Seuraa 
Viestejä174

Satuin sattumalta törmäämään seuraavaan sivuun (hirveän näköinen, btw):
http://www.magnets4energy.com/?hop=cbaffwm09

Tuolla puhutaan "magneettisesta generaattorista", jonka avulla voisit itse tuottaa sähköä ilmaiseksi. Toimintaperiaate löytyy täältä:
http://www.youtube.com/watch?v=_KfJpg0wUOQ

Ja täältä ihan muuten vain rakennusohjeet:
http://www.scoraigwind.com/pmgbooklet/itpmg.pdf

Itse en ole ikinä kuullut kyseisestä laitteesta, enkä kyllä jaksa näin äkkiseltään uskoa sen toimivuuteenkaan, mutta onko kukaan muu kuullut tästä ennen?

Jos menettäisin hulluuteni, menettäisin kaiken!

Kommentit (12)

Vierailija

Niin, ehdottomasti kannattaa tilata kaikki nuo ensimmäisen sivulinkkisi pdf-kirjat! Ainakin tuo " Magnets 4 Energy", koska sen saa nyt puoleen hintaan, vain 47$ ja bonuksena paljon muita höpö-kirjoja! Bonus #4 ja Bonus #5- kirjoissa saattaa olla jopa oikeaa asiaakin?
Voit sitten myydä Magnets 4 Energy-ohjeilla itsetekemääsi ilmaista energiaa sähköyhtiölle ja sinusta tulee hetkessä miljonääri!

Sivulta lainattua:

Fact: Magnetic Generators that create 100% FREE Electricity have been used by the Power Companies for years. Yet, they keep this hidden from you so that you keep on paying your Electricity Bills.
Magnetic Generators are secretly being utilized by several companies worldwide, since the above video was published.Youtube-linkki on myös huuhaata, mutta tuo viimeinen linkkisi,
http://www.scoraigwind.com/pmgbooklet/itpmg.pdf
on itsetehtävä tuulimyllyn kestomagneettigeneraattori ja se jopa toimii. Ei tosin ole overunity-, vaan "underunity"- generaattori.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
o_turunenJäin miettimään, mitähän tuossa ajetaan takaa. Ei Faradayn Disc = Homopolar generaattorikaan toimi ilman energiaa ja hyötysuhde on varmasti alle 100% Hän puhui suurtaajuusgeneraattorista (jossa on vielä enemmän häviöitä), meinaako hän tehdä radioputken tai transistorin korvikkeen?

Video tietysti kertoo vain periaatteesta, ei yksityiskohdista. mutta en nyt heti keksi tuollaiselle käyttöä. Tuohon pitäisi vielä suunnitella suljettu magneettivuon kulkureitti ferriiteillä, jotta ilman kautta kulkeva magneettivuo pienentäisi kiekon läpi kulkevaa kokonaisvuota kohtuuttomasti.

Vai siintääkö kaverilla mielessä se, että kun saa patentin, niin voi sitten huijata herkkäuskoisilta sijoittajilta rahat pois samaan tapaan, kuin Antonio Rossi e-cat-huijauksellaan? Vai kuvitteleeko hän tuosta tulevan ikiliikkujan?

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14900

Ei siitä mitään ikiliikkujaa TULE, vaan se ON. Ehdottomasti yhtä täydellisesti toimiva kuin muutkin ikiliikkujat.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

näköjään John Searl masiina siinä on http://fi.wikipedia.org/wiki/SEG

mutta joku tarina väittää että Searl mankeli saavutti jonkun kierrosnopeuden se alkoi levitoimaan ?
eli jonkunlainen magneettinen gyroskooppi?
vähän niin kuin se Boyd Bushman magneetin pudottelu testailu

noita unipolar tai homopolar juttuja teki Bruce de palma kai joka oli Brian de palma veli ?
ja teslan mietintöjä http://www.andrijar.com/teslahom/

Vierailija
golbojob
noita unipolar tai homopolar juttuja teki Bruce de palma kai joka oli Brian de palma veli ?
ja teslan mietintöjä http://www.andrijar.com/teslahom/Se Bruce de Palman ( ja muidenkin kokeilijoiden) homopolar-generaattori perustuu sellaiseen väärinkäsitykseen, että jos magneetti ja kiekko on lukittu toisiinsa, eli "yhtä puuta", niin tuota kokonaisuutta pyörittämällä saadaan sähköä ja pyörittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa, kuin mitä saadaan ulos. Palma käytti generaattoristaan nimeä N-Machine.

Todellisuudessa kaikki se virta, mitä siitä saatiin ulos, indusoitui tuon pyörivän systeemin hajamagneettivuon leikatessa laahausjousien ja liitosjohtimien muodostamaa silmukkaa , joka pysyi paikoillaan magneetti/kiekkosysteemin pyöriessä. Eli virta indusoitui alakuvassa mA-mittarista laahausjousiin lähteviin johtoihin, eikä suinkaan magneetin mukana pyörivään kiekkoon.

Homopolar-generaattorin periaate:

Palma tais menettää omaisuutensa tuohon vuosien ikiliikkujakokeiluun.

Tuossa linkissä selvitetään tuota Faraday Disc paradoksia:
http://www.madsci.org/posts/archives/19 ... .Ph.r.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat