Seuraa 
Viestejä277

Nanoroboteissa on uskomatonta tekniikkaa:
- Hyönteisrobotit seuraavat huomaamatta.
- Moskiittorobotti ruiskuttaa/kerää aineita.
- Robottikuoriainen voi räjäyttää kohteensa.
- Nanoelektroniikka voi tunnistaa viholliset.

Military Mosquito Robots Collecting DNA & Blood!
http://www.youtube.com/watch?v=zIRoIdpNyZc

US Air Force Flapping Wing Micro Air Vehicle
http://www.youtube.com/watch?v=_5YkQ9w3PJ4

Vastatekniikkaa:
New Laser Zaps Mosquitoes in SlowMotion
http://www.youtube.com/watch?v=BKm8FolQ7jw

...taasko noita uusia ajatuksia...

Kommentit (7)

Luin joskus hauskan jutun aiheesta. Jenkkiläinen tiedusteluorganisaatio oli kuulemma aluksi käyttänyt oikeita kärpäsiä, joille laitettiin reppu selkään. Repussa oli kehittyneet tiedustelulaitteet kameroineen. Kärpästä on kuitenkin vaikea kouluttaa ja se mielellään seuraa omia mieltymyksiään, joten kalliit tiedustelulaitteet saattoivat joskus joutua ulkohuusin istuimen alle. Kauko-ohjattava robottikärpänen olikin sitten seuraavan sukupolven laite.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
JPI
Seuraa 
Viestejä29808
konsta
Luin joskus hauskan jutun aiheesta. Jenkkiläinen tiedusteluorganisaatio oli kuulemma aluksi käyttänyt oikeita kärpäsiä, joille laitettiin reppu selkään. Repussa oli kehittyneet tiedustelulaitteet kameroineen. Kärpästä on kuitenkin vaikea kouluttaa ja se mielellään seuraa omia mieltymyksiään, joten kalliit tiedustelulaitteet saattoivat joskus joutua ulkohuusin istuimen alle. Kauko-ohjattava robottikärpänen olikin sitten seuraavan sukupolven laite.No niistä kokeista oikeilla kärpäsillä ei sitten ainakaan voinut sanoa: Ei siitä tullut paskaakaan.
Luultavasti jenkit kuitenkin totesivat: O shit!
P.S. Saakohan muuten tulevaisuudessa kaupoista noita vastaan kehitettyä Raidia?

3³+4³+5³=6³

JPI
[P.S. Saakohan muuten tulevaisuudessa kaupoista noita vastaan kehitettyä Raidia?

Ohjelmoidaan kännykät lähettämään häirintäsignaalia?

μOR
Seuraa 
Viestejä373

Onko kukaan koittanut rakentaa omaa RC helikopteria?
Mietin vain että kuinkahan korkean tason osaamista, tai monenko vuoden opiskelua nollatiedoista vaatisi toimivan helikopterin rakentaminen ohjausjärjestelmineen. Entäpä sama pienemmässä mittakaavassa eli tällaisen "hyönteisen" rakentaminen, vaatiiko enemmän ponnisteluja (varmaankin, ilmavirtausten kompensoimismekanismit jms)?

Toisaalta kiinnostava ja toisaalta epämiellyttävä asia pyöritellä mielessä mitä kaikkea teknologiaa tulevaisuudessa ihan perusjampoilla voi olla käytössään. Tulee jotain myrkkyhyönteissarjamurhaajia ja what not. Tullaan käymään verkkotaistelun lisäksi taistelua nanoteknologisella tasolla hyökkävän/tiedustelevan ja puolustusjärjestelmien alueilla.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
μOR
Onko kukaan koittanut rakentaa omaa RC helikopteria?
Mietin vain että kuinkahan korkean tason osaamista, tai monenko vuoden opiskelua nollatiedoista vaatisi toimivan helikopterin rakentaminen ohjausjärjestelmineen.Riippuu miltä tasolta aloittaa. Ohjeita ja tietoa ja valmiita osia on niin paljon saatavilla ettei aikaa palaisi vuosia vaan paljon vähemmän että saisi värkin ilmaan. Sen sijaan jos pitäisi piirit ohjelmoida ja gyrot rakentaa materiaaleista mitkä käy omin käsin kalliosta irti hakkaamassa ja siitä sitten jalostaisi malmin metalleiksi jne., alkaisikin aikaa palamaan.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

tsbmw
Seuraa 
Viestejä277

Jos haluaisi tehdä "hyönteisen" eli orni- tai helikopterin niin missä ovat myynnissä pienimmät moottorit, servot, vastaanotin ja akut?

...taasko noita uusia ajatuksia...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat