Seuraa 
Viestejä527

Se, että nuori polvi on herännyt ihmettelemään sitä miksi USA - tämä suuri hyväntekijä - syyllistyy jopa liittolaismaittensa vakoiluun on ymmärrettävää. Nuori ihminenhän on niin ehdoton ja niin vilpittömän naiivi. Mutta että jopa poliittisen järjestelmän eturivin toimijat syyllistyvät moiseen hyväuskoisuuteen on jo käsittätöntä. Luulisi poliitikkojen oppivan politiikan kyynisyyden ilmapiirissä että härski huijaaminen kuuluu eteenkin suurvaltojen toimintavalikoimiin.

On tosin olemassa myös toinen mahdollisuus. Poliitikot näyttelevät olevansa "hämmästyneitä" mutta hyväksyvät todellisuudessa USA:n toimet koska haluavat nuolla sitä. Aleksander Stubb lienee sisäistänyt tämän sisäisen herruuden jo kauan, kauan sitten. Naiivi usko USA:n ihanteellisuuteen ja vilpittömyyteen on varattu lähinnä nuorille hyödylliselle USA:ta palvoville idiooteille.

Pohjimmiltaanhan USA noudattaa kuten kaikki muutkin suuret imperiumit Lapuan liikkeen mottoa: ME TEEMME MITÄ ME TAHDOMME.

"En ymmärrä tätä herkkänahkaisuutta kaasun käytöstä...Kannatan jyrkästi myrkkykaasujen käyttöä sivistymättömiä heimoja vastaan....voidaan käyttää myös kaasuja jotka ovat epämiellyttäviä ja levittävät kauhua.."

- Winston Churchill (1919)

Sivut

Kommentit (147)

Ei ole aihetta epäillä etteikö oma valtiovaltammekin harjoittaisi jonkinasteista vakoilutoimintaa omiin kansalaisiinsa, jokatapauksessa tarve vakoiluun syntyy (USA:n tarve vakoilla Eurooppaa) kun on aihetta epäillä, että toinen osapuoli peittelee jotakin (tai ei ole tarpeeksi avoin)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No kun puhuu Usastakin niin täytyy muistaa ja tietää että ei puhu niiden hallituksesta, vaan puhuu lähinnä ulkomaisista mega pankeista ja muista yrityksistä jotka sitä hallitsevat. Jotka eivät maksa veroja ja ovat lain yläpuolella. Ei ole mitään usan hallitusta. Yksityiset mega pankit sitä johtavat. Täysin korruptoitunutta. Ei sillä etteikö siellä hyviäkin ihmisiä vielä paljon olisi. Mutta valitettavasti ne eivät sitä johda. Ja toki ne samat tahot johtavat täällä euroopassakin. Keskuspankit ovat yksityisiä pankkeja joilla on omistajat. Niillä ei ole mitään tekemistä minkään maan kanssa. Yksityiset tahot hallitsevat raha virtoja ja jos sen teet hallitset myös maita. Maailmaa ei johda hyvät ihmiset.

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880

Olen nyt ollut New Yorkissa pari viikkoa. Täällä näyttää paljon vauraammalta ja hyvinvointi on paljon korkeammalla tasolla kuin peräseinäjoella -siis aivan tavallisilla ihmisillä. Ja saatteko uskottua, että ei täällä kiinnosta pätkääkään mitä mieltä Euroopassa asioista ollaan -Suomesta nyt puhumattakaan.

Mutta jatkakaa sitä iänikuista kitinäänne, täällä porukka jatkaa kyllä elämäänsä vaikka pakahtuisitte vihaanne ja kateuteenne

mluluke
Olen nyt ollut New Yorkissa pari viikkoa. Täällä näyttää paljon vauraammalta ja hyvinvointi on paljon korkeammalla tasolla kuin peräseinäjoella -siis aivan tavallisilla ihmisillä. Ja saatteko uskottua, että ei täällä kiinnosta pätkääkään mitä mieltä Euroopassa asioista ollaan -Suomesta nyt puhumattakaan.

Mutta jatkakaa sitä iänikuista kitinäänne, täällä porukka jatkaa kyllä elämäänsä vaikka pakahtuisitte vihaanne ja kateuteenne
Totta, USA on hieno maa. Kaksi vuotta olin komennuksella USA:ssa 80-luvulla eli tässä paikassa: http://en.wikipedia.org/wiki/Raleigh,_North_Carolina
http://en.wikipedia.org/wiki/Research_Triangle

Jos joskus sinne päin menette, niin paikkakunnan paras ravintola löytyy edelleen täältä: http://www.angusbarn.com/index.htm

bergepanther
Seuraa 
Viestejä4839

Pari kertaa ko maassa käyneenä ja sukulaisia/kavereita sieltä omaavana aina ketuttaa jatkuva maan mollaaminen, kuten jo aiemminkin totesin kyse lienee sinänsä yksilöllisten kommarien viimeisistä pyristelyistä, pihalla ja sekaisin olemisesta/epäisänmaallisuudesta pikkukomut voisivat vääntää oman väitöskirjansakin.

JHz
No kun puhuu Usastakin niin täytyy muistaa ja tietää että ei puhu niiden hallituksesta, vaan puhuu lähinnä ulkomaisista mega pankeista ja muista yrityksistä jotka sitä hallitsevat. Jotka eivät maksa veroja ja ovat lain yläpuolella. Ei ole mitään usan hallitusta. Yksityiset mega pankit sitä johtavat. Täysin korruptoitunutta. Ei sillä etteikö siellä hyviäkin ihmisiä vielä paljon olisi. Mutta valitettavasti ne eivät sitä johda. Ja toki ne samat tahot johtavat täällä euroopassakin. Keskuspankit ovat yksityisiä pankkeja joilla on omistajat. Niillä ei ole mitään tekemistä minkään maan kanssa. Yksityiset tahot hallitsevat raha virtoja ja jos sen teet hallitset myös maita. Maailmaa ei johda hyvät ihmiset.1) Kerrotko ketkä olisi vilpittömiä?
2) Ai pankit johtaa, ettet vaan huijaa, eikös ne öljy-yhtiöden johtajien takana olevat hallitusjäsenet johda USAta, ja samalla kait koko NWO:ta, siel se Ollilakin istuu.
3) Yritysten veronmaksu, on muuten ollu omassa duunissa puhetta kuinka paljon helpompaa olisi jos saataisiin voitto verottomana, ja verot maksetaan vasta kun raha laitetaan liikkelle, vrt. Viron malli. Kyllä se verottaja saa osansa kun raha vaihtaa omistajaa.
4) Korruptio, niin, suomaliassa ei ole koskaan ollut mitään hyvä veli-sisko järjestelmiä.
5) Maailmaa johtaa pahat ihmiset, mutta sinulla on mahdollisuus johtaa omaa elämääsi eikä pillittää kuinka yhteiskunnan pitää johtaa, ohjata, tukea sinua.

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
bergepanther
Pari kertaa ko maassa käyneenä ja sukulaisia/kavereita sieltä omaavana aina ketuttaa jatkuva maan mollaaminen, kuten jo aiemminkin totesin kyse lienee sinänsä yksilöllisten kommarien viimeisistä pyristelyistä, pihalla ja sekaisin olemisesta/epäisänmaallisuudesta pikkukomut voisivat vääntää oman väitöskirjansakin.Maahan kannattaisi tutustua muuten kuin omien ennakkoluulojen ja etukäteen lukkoon lyötyjen sterotypioden kautta netissä meuhkaten.

iMuke
Seuraa 
Viestejä1381
mluluke
..Ja saatteko uskottua, että ei täällä kiinnosta pätkääkään mitä mieltä Euroopassa asioista ollaan -Suomesta nyt puhumattakaan.

Kyllä todellakin uskon. He eivät ole kiinnostuneita ja se johtuu lähinnä siitä, ettei siellä kukaan edes tiedä että Eurooppa on olemassakaan. Ne jotka siellä tietävät jotain ulkomaista ovatkin joko diplomaatteja tai vakoilijoita.

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880
iMuke
mluluke
..Ja saatteko uskottua, että ei täällä kiinnosta pätkääkään mitä mieltä Euroopassa asioista ollaan -Suomesta nyt puhumattakaan.

Kyllä todellakin uskon. He eivät ole kiinnostuneita ja se johtuu lähinnä siitä, ettei siellä kukaan edes tiedä että Eurooppa on olemassakaan. Ne jotka siellä tietävät jotain ulkomaista ovatkin joko diplomaatteja tai vakoilijoita.Ihan kuinka vaan

mluluke
Seuraa 
Viestejä2880

Pakko sanoa, että täältä NYC:tä katsottuna tuo jenkkiviha kuulostaa tosi oudolta. Palaan täältä kohta sinne Suomeen. Olen varmaan tyhmä aivopesty aasi kaikkien teidän Yhdysvaltojen-"asiantuntijoiden" mielestä.

PS. Osanottoni teille kaikille.

iMuke
Seuraa 
Viestejä1381

Aika yllätyksenä voi tulla sinulle se, että et ole ainoa suomalainen joka siellä Ameriikan kultamaassa on käynyt ja ollut pidempiäkin aikoja. Puhumattakaan siitä, että tuntisi useita ihmisiä sieltä ja jopa olisi joskus työskennellyt sikäläisessä firmassa. Voin kertoa, että ei minun mielipiteeni juurikaan muuttunut noiden kokemusten jälkeen.

okivi
Seuraa 
Viestejä1906
mluluke
Maahan kannattaisi tutustua muuten kuin omien ennakkoluulojen ja etukäteen lukkoon lyötyjen sterotypioden kautta netissä meuhkaten.Kyllä juutuubistakin voi oppia jotakin ihan oikeasti, esimerkiksi George Carlinilta. Esimerkiksi republikaaneista:
http://www.youtube.com/watch?v=8xiKqowqbOk

Eivätkä demokraatitkaan näytä kovin kaukana perässä hiihtävän. Näitä kaikkia tuskin huomaa kadulla kulkiessa.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

bergepanther
Pari kertaa ko maassa käyneenä ja sukulaisia/kavereita sieltä omaavana aina ketuttaa jatkuva maan mollaaminen, kuten jo aiemminkin totesin kyse lienee sinänsä yksilöllisten kommarien viimeisistä pyristelyistä, pihalla ja sekaisin olemisesta/epäisänmaallisuudesta pikkukomut voisivat vääntää oman väitöskirjansakin.Pari vuotta Yhdysvalloissa asuneena allekirjoitan tämän. Se on oikeasti hieno maa, ja sen pahimmat haukkujat tuntuvat tosaan olevan joko salaliittoteoreetikkoja, irrationaalisesta vihasta ja kateudesta punavihreitä änkyräkommareita, muuten vain vasureita/typeryksiä (sama asia) tai russo/islamofiilejä.

Eihän se tietenkään täydellinen ole (kuten ei mikään muukaan maa), mutta yhtä kaikki länsimaiden (myös Suomen) vapauden kulmakivi. Eikä sillä ole tapana salamurhata arvostelijoitaan, mikä tekeekin siitä punavihreille idiooteille turvallisen vihan kohteen...

pinklin1
Seuraa 
Viestejä3346
Fëanor
bergepanther
irrationaalisesta vihasta ja kateudesta punavihreitä änkyräkommareita, muuten vain vasureita/typeryksiä (sama asia) tai russo/islamofiilejä.

Eikä sillä ole tapana salamurhata arvostelijoitaan, mikä tekeekin siitä punavihreille idiooteille turvallisen vihan kohteen...
Partasienibergepantherin ja Fëanorin edellä kirjoittama törky on perusteettomia syytöksiä, paitsi jos asianomaiset tarkoittavat itseään, jolloin nimittely sopii kuin nyrkki silmään.

USA:n hallinto piilottaa Osama Bin Ladenin kuolemaa koskevat tiedot

Yhdysvaltain hallitus ja Pentagon ovat ryhtyneet toimiin siirtääkseen Osama bin Ladenin kuolemaan johtaneeksi väitettyä SEAL-operaatiota koskevan datan CIA:n huomaan. Yhdysvaltain hallitus rikkoo liittovaltion tiedonvapautta koskevaa lakia.

Lähde: Global Research, Michel Chossudovsky

Toimittaja: Riikka Söyring

12.7.2013, Verkkomedia.org

USA:n hallinto piilottaa Osama Bin Ladenin kuolemaa koskevat tiedot

Professori Michel Chossudovsky kirjoittaa Yhdysvaltain hallituksen antaneen amiraali Willian McRavenille tehtäväksi poistaa puolustusministeriön tietokannasta asiakirjatiedot, jotka liittyvät laivaston SEAL-ryhmän toukokuussa 2011 Pakistanin Abbottabadiin tekemään iskuun. Isku tehtiin Pakistanin armeijan tukikohdan vieressä sijainneeseen Osama bin Ladenin "salaiseen tukikohtaan."

Iskun uutisoitiin johtaneen Osama bin Ladenin kuolemaan.

Muiden lähteiden mukaan Osama bin Laden oli kuollut jo vuosia aiemmin.

Nyt Yhdysvaltain hallitus ja Pentagon ovat siirtäneet kyseistä iskua koskevat asiakirjat keskustiedustelupalvelu CIA:lle. Yhdysvaltain hallitus on esittänyt säännöksiä kiertävän ja tiedonvapauslaki FOIA:aa loukkaavaan siirron syyksi tarpeen salata operaatioon osallistuneiden nimet. Syyksi salaushaluun epäillään muun muassa uutistoimisto Associated Pressin esittämiä asiakirjapyyntöjä.

Operaatioon osallistuneista sotilaista melkoinen osa kuoli operaatioon osallistumisen jälkeen erilaisissa onnettomuuksissa. Komentaja Job W. Price, joka myös on kytketty operaatioon, teki itsemurhan joulukuussa 2012.

Riikka Söyring @ 12.7.2013 10:39

Otealkuperäisestä uutisesta:

Pentagon Orders Purge of Osama Bin Laden’s Death Files from Data Bank
A new wave of camouflage is underway at the Pentagon and the CIA. The bin Laden “death files” contained in the Pentagon’s data bank have become the object of controversy

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Aina kun johonkin, ihan mihin tahansa, maahan matkustaa suomalainen jolla on jo valmiiksi myönteinen tai edes neutraali asenne kyseistä maata kohtaan, lopputulos on se että jatkossa hän ei kestä kuulla yhtikäs mitään kielteistä tuosta maasta jossa hän on oleskellut viikon viiva vuoden. Fanitus on luonnollista, kuka kumma sitä sellaiseen maahan edes lähtisi jota vihaa jo etukäteen?

Jotkut puolestaan haukkuvat kotimaataan, jotkut taas kehuvat sitä eivätkä siedä kuulla sanottavan siitä mitään pahaa. Loppujen lopuksi oli niin tai näin, järin kukaan on kykenevä antamaan puolueetonta ja kiihkotonta lausuntoa siitä millainen mikin maa on.

En muista mitä Top Gear -porukka pelleili USA:n syvässä etelässä, mutta hehän pelkäsivät lopulta että lähtee nirri. Saattoi toki olla näyteltyäkin toimintaa juonenkäänteiden ylläpitämiseksi. Mutta jos se lähimainkaan totta oli että tietyillä alueilla USA:ssa on huumorintaju aika olematonta ja asenne tosiaan on edelleenkin että muukalaisia ei oteta ystävällisesti (we don't take kindly to strangers around here), niin...

Ei kai jossain New Yorkissa kököttämällä saa laajaa vinkkeliä koko USA:han. Eiköhän se ole sen verran monimuotoinen maa kuitenkin että porukat saattavat olla hyvinkin erilaisia riippuen siitä missä päin maata ollaan. Pikku"kaupungissa" esmes homolta lähtee nirri, San Fransisco on hänelle kuin luvattu maa.

Eivät amerikkalaiset ole sen ihanteellisempia tai vilpittömämpiä kuin mikään muukaan kansa. On vaan paljon rahaa tietyillä tahoilla ja rahahan aina puhuu ja paska kävelee. Tottakai roinan krääsän ja hilun turvallisuuden varmistaakseen tekee kaiken mahdollisen, kuten esmes pikkaisen vakoilee aina silloin tällöin. Ei kai kukaan niin tyhmä ole että ihan tosissaan uskoi etteikö vakoilua tapahtuisi.

Brainwashed
Seuraa 
Viestejä14786

Moni kakku päältä kaunis, kuten sanonta kuuluu.
USAn pahin dilemma on ns wealth gap, josta juontuu maan monet ongelmat, jotka kyllä näkyvät selvästi myös Isossa Omenassa, kun vain pitää silmänsä auki.

http://www.youtube.com/watch?v=GbSVuUnfpbw

http://www.google.fi/#output=search&scl ... 5&bih=1068

Eikä USA ole suinkaan yksin hyvinvoinnin epäoikeudenmukaisen jaon kanssa.
Sitä toki esiintyy miltei kaikissa maissa, myös täällä meidän kotosuomessa, mutta on kuitenkin erityisen suuri ongelma juuri USAssa, ja maissa jotka pyörivät USA dollarin varassa.

http://www.google.fi/#sugexp=cqrwrth&gs ... 5&bih=1068

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat