Seuraa 
Viestejä13176

Sain uuden työpaikan alkaa 5.8., odottelen tässä että pääsen sinne töihin. 5 vuotta kestää kun saatavat vanhenevat ei ole kiirettä.

Arviolta noin 30 tuntia palkkoja 6 kuukauden aikana saamatta. Laitan liiton kautta asiat vireille. Kyselin esimieheltä sähköpostilla ja paikan päällä myös kerroin toiselle esimiehelle. Mutta mitenkään ei reakoitu asiaan. Nyt laitan vireille hommat kunhan tässä kerkeä. Saan hyvät kaljarahat kuitenkin.

Työvuorolistatkin on heitelleet miten sattuu, niin laitan siitä vuorot kaikki ylös ja otan niistäkin rahat. 30-40 tuntia tulee äkkiä saatavia.

Selvitelköön sitten niitä palkkoja ihan omalla ajallaan. Pyytelen myös vanhoista firmoista lähinä vuokrafirmoja työtodistuksia, en ole saanut kun kerran pyytänyt. No 10 vuotta, ennen kun vanhenee, pitää lain mukaan antaa. laitan vähän eteenpäin tästäkin tietoja.

Omia oikeuksia pitää ajaa, että ei hölmöt hypi silmille. Minun kanssa voi aina sopia erikseen jos haluaa pimittää palkkoja. Mutta jos ei ole sopimuksia tehty, odotan että saan sen mitä työsopimuksessa luvataan.

Jollain kuukauden kertakorvauksella voin toki joustaa, mutta pitää jäädä sen verran rahaa että elämään pystyy.

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pointti on että valtio niminen paskalaitos on monin verroin oleellisempi osa firmaa kuin oma panokseni ja ahkeruus vain heikentää omaa asemaa suhteessa valtioon, jolloin peruskaavat ekonomiasta sanoo ettei kannata tehdä enempää kuin on pakko, joten ois parempi maksaa ne liksat ja antaa mun ostaa keskaria mistä huvittaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat