Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Nam.

Onko jotain parempaa juustoa kuin Valion Kappeli? Minusta juustot on kivoja. Hyviä. Jos on hyvää juustoa. Tykkään kaikenlaisesta juustosta.

Onko teillä kokemusta jostain erityisen herkullisesta juustosta, jota voisi suositella? On vaikeaa juustotiskillä kun ei tiedä mitään juustoista, eikä saa koemaistaa. Pitää vaan arpoa.

Juustofonduekin on jotain ihan parasta. Itseasiassa se on parasta juttua mitä tiedän. Sulaan juustoon dipata kaikkee leipää ja katkarapua yms.. ei voi olla mitään parempaa. Juustoliemi on grueree ja mustaleimaa ja desi valkoviinia seassa. Voi darnasus, alkaa tehdä mieli kun ajatteleekin.

くそっ!

Sivut

Kommentit (66)

Kirjekuori
Seuraa 
Viestejä2144
Liittynyt27.5.2010
Ronron
Nam.

Onko jotain parempaa juustoa kuin Valion Kappeli? Minusta juustot on kivoja. Hyviä. Jos on hyvää juustoa. Tykkään kaikenlaisesta juustosta.

Onko teillä kokemusta jostain erityisen herkullisesta juustosta, jota voisi suositella? On vaikeaa juustotiskillä kun ei tiedä mitään juustoista, eikä saa koemaistaa. Pitää vaan arpoa.

Juustofonduekin on jotain ihan parasta. Itseasiassa se on parasta juttua mitä tiedän. Sulaan juustoon dipata kaikkee leipää ja katkarapua yms.. ei voi olla mitään parempaa. Juustoliemi on grueree ja mustaleimaa ja desi valkoviinia seassa. Voi darnasus, alkaa tehdä mieli kun ajatteleekin.


Lidlissä myydään Jokilaakson Juuston kermajuustoa, jota ostin ensimmäisen kerran siksi että se oli niin halpaa. Mutta todella yllätyin kun maistoin sitä. Se on parhaimman makuista juustoa mitä tiedän, ja nykyään ostankin vain sitä. Siinä on todella makua verrattuna tavallisiin perusjuustoihin kuten Emmental tai Edam.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14400
Liittynyt16.3.2005

Kysymys valehtelijoiden klubille: Mihin käytetään juustoporaa?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
o_turunen
Kysymys valehtelijoiden klubille: Mihin käytetään juustoporaa?



Sillähän tehdään tietenkin ne reiät siihen juustoon.

くそっ!

Toope
Seuraa 
Viestejä24855
Liittynyt23.7.2006
Ronron
o_turunen
Kysymys valehtelijoiden klubille: Mihin käytetään juustoporaa?

Sillähän tehdään tietenkin ne reiät siihen juustoon.

Näin tiedepalstalla kun olemme, kirjoitamme tietysti reijät!

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
Toope
Ronron
o_turunen
Kysymys valehtelijoiden klubille: Mihin käytetään juustoporaa?

Sillähän tehdään tietenkin ne reiät siihen juustoon.

Näin tiedepalstalla kun olemme, kirjoitamme tietysti reijät!



Ketä kiinostaa! Kielioppisäännöt on rikkomista varten.

くそっ!

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14400
Liittynyt16.3.2005

Tuollaisia pyöreitä onteloita ei poralla tehdä. Ne tehdään jyrsimellä.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14400
Liittynyt16.3.2005

On tärkeätä osata tunnistaa eri työmenetelmät:

Tässä poraus:
Tavanomainen vehje:
http://www.youtube.com/watch?v=-7BSbrXaJtM

Tuossa on ns. kanuunapora, jolla porataan reikä pitkään juustoon. Juusto pyörii, poraa syötetään juustoon pitkittäin.
http://www.youtube.com/watch?v=zlEMJDO_wec

Jyrsintä:
Ontelot muodostetaan tällä tavalla:
http://www.youtube.com/watch?v=qadXgdzUZWc

Jyrsimiä on ainakin ziljoonaa sorttia. Tässä jotain:
http://www.youtube.com/watch?v=kcbACwLx9pM

Tässä jotain juuston muotoilua:
http://www.youtube.com/watch?v=MPHSkHFtOuQ

Tuommoisenkin on joku joskus keksinyt:
http://www.youtube.com/watch?v=StWCNiLuMxI
Jos Kuuhun tekisi tuommoisen kolon, niin mitä mahtaisi löytyä?
Emmentaalia?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

tsbmw
Seuraa 
Viestejä277
Liittynyt12.12.2012

Rei'issä tuottaja säästää juustoa.
Reijät jyrsitään halpatyömaissa.
Rei'itykseen raakatahkot laivataan.
Merimatkat vievät vähintään 6kk,
siksi rei'itetyt juustot ovat vanhoja.

Rei'istä ei kannata maksaa, osta:
Savukippari, Aura ja Parmesaani

PS. Kammerpertti Parmaa parempi,
ainakin lämpimässä viikon jälkeen!

...taasko noita uusia ajatuksia...

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
tsbmw
Rei'issä tuottaja säästää juustoa.
Reijät jyrsitään halpatyömaissa.
Rei'itykseen raakatahkot laivataan.
Merimatkat vievät vähintään 6kk,
siksi rei'itetyt juustot ovat vanhoja.

Rei'istä ei kannata maksaa, osta:
Savukippari, Aura ja Parmesaani

PS. Kammerpertti Parmaa parempi,
ainakin lämpimässä viikon jälkeen!




Mutta kyllähän ne reiät lisäävät makunautintoa suuresti.

くそっ!

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14400
Liittynyt16.3.2005

Juustopora on putkipora, jolla tehdään juuston kylkeen reikä, ja reiän sisus tulee poran mukana ulos ihmeteltäväksi, kun pora kierretään ulos juustosta. Sitä olen miettinyt, että tulpataanko tuo reikä ja jos tulpataan, niin mitä sinne tungetaan? Vai jätetäänkö se ihan ilmanvaihtoa varten semmoisenenaan juustotahkon kylkeen?

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
o_turunen
Juustopora on putkipora, jolla tehdään juuston kylkeen reikä, ja reiän sisus tulee poran mukana ulos ihmeteltäväksi, kun pora kierretään ulos juustosta. Sitä olen miettinyt, että tulpataanko tuo reikä ja jos tulpataan, niin mitä sinne tungetaan? Vai jätetäänkö se ihan ilmanvaihtoa varten semmoisenenaan juustotahkon kylkeen?



Ostamistani juustoista päätellen voin vakuuttaa, että ainakin joskus nuo reijät jätetään täyttämättä.

Vaan sitä ihmettelen, että kuinka ne saa niitä reikiä tehtyä sinne juustotahkon sisälle?

くそっ!

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14400
Liittynyt16.3.2005

Lainaus:
"Vaan sitä ihmettelen, että kuinka ne saa niitä reikiä tehtyä sinne juustotahkon sisälle?"

No tietenkin sillä jyrsinkoneella. Eikä ne ole reikiä vaan koloja.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
o_turunen
Lainaus:
"Vaan sitä ihmettelen, että kuinka ne saa niitä reikiä tehtyä sinne juustotahkon sisälle?"

No tietenkin sillä jyrsinkoneella. Eikä ne ole reikiä vaan koloja.




Siis sisälle.. meinaatko että ne ensin halkaisee juuston, sitten kovertaa jyrsimellä kolot, ja sitten liimaa puoliskot taas yhteen?

くそっ!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat