Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Eli kävin tuossa viime perjantaina pikkusiskon kanssa syömässä Kotkassa yhdessä kiinalaisessa ravintolassa
ja söin alkupaloiksi katkarapulastuja, kiinnostas tietää että millä tavalla kyseiset lastut valmistetaan?

Kommentit (2)

jepajee
Seuraa 
Viestejä22001
Liittynyt29.12.2009

Joskus koulukodissa vietnamilaiset duunas niitä. Se on sellasta läpikuultavaa levyä josta tulee öljyssä ilmava.
http://en.wikipedia.org/wiki/Prawn_cracker

Eli ne on tapiokajauhoja, katkarapuja ja vettä. Taikina kuivatetaan jolloin siitä tulee sellaista liivatelevyn näköistä lastua ja lopulta ne keitetään oljyssä.
http://kuali.com/recipes/view.aspx?r=1351

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat