Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009

Olisi mukava keräillä materiaalia tämmöisistä. Tässä on aasin ja seepran jälkeläinen:

http://www.stara.fi/2013/07/25/seepra-j ... ittelivat/

Eläinmaailmassa tapahtuu aika ajoin poikkeuksellisia paritteluja, joissa jopa eri lajit voivat lisääntyä keskenään. Tuoreessa muistissa ovat esimerkiksi leijonan ja tiikerin parittelun tulokset, eli liikerit, joista kerroimme kaksi vuotta sitten.

Vuonna 2011 raportoimme myös poikkeuksellisesta tapauksesta, jossa seepra ja aasi olivat paritelleet ja saaneet jälkikasvua Kiinassa. Tapaus ei jäänyt ainoaksi, sillä nyt Italiassa on koettu vastaavanlainen iloinen perhetapahtuma. Tuloksena on joko aapra tai vastaavasti esimerkiksi saasi.

Firenzessä koettu yllätys ihastuttaa parhaillaan ympäri maailmaa, sillä kiinalaisen edeltäjänsä tavoin myös saapasmaan aapra/saasi on hauskannäköinen veijari. Sen jalat ovat nimittäin kuin seepran ja muu vartalo kuin aasin. Pienokaisen vanhemmat eivät ole myöntäneet tekoaan.

Kommentit (15)

Octopitos
Seuraa 
Viestejä637
Liittynyt11.5.2013

Onkohan sittenkään tässäkään tapahtuma aivan luonnonmukainen, sanoisin keinohedelmöitys ?

Kun on korviaan myöten kusessa, on parempi pitää turpansa kiinnni.
o_turunen kirjoitti:
Vai olisiko tuo paksuusyksikkö.

molaine
Seuraa 
Viestejä2187
Liittynyt3.8.2011

Tommonen otus muuten on Suomessakin, yhdellä varsinais-suomalaisella kotieläintilalla. En millään muista mikä paikka se nyt oli, mutta muksujen kanssa käytiin pari kesää sitten ihmettelemässä. Enkä usko että on keinohedelmöityksestä kyse, kyllä ne varmaan on ihan livenä hässineet.

Pari viikkoa sitten muuten näin ensimmäistä kertaa Suomessa jakin. Nyhti ruohoa Kupittaan kentällä ja esiintyi sirkuksessa muiden elukoiden kanssa.

Panterarosa: On selvää, että "Partitava kisaa kurupati-kuvaa" ei oikein aukene kehitysmaalaisille N1c- kalmukinperseille.

simson
Seuraa 
Viestejä124
Liittynyt22.3.2008

Aika tuore tapaus Suomesta on ahvenen ja kuhan risteymä. Vieläpä niin että risteymä on lisääntymiskykyinen, sillä löydetty kala oli ns. takaisinristeymä, elikkä toista sukupolvea.

Simplex
Seuraa 
Viestejä3033
Liittynyt26.1.2010

Kerrotaan, että poliisihevonen olisi ainoa eläin, jolla mulkku on selässä. En ole eläintuntija, niin en tiedä, että pitääkö väite paikkaansa. En edes uskalla ajatella, kuinka moinen hybridi on saanut alkunsa.

Avenger
Seuraa 
Viestejä655
Liittynyt3.8.2012
Rousseau
Eihän tästä ketjusta puutu enää kuin ihmisapina.


Eipä näy kentauriakaan.
Poliisihevonen oli melko lähellä.

-tuntoaisti on tärkein aistimme-

vorrester
Seuraa 
Viestejä615
Liittynyt22.7.2005

Onhan näitä.. Jostain luin, en muista mikä oli oikea eläin, sanotaan sopulin tyylinen. Mutta ihmisen sperma laukaisee sopulin munasolun jakautumisen... Onneksi se ei kuitenkaan johda alkion kehitykseen. Mutta jos löytyisikin joku jyrsijä joka voisi risteytyä ihmisen kanssa.. Olisi suht villi lopputulos.

Aivopierun tunnistaa rivin alun merkistä *

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844
Liittynyt13.11.2009
vorrester
Onhan näitä.. Jostain luin, en muista mikä oli oikea eläin, sanotaan sopulin tyylinen. Mutta ihmisen sperma laukaisee sopulin munasolun jakautumisen... Onneksi se ei kuitenkaan johda alkion kehitykseen. Mutta jos löytyisikin joku jyrsijä joka voisi risteytyä ihmisen kanssa.. Olisi suht villi lopputulos.Tuo oli kyllä jo tosi outo juttu. Mitenkähän ovat onnistuneet havainnon tekemään. Labrajätkät vähän miksailevat tarvittavia ainesosia iltapuhteinaan...?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat