Seuraa 
Viestejä739

Sain juuri antibioottikuurin ja lääkäri kehoitti syömään maitohappobakteereita. Päädyin hapankaaliin, mutta mitäköhän maitohappobakteereita siinä on?

Kommentit (3)

Ihan hyviä on.

Parhaimmat maitohappobakteerit (aina antibioottikuurin aikana ja jälkeen vähintään 6kk), joten muut kannattaa jättää kaupan hyllylle:

Dr. Ohhiran probiootti

Normaali probiootti kasvatetaan suojatusti labrassa, pakastekuivataan ja laitetaan vähän inuliinia tai makeutusainetta evääksi kapseliin tai pilleriin. Seurauksena on melkoinen "die off rate", eli lukema paljonko bakteereista on kuollut siinä vaiheessa kun laitat sen suuhun, verrattuna valmistushetkeen. Usein tämä on jopa 80%. Saat siis vain 20% "elossa" olevia bakteereita, jotka nekin on koko elämänsä kasvaneet suojatusti, ja ottavat kovaa turpaan suolistosi pahoilta bakteereilta. Apua on näistäkin silti, mutta aika vähän.

Ohhiran probiootti on siis Japanilainen alunperin. Se valmistetaan sekoittamalla 40 eri kasvista, hedelmää, merilevää yms. ravintososeeksi. Tähän istutetaan 12 bakteerikantaa, ja annetaan seoksen fermentoitua 3 VUOTTA. Mitä tapahtuu tässä? Bakteerit kilpailevat kolme vuotta elintilasta ja ajan loputtua jäljellä on vain kovimman luokan hyvät bakteerit. Heikot sortui elon tiellä jne, voittajat jäi. Näitä sinä haluat taistelemaan vatsasi hyvinvoinnin tueksi, et niitä lellittyjä maljassa kasvatettuja kermaperseitä. Ohhira sisältää myös ainutlaatuisen TH10-bakteerin, jolla on kysy tuhota MRSA-sairaalabakteeri jos se suolistossa majailee (sekä streptococcus- , että staphylococcus -sukuinen MRSA).

Suomessa myytäviä hyviä valmisteita:
ProbiMage
Asidophilus
Acidophilus Plus
Acidophilus Forte
Replete Intensive
DDS+
Bioteekin Probioottiplus
Lepicol

lindsju
Seuraa 
Viestejä739

Löysinkin nyt kuukkelista, että hapankaalissa on lactobasillus bakteereja. Lisäksi ostin AB piimää(Ingman ja Rainbow) josta löytyy Lactobasillus Asidofilus ja Bifidobacterium Lactis. Sekä valio Gefilus josta löytyy Lactobasillus rhamnosus GG.

On se kumma, jos noilla ei pärjää. 3 tuntia lääkkeestä haarukallinen hapankaalia ja lasi piimää. En noita pillereitä oikein haluaisi popsia.

Mutta jos ei auta, niin täytyy sitten alkaa syömään tuota ohhiria.

Eläimillähän tuo tarvittavien bakteerien siirto käy niin, että emo joko oksentaa ruuan jälkeläiselle tai jälkeläinen syö emon ulostetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat