Seuraa 
Viestejä6081

Sattuipa päivän uutisvirrasta silmään seuraava:

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/to ... ta/637577/

Hän sanoo, etteivät artikkelit edusta hänen arvomaailmaansa.

Ja sitten kun kurkkaa J.Kärkkäisen sivuilta:

http://www.karkkainen.fi/info/about/magneettimedia/

Lehden vs. päätoimittaja on Juha Kärkkäinen.

Tuolta kun katselee lehden pääkirjoituksia, jotka lienee päätoimittajan kynäilemiä. Tosin, nyt niihin ei pääse käsiksi kun yllättäen tätä tekstiä kirjoittaessani puskee magneettimedian pääkirjoituksista vain ilmoitus "tietokantavirhe"...

(Edellinen samalla otsikolla ja samalla sisällöllä oleva ketju lukittiin ilman sen kummempia selittelyitä. Katsotaan johtuuko mokoma otsikon ensimmäisen kirjaimen pilkunnusaisusta)

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Kommentit (4)

Halla-ahon kirjoitukset muslimeista ja somaleista ovat kevyttä kamaa verrattuna tuon Magneettimedian kirjoituksiin juutalaisista. Jostain kumman syystä Mika Illman, Kalske ja kumppanit eivät ole nostaneet syytettä Magneettimediaa vastaan kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan. Ai niin, syyhän on se, että kansanryhmä on juutalainen. Sitä saa mollata ja sitä vastaan saa kiihottaa, mutta Juonin, mirabin, pubin ym rakastamia muslimeja vastaan ei saa.

Teenkin nyt ihan piruuttani rikosilmoituksen Magneettimedian kirjoituksista, tosin se ei varmaan syytteeseen johda koska DEMLA ja Mika Illman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Juoni
Seuraa 
Viestejä1461
Rere2
Halla-ahon kirjoitukset muslimeista ja somaleista ovat kevyttä kamaa verrattuna tuon Magneettimedian kirjoituksiin juutalaisista. Jostain kumman syystä Mika Illman, Kalske ja kumppanit eivät ole nostaneet syytettä Magneettimediaa vastaan kiihotuksesta kansanryhmää kohtaan.Kyllä ovat.

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/ma ... te/631696/


Ai niin, syyhän on se, että kansanryhmä on juutalainen. Sitä saa mollata ja sitä vastaan saa kiihottaa, mutta Juonin, mirabin, pubin ym rakastamia muslimeja vastaan ei saa.Viestihistoriaani selaamalla huomaat etten rakasta muslimeja.


Teenkin nyt ihan piruuttani rikosilmoituksen Magneettimedian kirjoituksista, tosin se ei varmaan syytteeseen johda koska DEMLA ja Mika Illman.Siksi se nimenomaan johtaa. Demlahan on kommareiden järjestö ja kommunismi juutalaisten keksintö,

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat