Seuraa 
Viestejä8643

Kävi onnettomasti matofarmin kanssa. Eli muoviastiaan (noin 20 litraa) unohtui kansi päälle ja nuo poloiset tukehtuivat ainakin osittain. Kippasin koko esityksen nurmikolle, jos joku sadoista lieroista vielä tokenisi.

Muoviastia on ollut jostain maaliskuusta asti pilkkilierojen kotina ja lisäilin sinne kaikenlaista mutusteltavaa. Lisääntyivät ja täyttivät laatikon. Kalareissulle otin koko laatikon ja kaivoin siitä tarpeelliset lierot. Alkuperäiset kookkaimmat lierot vapautin jo toukokuussa kurpitsan taimien veireen. Yhden kuhunkin (noin 20 kpl).

Mutta nyt tämä kärsimyksen määrä askarruttaa. Jos yksi liero kärsii, onko se sama asia kuin useamman lieron kärsimys. Filosofeille tässä on nyt oikea ongelmien äitiongelma. Eli noudattaako kärsimyksen määrä kaavaa 1+1=1? Vai kumuloituuko kärsimys jonnekin? Siis jonnekin muualle kuin meikäläisen syntisäkkiin.

Vastaava ongelmatilanne on kalastajalla. Trooliin kerätään miljoona silakkaa ja ne kukin tukehtuvat kuoliaaksi. Onko kärsimys silakan kärsimysyksikkö potenssiin E6 vai onko tuossakin absoluuttinen kärsimys 1+1+...=1?

Tässä on aihepiirinä lääketiede ja terveys, koska loppukysymys koskee ihmisen kärsimystä. Onko katastrofeissa voimassa 1+1+...=1.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (3)

eskobus
Seuraa 
Viestejä1

asiahan riippuu paljon siitä että mistä se tuska lasketaan. Onko se kiloina kuutiossa vai tuskaa per henkilö vai tuskaa per tapahtuma. ja kenen osalta tuskaa katsoo jos olisin yksi kaloista tuntisin yhden verran tuskaa. Mutta jos kaikki kalat jauhetaan ja niistä tehdään suuri liha pallo sen pallon taakse jäämä tuska on ehkä sitten se kuinka monta kalaa siinä on. mutta jos kalat kuljetetaan kaikki eri puolille maata ei kukaan nää kuin yhden kuolleen kalan eli yhden tuskan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Kävin tonkimassa sitä kasaa, jossa matojen raatoja olisi pitänyt olla sata tusinaa. Ei ollut ainoatakaan raatoa. Oli vain muhevaa mustaa multaa.

Voin nyt olettaa poloisten olleen vain jossain staasissa ja häippäisseen siitä yön kasteiselle nurmelle kuka minnekin. Se laatikko oli kumollaan siinä päällä, joten mikään kahlaajalintu ei ole siinä käynyt.

Seuraava ongelma on, jotta tekevätkö hollantilaiset lierot jonkin superkasiaisen risteytyessään kotomaan kasiaisen kanssa.

Australialainen kasiainen:

Toinen australialainen liero (kuvassa vasemmalla):

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat