Seuraa 
Viestejä16844

Olisi mukava keräillä materiaalia tämmöisistä. Tässä on aasin ja seepran jälkeläinen:

http://www.stara.fi/2013/07/25/seepra-j ... ittelivat/

Eläinmaailmassa tapahtuu aika ajoin poikkeuksellisia paritteluja, joissa jopa eri lajit voivat lisääntyä keskenään. Tuoreessa muistissa ovat esimerkiksi leijonan ja tiikerin parittelun tulokset, eli liikerit, joista kerroimme kaksi vuotta sitten.

Vuonna 2011 raportoimme myös poikkeuksellisesta tapauksesta, jossa seepra ja aasi olivat paritelleet ja saaneet jälkikasvua Kiinassa. Tapaus ei jäänyt ainoaksi, sillä nyt Italiassa on koettu vastaavanlainen iloinen perhetapahtuma. Tuloksena on joko aapra tai vastaavasti esimerkiksi saasi.

Firenzessä koettu yllätys ihastuttaa parhaillaan ympäri maailmaa, sillä kiinalaisen edeltäjänsä tavoin myös saapasmaan aapra/saasi on hauskannäköinen veijari. Sen jalat ovat nimittäin kuin seepran ja muu vartalo kuin aasin. Pienokaisen vanhemmat eivät ole myöntäneet tekoaan.

Kommentit (15)

Octopitos
Seuraa 
Viestejä637

Onkohan sittenkään tässäkään tapahtuma aivan luonnonmukainen, sanoisin keinohedelmöitys ?

Kun on korviaan myöten kusessa, on parempi pitää turpansa kiinnni.
o_turunen kirjoitti:
Vai olisiko tuo paksuusyksikkö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
molaine
Seuraa 
Viestejä3046

Tommonen otus muuten on Suomessakin, yhdellä varsinais-suomalaisella kotieläintilalla. En millään muista mikä paikka se nyt oli, mutta muksujen kanssa käytiin pari kesää sitten ihmettelemässä. Enkä usko että on keinohedelmöityksestä kyse, kyllä ne varmaan on ihan livenä hässineet.

Pari viikkoa sitten muuten näin ensimmäistä kertaa Suomessa jakin. Nyhti ruohoa Kupittaan kentällä ja esiintyi sirkuksessa muiden elukoiden kanssa.

Röh

simson
Seuraa 
Viestejä124

Aika tuore tapaus Suomesta on ahvenen ja kuhan risteymä. Vieläpä niin että risteymä on lisääntymiskykyinen, sillä löydetty kala oli ns. takaisinristeymä, elikkä toista sukupolvea.

Simplex
Seuraa 
Viestejä3232

Kerrotaan, että poliisihevonen olisi ainoa eläin, jolla mulkku on selässä. En ole eläintuntija, niin en tiedä, että pitääkö väite paikkaansa. En edes uskalla ajatella, kuinka moinen hybridi on saanut alkunsa.

vorrester
Seuraa 
Viestejä615

Onhan näitä.. Jostain luin, en muista mikä oli oikea eläin, sanotaan sopulin tyylinen. Mutta ihmisen sperma laukaisee sopulin munasolun jakautumisen... Onneksi se ei kuitenkaan johda alkion kehitykseen. Mutta jos löytyisikin joku jyrsijä joka voisi risteytyä ihmisen kanssa.. Olisi suht villi lopputulos.

Aivopierun tunnistaa rivin alun merkistä *

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
vorrester
Onhan näitä.. Jostain luin, en muista mikä oli oikea eläin, sanotaan sopulin tyylinen. Mutta ihmisen sperma laukaisee sopulin munasolun jakautumisen... Onneksi se ei kuitenkaan johda alkion kehitykseen. Mutta jos löytyisikin joku jyrsijä joka voisi risteytyä ihmisen kanssa.. Olisi suht villi lopputulos.Tuo oli kyllä jo tosi outo juttu. Mitenkähän ovat onnistuneet havainnon tekemään. Labrajätkät vähän miksailevat tarvittavia ainesosia iltapuhteinaan...?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat