moral failing. —Sam Harris

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174
Neonomide
4G tuskin edes yleistyy kamalasti koska kustannukset.

kyllähän tuo 4G kovin yleinen on, vaikkei ihan koko Suomea katakkaan.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Harmi että uusia tekniikoita saa käyttää niin kauan kunnes ne todistetaan vaarallisiksi. Eli se menee niin että keksitään uusi juttu, käytetään sitä 2-50 vuotta ja sitten todetaan se vaaralliseksi ja kielletään se. Muutama miljoona ihmistä kuollut siihen mennessä mutta eiköhän se olankohautuksella korjaannu? Eikai tässä vertaukseksi tartte sanoa kuin Talidomi? Ihan sama. Minusta vain hyvä että kaikki kuolee pois. Niin sen pitää mennäkin. Ihmiskunta vähitellen riistää itseltään hengen. Vain pieni luontoa ja kaikkien parasta ajatteleva yhteisö selviää jossain tuolla Mombasassa ja kehittää uuden Täydellisen sivilisaation jossa ei raiskata kasveja eikä eläimiä.

くそっ!

Juro Vonkaaja
Seuraa 
Viestejä274
Ronron
Harmi että uusia tekniikoita saa käyttää niin kauan kunnes ne todistetaan vaarallisiksi. Eli se menee niin että keksitään uusi juttu, käytetään sitä 2-50 vuotta ja sitten todetaan se vaaralliseksi ja kielletään se. Muutama miljoona ihmistä kuollut siihen mennessä mutta eiköhän se olankohautuksella korjaannu? Eikai tässä vertaukseksi tartte sanoa kuin Talidomi? Ihan sama. Minusta vain hyvä että kaikki kuolee pois. Niin sen pitää mennäkin. Ihmiskunta vähitellen riistää itseltään hengen. Vain pieni luontoa ja kaikkien parasta ajatteleva yhteisö selviää jossain tuolla Mombasassa ja kehittää uuden Täydellisen sivilisaation jossa ei raiskata kasveja eikä eläimiä.Ihmisiä on niin paljon, että ihmiskunnalla on varaa tällaisiin kokeiluihin.

Tämä kokeilu on hinnaltaan kaiken lisäksi mitättömimmästä päästä. Meneillään on monin verroin merkittävämpiä kokeiluja, joista ei olla juurikaan huolestuneita.

Kyynisiä näkemyksiä, myönnän.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat