Seuraa 
Viestejä9177

No nyt son sitte Aslakkiki lukenu viisaitten kirjottamia kirjoja.
Ja tietenki siltä osin viisastunu ja sivistyny , vai onko tullu hullua hurskahammaksi ?
Piru ties , muttei sekhän mithän sano.
Mutta ihmetelly mie olen viisaitten aivotuksija. Maailman synnystä ja olemuksesta ,ja sen kuolemasta tai tuhosta.
Mutta ei se kaikki ihan ensipuremalla alas menny, eikä kaikki ole menny alas vieläkhän. Mietityttää ja nieletyttää , ja melko paksulle tuntuu.
Niin että miepä muistelen .

1 Kaikki syntyy jostakin, niin son sijenny sikijöki, (hyvin tunnetuista alkukohista) jolle sitte panthin nimi Aslakki.
Mutta maailmankaikkeus son syntyny ku tyhjä pamahti.

2 Ensialkhun se maailmankaikkeus lähti laajenemhan , mutta gravitaatiovoimat
melkein pysehytti laajenemisen. Mie ny en ala sitä selevittämhän mimmoinen soli alussa maailma, mutta sen laajeneminen kiihty äkillisesti,
Tästä kiihtymisestä ne viisaat käyttävät termiä inflatorinen laajeneminen.
Tämä laajeneminen oliki sitte niin kiemurainen juttu , että sepä ei selvinnythän tavallisella fysiikalla. Soli otettava avuksi kvanttifysiikka.

Kattokaappako se inflatorinen laajeneminen oli niin rajua , että se rikko kaikki normaalit fysiikan lait. Niin että atomiytimen kokonen aluve saatto pullahtaa halkaisijalthan valovuojen luokhan,ajassa joka oli kymmenestuhannesosasekunnin triljoonasosan biljoonasosasta ( huh hekevetti ) . Elikkä fiksusti tuo aika merkithän 10.34 sekuntia.
Kuulemma maailmankaikkeuden rakenteellisia ongelmia ei voijja ratkassa muutenku
tämmöisellä Super Hyper nopealla laajenemisella.
Mutta on se siinä alkurysähyksessä häätyny olla äkäiset laajinkit.
Tuohon ei tavallinen tynamiitti piisaa.

3 Niinku mie jo tuolla sanoin, normaalilla fysiikalla ei kannatte ees yrittää selittää tuommosta laajenemisvauhtia , son sula mahottomuus. Mikhän ei laajene tuolla faartilla, ei ees Aslakin k….. ku se viime vuojen missi sipsutti vasthan Levillä Hulluporoareenalla. Niin että avuksi häävythin huutaa Werneriä.
Niin mie tarkotan sitä Werner Heisenbergiä. Seku oli siittä mukava ukko, että
soli laatinu äpätarkkusperiaathen jota nyt sitte tarvithin avuksi selittämhän maailman ,
sanosinko äkkipikasta laajenemista. Soli Werneri jo aikoja sitte sanonu : jos tiijethän fotonin tai elektronin paikka tarkasti, niin niitten liikemäärä jääpi epätarkaksi.
( tuota mie vain en ymmärrä, miten voipi jonku liikkuvan paikkan tietää tarkasti ku sen liikeen määrää ei tunneta) Mutta emmä ole pikkumaisija,,,,,,, pilkunviilaajia.
Tiijän tiijän alatta tietenki puhumhan jostaki hekevetin kaksosrakokokhesta.
Mulle son piisannu yks rako kerralhans, niin joskus nuorempana se meni pariki rakoa illassa. Mutta ne ei kuulu asiahan.

4 Mehän tiijämmä että energiaa ei voi hävittää, eikä luua tyhjästä.
Jos energiaa voisi synnyttää tyhjästä olisi ikiliikkuja mahollinen .
Mutta tietemiehet keksitinki , että energiaa saataaki lainata.
Sillä energiaa voipi äkisti ja ennustamattomasti syntyä tyhjästä !
Siinä vain on se pulma , syntyny energia on niin rievatun lyhyt ikänen , että
sitä tuskin kerkijää hyödyntää. Niimpä maailmankaikkeuden oliki laajennuttava häviävän pienessä hetkisessä ,inflatorisesti valtaviin mittoihin.
Tämän vaatimuksen laajenemiselle asetti kvanttifysiikka ja Heisenbergin epätarkkuusperiaate. (Niin sitä sanothan ja unehutethan jotakin tärkeää , ei se Heisenberg maailmaa tehny)

5 Mutta energian saaminen tyhjästä oliki melko vaikeaa. Niimpä se perustethin
Energiapankki. Kattokaappa seku energiaa voipi syntyä tyhjästä äkisti ja ennustamattomasti, mutta vain häviävän pieneksi hetkeksi, sen jälkiin energia katoaa.
( energiaa ei voi hävittää eikä luua tyhjästä mutta se itte voipi syntyä tyhjästä ja kavota tyhjhän) Mitä lyhempi on tarkasteltava ajanjakso , sitä suurempi voipi tämmöisen satunnaisen energian heilahduksen energiamäärä olla.
Siinä tavalhan lainathan energiaa tyhjästä ja maksethan laina heti takasin.
Eikä ne maailmankaikkeuden rakentajat saanhet kovin pitkäaikasta luottoa, siksi soliki maailman laajennuttava silmänsäpäyksen miljardisosassa melkein nykyshin mithoins. Se se oliki lainanmaksun aika, eikä laajentumisen energiasta jääny ku
muisto jäljelle, niin ja laajentunu maailmankaikkeus.
Niin että varsinainen pikapankki.

6 Son se energiapankki elikkä tyhjiö kuulemma varsin kummallinen paikka.
Se ei ensinkhän ole tyhjä, siellä kiehuu ja kuohuu jos mitä.
Mutta voi rietas mutta nekku ne fotonit ja elektronit ja protonit sun muut hiukkaset
säilyvät vain niin pienen häviävän hetken, että niitä ei kukhan kerkejä havata.
Näitä hiukkasija sitte sanothan virtuaali- hiukkasiksi, mutta jos ne jostakin saavat kaapattua energiaa niistä tulleeki toellisia hiukkasia. Elikkä son ihan tosishans oltava hopussa jos meinaa näitä hiukkasija lainata , niin maailmanrakentajienki.
( sitä mie vain en ymmärrä, ku se tyhjiö oli täynnä kaameanvoimakasta energiaa joka pysty pullahuttamhan maailmanki silmänräpähyksen miljardisosassa valovuojen laajuseksi, niin että miksikä virtuaaliset hiukkaset ei ota energiaa sieltä tyhjiöstä ?)

7 Niin että tuommoselta se kvanttimaailman tyhjiö näyttää.
Niinko hyvin tiijämmä atomin elektronit saattavat olla alimmalla, energian tasollaan tai virittyneenä. Niin se kuulemma saattaa tyhjiölläki olla samanlaisia viritynheitä tiloja. Eri tiloilla on erilailla virittynhet energiat , vaikka tyhjiöt näyttäväksi samanlaisilta. ( kuka nyt sitte näkee tyhjiöitä ) ( niin tai sen jälkiin vaphana saapi vaellella). Tyhjiön perustillaa sanothan aidoksi tyhjiöksi , koska sen olomuoto on vakaa. ( Huom ! mejän maailmankaikkeuden tyhjiötä piethän vakaana ???)
Semmosta tyhjiötä jonka energia on virittyny sanothan “vääräksi” tyhjiöksi.
Vääriä tyhjiöitä piethän kuitenkin vain teoriana, ( niitä ei kuulemma oikeasti ole olemassa) ja eri tyhjiötilat antavat tyhjiöille erillaisija ominaisuuksija. Vääriä tyhjiöitä tarvithan kuitenkin sillon ku alethan selittelemhän maailman neljää perusvoimaa.
(Niin että ei menny ku yks lause ja soli hakettava esille väärät tyhjiöt vaikei niitä oikeasti ole)

8 Ja sitte son väärillä tyhjiöillä kans yksi tärkejä tehtävä, ku rakennethan maailmankaikkeutta. Son viisaat päättänhet , että inflatoriseen laajentumiseen tarvithan välttämättä väärää tyhjiötä. Näissä viisasten aatoksissa väärän tyhjiön
Energia nuosee aivan käsittämättömiin sfääreihin.
Sanothan että yhessä kuutiossa väärää tyhjiötä saattaa energiaa olla 1093
Joulea. Sanothan vielä että väärän tyhjiön valtava energia synnyttää vahvan
Gravitaation. Onhan yleisen suhteellisuusteorian mukhan energialla massaa , ja
massaan liittyy aina gravitaatio voimia. Niimpä yksi kuutiokilometri
väärää tyhjiötä saattaaki olla massalthan 1076 kiloa , elikkä satatuhatta triljoonaa kertaa enemmän kuin koko maailmankaikkeuden massa.( niin että melkonen tyhjiö)
Tämä painovoima ei kuitenkaan aiheuttanu maailmankaikkeuden inflatorista laajentumista, siihen ku tarvithan viisasten mukhan poistovoimaa. (herätys jukteri ).
Väärän tyhjiön energia synnyttää myös , väärän tyhjiön painhen ja juuri tämä paine käynnisti inflatorisen laajenemisen. (Mutta mikä energia ja miten ,kumosi hetkeksi
Väärän tyhjiön kaamean gravitaation ?)
Viishat kirjoittavat, emmä ylhensä tule ajatelheksi että , paine voisi synnyttää painovoiman. Paine synnyttää kuitenkin ulospäin suuntautuvan voiman ohella
sisäänpäin suuntautuvan painovoiman . ( )
Arkioloissa on kuitenkin massan aiheuttama painovoima moniverroin suurempi ku
paineen aiheuttama painovoima.
Niimpä kuulemma väärässä tyhjiössä on suunnattomasti energiaa ja suunnaton paine
Näitten aiheuttamat painovoimat sitte tappelevat keskenhän.
Ratkaisevaa on kuulemma väärän tyhjiön energian aiheuttama paine onki kuulemma NEGATIIVINEN. Väärän tyhjiön gravitaatio yrittää imeä tyhjiötä kokoon. ja negatiivinen paine yrittää laajentaa tyhjiötä. Jos negatiivinen poistovoima pääsee voitolle , se kuulemma nakkaa maailmankaikkeuven sekunnin murto-osassa hajalleen .
Niin ties minne. Niin että kyllä se Werneri teki hyvän teorian, saathin maailmankaikkeuski oikeishin mittasuhtheishin . Mutta voi hilkutti soikhon ku pittää alkaa pölkäämhän ettei se väärä tyhjiö paiskaa meitä hajalhen pitkin ties mitä ?
Onneksi kuitenkin kyshessä on kvanttimaailman ilmiö , ja siihen melkoisesti vaikuttanu “ epätarkkuus periaate” kiitos Wernerin.

9 Sitte son minun sanottava on viisaat eteviä, non punninnet maailmankaikkeuvenki.
No niin non tehnhet. Ne sannoo maailmankaikkeuden massasta voihan painovoiman perusthella sanoa jotakin. Massan alaraja on kuulemma helppo laskea.
Auringon massa laskethan siittä millä voimalla se vettää planeettoja puolhens.
Linnunraassa on kuulemma 100 miljardia auringon kokosta tähteä .
Niin että mehän galaksissa on massaa ainaki 100 miljardin auringon verran.
Sittenkö arvioihan että maailmankaikkeudessa on kymmenisen miljardia galaksia, niin
seku aurinko painaa suunnilhens 1030 kiloa, niin maailmankaikkeuvan painoksi tullee
jotakin 1051 kiloa. Älkää minua syyttäkö jos meni vähäsen vitalikhon, en mie tuommosia ossaa laskea, son niitten viisasten laskuja.

10 Paljon muutaki viisautta mie opin mutta empä taijjakhan alkaa selittämhän niitä kaikille. Son kuitenkin ilmiselvä asija, maailman syntyä ei tavallisella fysiikalla selitetä. Son hajettava avuksi kvanttifysiikkaa ja Heisenbergin epätarkkuusperiaatetta.
Eikä se siltikhän olekku epätarkka kvanttikiehuminen koko maailmankaikkeus.
Pikku juttu ,väärältä tyhjiöltä lainattu homma, tiijjä sitte onko velka ja korot maksettu ajalhans ? Vai joutuvakko energiapankin pankkiirit panemhan pakkohuutokauphan koko roskan , maksamattomista veloista. Vai ottavakko omansa takasin, jolloin maailmankaikkeus lysähtäisi kokhon, siittä ei jäis jäljellekö pelkkä väärä tyhjiö.

Kovasti viisastunu Aslakki.
Saapa nähhä miten son tuon asijan kans, miekö tehin tuolla
Workilla tämän sepustuksen , niin täälläpä ei nyt sitte
esikettelussa yläindeksit näykhän ?
En mie niitä tiijjä miten net saapi sitte tällä kirjotushommalla korjattua ?
Olkhon niinko ovat , mytta varmasti ymmärrättä mitä olen meinannu.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (18)

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Sittenkö arvioihan että maailmankaikkeudessa on kymmenisen miljardia galaksia, niin
seku aurinko painaa suunnilhens 1030 kiloa, niin maailmankaikkeuvan painoksi tullee
jotakin 1051 kiloa.

En mie ihan tuommosta meinannu se pitäs olla 10, 51 ja tuo 51 ylhäällä pienellä. Sanokaa nyt miten tuo muutethan täällä semmoseksi niinko se Workilla on se yläindeksi ?[/list]

Eipä se taida täällä toimia ollenkaan. Käytämme yleensä ^ merkkiä jonka saa tuosta enterin vasemmalta puolelta. Se meinaa potenssiin korotusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aslakki kirjoittaa kuni Valtaojan Esko !

Mitään ei asiasta ymmärrä, mutta ihana sitä on lukea!

Mummo
humanistinhöperö

valaisit minulle pari asiaa kylläkiitos siitä.

Itse olen leikitellyt ajatuksella että olisimme yksi atomi muiden joukossa, joka on taas yksi atomi muiden joukossa jne.

Size doesn't matter

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Älä Ämmi hyvä välitä, en miekhän mithän ymmärrä, mutta son mukava pikkusievissä kirjoitella. Ja pitäskö makamasten jotaki ymmärtääkki ?
Ja paskat , eihän ne tiedemiehekhän näy mithän ymmärtävän.
Miten sitte tämmönen eläkhellä oleva entinen poromies, saattas mithän ymmärtää ? Häh?
Ensin ne sannoo että väärä tyhjiö essiintyy vain teorioissa, semmosta ei voi käytönnössä olla. Mutta annappako luekki niiten kirjotuksija , se kaivethanki
niistä teorioista se väärä tyhjiö ja panhan toimimhan ku hiiva .
Johan Sie tiijjät että hiiva paisuttaa taikinan, tiedemiehillä siihen samhan käytethän väärää tyhjiötä.

Semmosia non tiedemiesten ajatukset, eikä ne veli veikkonen ,sisko siistonen
siihen lopu. Non keksinhet uuven leikkikalun, jolla net leikkivät ajatusleikkejäns. Jonku neutriinon. Joo joo, semmosen hiukkasen joka
saataa mennä meistäki läpi että tuhahtaa, eikä kukhan mithän tiijjä.

Sitte son se protoniki hoksattu, sitä net pijethin aluksi muuttumattomana hiukkasena. Mutta sitte ne peruthin asijan, ( niinko Kaisa-Marja unens)
taasen ne kaivo sen epätarkkusperiaathella höystetyn kvanttifysiikam näkösille ja sanothin , että protoni säilyy 10'28 vuotta, joka on kuulemma
miljoona biljoonaa kertaa enemmänku maailmankaikkeuven ikä.
Panthin pirkele kerralla niin paljon eholle että on pikkusen hankala tarkistaa. eikä kukhan ihan huomenna pysty sanomhan , joo niin se näky elelevän triljoonia j,n,e, vuosija , Mie kävin sen graviaisissa , niin se kuolasiku muukki , no jo vain jousiki ikivanha rietas.

Eikä sunkhan siinä kaikki, non tehnhet teorioisthans muunnelmia.
Niitten muunnosteorioitten mukhan ,protoni eleleeki ihan hyvin
!0'28 vuojen päästä , son vasta parhaassa ijäshäns.
Niin ne muunnosteoriat antavakki protonille elinaikaa 10'30, 10'32
tai jopa 10' 80 vuotta. Voi sun hekevetti senthän , eiku pikku muutos teorijhan , niin son protonin ikä miljoonilla kerroilla jatkunu.
Son helppoa ku sen ossaa.
Niinko nyt seki se Positroni, ku sitä hallittet kunnolla sen epätarkuuthen perustuvan periaathen ja kvantti fysiikan,niin positroniumki saattaa
paisuva halkasijalthan useitten valovuosijen kokoseksi palloksksi.
Hundeeraappa sitä, nykysin son yks alkeishiukkanen joka sestoo kuulemma atomia ympäri , niinku sputnikki kiertäs maata.
Ne viishat sanovat 10' 71 vuojen päästä kaikki elektronit ja positronit on liittoutunhet yhthen liithon (ihan niinko ihmisekki sijothan liithon).
Ne meinaavat että tämän liiton tuloksena syntynhessä positroniumissa
elektroni ja positroni liikkuvat miljoonassa vuojessa vain yhen sentin.
Ja son seki sanottava tuommosen positroniumin läpimitta saattaa olla satojatuhansija miljardeja valovuosija?
(Niin että on se vähäsen paisahtanu, pikkunen alkeishiukkanen.
Son äkästä ainetta se väärä tyhjiö.)

Mutta sitte ne vasta pamahuttavakki ,nekku meinaavat että tuo liitto
on lähes ikunen , elikkä se saattaa kestää 10'116 vuotta.
Elikkä se mennee niin että ,, no pirkele mie menin vähäsen sevoin
mutta sanonthanko että satatuhatta triljoonaa kertaa koko maailmankaikkeuven ijän.
Ja jos vähäsen meni pielhen niin vetoan siihen Wernerin helkutin hyvhän keksinthön , siihen epätarkkuusperiaatheshen.

Voi sun pirskullekko sitä on ollu pöljä, sillon aikonans ku ne minua ja Jussaa syytethin hirven salakaavosta , voi sun helskuttiko olis sillon tuntenu teoriat ja epätarkkuusperiaathet, soliski vallesmanni ollu se joka
sakhoin tuomithin , ja jolta epätarkka ikivanha sotilaskivääri evakuoithin
ja sitte 5 markalla myythin huutokaupassa Väärtille.

Voi Aslakki, mukavaa on sinun kvanttifysiikkaasi lueskella, luen niitä Valtaojan kansankirjojakin, vaikka en ymmärrä fysiikasta mitään.

Se on kun linnunlaulua tai puron ruplatusta, en minä niistäkään mitään ymmärrä, vaan on lysti kuunnella.

Johan tähän ikään vaimoihminen on tottunut kuuntelemaan kummempiakin selityksia. Niinku tuo kahdessa pakkaa yhtaikaa oleminen. Pappa on usein ylitöissä kontuurilla ja olusilla samaan aikaan. Kunhan ei vaan sitä kaksoirakoperiaatetta rupea tutkimaan, niin pitäkööt protoninsa.

Ja tuo ajan suhteellisuus. Se sano jutelleensa vaan hetken naapurin ukon kanssa, mutta minun rippikellon mukaan ne höpisi alun viidetta tuntia.

Kun seuraavan kerran viinipiiristä tullessa ei kotiavain millään sovi lukkoon, niin selitän avaamaan tulleelle Papalle tutkivani Heisenbergin epätarkkuusperiaatetta. Hah!

Miten nyt Aslakki, noin viisas selittäjä hassuja kyselet.

Wolframia käytetään hehkulampuissa ja semmoine just valaisee tätä Mummon näppistä. Selvä ku Väärti juhannusaamuna!

Ai niin!

Tiedepalstan lukeminen voi altistaa nykytaiteen tajuamiselle

Kävin Viron uudessa taidemuseossa, KuMussa. Siellä oli suuri betonimötikkä, jonka nimi oli Betoniin valettu lehmä

Kun tällä palstalla on usiasti keskusteltu siitä Schönjotakin nimisestä kissanrääkkääjästä, niin taide-elämys aukesi justiinsa.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Mummo
Ai niin!

Tiedepalstan lukeminen voi altistaa nykytaiteen tajuamiselle

Kävin Viron uudessa taidemuseossa, KuMussa. Siellä oli suuri betonimötikkä, jonka nimi oli Betoniin valettu lehmä

Kun tällä palstalla on usiasti keskusteltu siitä Schönjotakin nimisestä kissanrääkkääjästä, niin taide-elämys aukesi justiinsa.

Sikäli jos Schrödingerin kissa on kova kohtalo eläin paralle, niin miten olisi Wittenin koira, joka on kaksinkertainen Schrödingerin kissa häiriödiakrammina supersymmetrisessä säijeteoriassa?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Hehee

Kvattifysiikasta singahtaa muitakin hassuja irtoajatuksia.

Säieteoria?
Hila, mitä muuta se on paitsi krikettiportti?
Miksi ulottuvuuksia on nimenomaan 11?

Tulee mieleen 11 krikettiporttia, jotka on lankasöhryssä..

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Niin että kysäsikkö minulta ?

Cosmic-Fairy

Liittynyt: 17 Maa 2005
Viestejä: 227

LähetäLähetetty: Maa Maa 06, 2006 3:11 pm Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä
Minkäs kirjan olet oikein lukenut?

Nyt viimeksi lujin kirjan 3 viimistä minuuttia.

Son viisas nimelthän Paul Davies se skriivannu,

( pirkelekkö meinas tulla ihan väkisin Paul Mac j,n,e. )
Ei sillä niin väliä kuka niitä kirjottellee kirjoja , son pääasija että non kirjotettu hauskasti että niitä jaksaa lukea.

Mutta ei milhän pahalla , Ämmi ja Kosminen tiskiaine , ja Wolfframiteetti
mutta mie olen ootellu viishaitten kommentteja, ja neuvvoja miten viisastenkirjoja pitäs lukea. Viishaita soletta tekki, ei siinä mithän.
Paljon minua viishampia.
Mie olen ootellu palautetta ( niinko hianosti sanothan ) viishailta
niinko Herra Tohtorilta , Bosonilta ,Lentotaijottomalta , Neutronilta enkä mie nyt kaikkia pysty ees muistamhan.
Sitte mie olen käpristelly nurkassa,ja oottanu sitä Koshin kaikennäkevää pahaa silmää joka aijjaa minun nurkhan ja sillä Occamin partaveittellä raakaa minut.
Sitte mie olen ootellu Jukterin ja Arkossin tuomittevia lausuntoja.
Joulupukki Savosta jättää minut ensi jouluna lahjoitta, no ei se niin paha ole ollenkhan, eihän niitä entisiäkhän lahjoja minulla ole.
Mitä nyt ryyppäämisen ja remuamisen lahjat.
ArKossin tuomio on kaikkein kauhistuttavin, ties mihin laarhin tai looshin minut nakkaa. Saattaa tiedemiehen urani olla hyvinki lyhytaikanen tapahtuma , ehkä jotaki luokkaa inflatoorinen maailmankaikkeuven paisuminen.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Mummo
Hehee

Kvattifysiikasta singahtaa muitakin hassuja irtoajatuksia.

Säieteoria?
Hila, mitä muuta se on paitsi krikettiportti?
Miksi ulottuvuuksia on nimenomaan 11?

Tulee mieleen 11 krikettiporttia, jotka on lankasöhryssä..

Tiedät kai, että maailma on spagettihirviön lonkeroiden ilmentymä, joten nuo 11 säie-ulottuvuutta selittyy juurikin prikulleen mainiosti ja justiinsa.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

juu, salain viestistä nappasin sen suosikkeihini . Vaan taiteilijan vapaudella voin innottautua uusiin nykytaiteeliskvanttiteoreetisiin sovelluksiin?

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Mummo
juu, salain viestistä nappasin sen suosikkeihini . Vaan taiteilijan vapaudella voin innottautua uusiin nykytaiteeliskvanttiteoreetisiin sovelluksiin?

Et taida arvata minkä ripustan ensi Jouluna kuusen latvaan?

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Väärä tyhjiö: se on Mummon lasissa, useasti viinipiirissä.

Neutriino: Papan palkka, sujahtaa tilille ja tililtä pois, niin ettei kerkiä havaitsemaan.

Haa, helppoa tämä

PS: Mahtaa olla innoittava näky, varaa glögiä enemmän

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Kattoppa rietasta" Soikkohan" oppii kvanttifysiikan äkkiäku, niin
mitensen nyt sanos ihan inflatoorisesti.
Aslakilla son sytytys sen verran myöhäsellä ,että siinä
meni koko ikä ,ennenku oppi ymmärtämhän väärän tyhjiön olemuksen.
Son niinkö akan tuon Selman käsilaukku, miekö olen lähössä kirkolle ja kysäsen 50 stä, että pikkusen sais Nappoleoonia , sonki rietas veska tyhjä.
Mutta annappako Antti tuo poika pistäytyy kylässä ja kysäsee viiskymppistä, se virittyyki samassaku väärä tyhjiö . ja viiskymppisijä löytyyki usseita. Semmosta son epäterkkuusperiaate ja kvanttifysiikan
väärät tyhjiöt.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat