Seuraa 
Viestejä129

Tämä raportti on Kreikasta Ateenasta.

Taloudellinen tilanne täällä on todella paha. Taksikuskit kirosivat euron ja kansan edustajansa helvettiin, pääkaupungin Ateenan kadut ovat joka toinen päivä suljettu mielenosoitusten takia. Esimerkiksi huomenna ja ylihuomenna on keskusta taas suljettu. Kaduilla on kansalaisten virittämiä kylttejä nälkälakon ja anarkian lietsonnasta -->
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Poliiseja satoja konepistoolein varustautuneina. Tässä kuva konepistooli poliiseista:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Tässä video eiliseltä kun Osmonia ympyrästä lähtien kaikki tiet olivat tukossa.
Tänään hurjat mielenosoitukset, kaikki tiet ihan jumissa Ateenan keskustassa. Mielenosoittajat tulivat moottoripyörillä keskustaan, jokaisella torvi päällä. Melkeimpä olisi tarvinnut kuulosuojaimia. Tämän kuvasin turvallisesti parvekkeelta
http://youtu.be/GTboBalvEE0

Kreikkalaisten taksikuskien mielestä euro on jo kaatunut. Ihmisten joita haastattelin ja joilla oli jokin mielipide taloudesta, olivat sitä mieltä, että nyt Kreikassa kaikki on myynnissä. Pelkästään Ateenassa tehtiin viime vuonna 2012 - 4000 itsemurhaa (ja suurelta osaltaan romahtaneen talouden takia).

...mutta, nyt siellä on todella halpaa! 7km päässä Ateenan keskustasta on kaunis Piraeuksen kaupunki ja sieltä saa 20t€ 5 min kävelymatkan päästä merenrannasta yli 50m2 asuntoja. Noiden keskimääräinen vuokra on muutaman kympin päälle 200€ per kk. Eli jos ei usko anarkiaan niin 10% lähes varmaa siivua olisi tarjolla vaikka kuinka paljon! Toinen juttu on saarilla olevat hulppeat huvilat, joita saksalaiset sijoittajat ovat alkaneet haalimaan itselleen.

..miksei näistä ole mitään Suomen tiedotusvälineissä?

Kommentit (1)

jkorpi
..miksei näistä ole mitään Suomen tiedotusvälineissä?Uutisissa kerrotaan vain mitä on tapahtunut, ei esimerkiksi sijoitusvinkkejä. Todennäköisesti joku talouskatsaus ilmoittaa taas joku päivä, että Kreikassa työttömyys on noussut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat