Seuraa 
Viestejä13176

Kohta ihmiset rupeavat sotimaan keskenään tulee 3. maailmansota. Olisi hyvä jos ydinaseilla pommitettaisiin ennakkoon maapalloa. Näin saadaan rakennettua uudestaan yhteiskuntaan ja työllisyys lisääntyisi. Myös elinkustannukset laskisivat ja työntekeminen lisäntyisi.

YDINASE ON ratkaisu. koska sillä pystytään estämään 3. maailmansota. Jos vain ennakkoon pommitetaan.

Vastaavanlainen kulkutautikin ratkaisee jos se poistaa ihmisväestöä vaikkapa jokaisesta maasta 50 prosenttia.

Kommentit (6)

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1814

Nyt on kyllä tainnu rellun lasolit mennä väärään reikään. Otahan tiäremies varovasti, ja muista lantrata.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

Työpaikkojen lukumäärä ei ole vakio. Uudet innovaatiot luovat uusia mahdollisuuksia, ja täten uusia työpaikkoja niille joilla on kykyä ja halua olla tuottavia. Eli kohtuullisen pieneen vähemmistöön vaikkapa suomalaisista.

Kulkutaudit ja ennakkopommitukset olisi täten typerää kohdistaa niihin, jotka luovat mahdollisuuksia uudelle kasvulle. Sitävastoin turhat toimistonukkujat ja lapioon nojailijat, jotka innosta soikeana ajavat kaikki todella pahaan ahdinkoon pahuuttaan ovat toki vain kuormasta syöjiä.

Ilmeisesti tässä työnteko on se itseisarvo? Miksi et ehdota että työttömät kaivaa kuoppia jotka myöhemmin täyttävät? Ei olisi sellaista inhimillistä kärsimystä kuin mitä sota tai taudit aiheuttavat, mut vähenis sentään työttömyys!

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801
Grendel
Ilmeisesti tässä työnteko on se itseisarvo? Miksi et ehdota että työttömät kaivaa kuoppia jotka myöhemmin täyttävät? Ei olisi sellaista inhimillistä kärsimystä kuin mitä sota tai taudit aiheuttavat, mut vähenis sentään työttömyys!Kysymys on siitä, että osa ihmisistä on ongelman ratkaisijoita ja osa ongelmien aiheuttajia. Ongelmien aiheuttajat ovat passiivisia, saamattomia, olettavat muiden korjaavan heidän sikailuidensa jäljet. Toinen paljon pienempi ryhmä ovat ongelmien ratkojat, hyvät johtajat, uusien mahdollisuuksien luojat, aktiiviset kansalaiset.

Enemmistö suosii aina pasiivisuutta, koska he itse edustavat sitä. Eli enemmistö aiheuttaa ongelmat ja pakottaa aina ongelmat ennen niiden niskaan kaatumista niin pahoiksi, että ne eivät enää ole korjattavissa. Tämän jälkeen tämä enemmistö kaataa ongelmat kaikkien niskaan. Tämän he tekevät koska ovat välinpitämättömiä (lue pahoja).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat