Seuraa 
Viestejä3164

Minua se kiertelee...
Tarkistutettuani kestolottoni ja petyttyäni jälleen kerran yksipiikkisten haravieni ottamattomuuteen jäin pohtimaan sitä, miksi joillain lähimmäisillä näyttää olevan satumainen arpasäkä. Jotkut tosiaan tuntuvat voittavan arpajaisissa kuin arpajaisissa - milloin hotelliviikonloppuja, milloin illallisia, milloin virkattuja sängynpeittoja. Muiden osaksi jää osallistumisen riemu tai sijoitettua panosta vähäarvoisemmat voittoset.
Kirjoittako tässä vain voittovieronnan katkera uhri ... vai menestyvätko jotkut meistä todella ja jatkuvasti muita paremmin sattumanvaraisissa kilpailuissa? Jos tällainen onnienero on totta eikä tympiintyneen kuponginrepijän harhakokemusta, niin mihin se perustuu?

Kommentit (1)

Tiedä mihin perustuu... oli 20 vuotta etten voittanut koskaan mistää mitään (lotosta, pitkävedosta, arvoista, arvonnoista...) sitten voitin ensin luksusristeilyn yksistä arpajaisista, seuraavana päivänä lotosta kuusi tonnia (markkaa) ja viikon päästä sitten toisista arpajaisista telkkarin. Nyt on sitten toistakymmentä vuotta mennyt enkä ole mistään mitään voittanut noiden jälkeen. Ihan samalla tavalla osallistunut noihin kaikkiin kuin ennenkin.

Osaa olla onni ihmeellinen asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat