Seuraa 
Viestejä45973

Tyhmä uskoo kaiken mitä sille kerrotaan: Kansa on tyhmä. Yksittäinen ihminen voi kyetä näkemään tarinan taakse.

Salaliittoteoriat saavat aikaan tuntemusten kirjon: vihaa, hymyä, ihmettelyä...

Ihmistä on helppo johtaa harhaa. Siitä johtuvat monet salaliittoteoriat! Ihmiset alkavat epäilemään heille kerrottuja totuuksia ja alkavat keksiä uusia niiden tilalle.

Ihmisillä on nykyään vankka uskomus mediaan. Se mitä voidaan lukea lehdistä, katsoa TV:stä, oletetaan olevan totta. Onko olemassa mahdollisuus, ettei ihmisiä tietoisesti johdeta harhaan, koska medialla on siihen mahdollisuus.

Uskaliasta sanoa täälä "skepsis" foorumissa, että historia on suuri salaliittoteoria. Historia on aina vain osa totuutta. Eiväthän Japanilaisetkaan vieläkään kerro totuutta toisen maailmansodan aikaisista tapahtumista Kiinassa.

Se, joka nauraa salaliittoteorioille voi nauraa itselleen, jos uskoo kaiken sen mitä "virallinen" taho kertoo.

Skepsis on kyllä hauska. Salaliittoteoriat ovat epäilyjä ja skepsis tekee kaikkensa, että salaliittoteoriat kumottaisiin, koska MITÄ? Koska virallinen totuus on skepsiksen alkutekijä, minkä he tarvitsevat, ettei heitä voi heti luokitella pelle new age -ryhmäksi. Vaikka Skepsis on new age:n oikeisto.

Niin, kertokaa mieli salaliittoteorianne? Julistan salaliittoteoriat terveeksi ajanvietteeksi.

 • ylös 9
 • alas 3

Sivut

Kommentit (96)

Salaliittoteoriani tässä. Skepsis on koodinimi sille, ettei koskaa saa, ku on niin nörtti ku määki.

hauskin salaliittoteoria on mielestäni se että USA:laiset olisivat lavastaneet miehitetyn kuulennon...

 • ylös 24
 • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
L
Seuraa 
Viestejä7979

Welikulta

Onkohan yhtäkään salaliittoteoriaa, johon sinä et usko, ja jos näin niin miksi? Tyypillisesti nimittäiin kaikki voi niitata samoilla argumenteilla.

Eli jos käsität, että ihminen kävi kuussa, romahtivat myös WTC tornit terroristien koneisiin. Olen itse ollut havaitsevinani, että salaliittoilu on kaikki tai ei mitään -touhua. Tällöin tietenkin vahvistuu se kuva, että päänsisäisiä juttuja puhtaasti nämä salaliitot.

Ja mikä tai kuka ylipäänsä on tämä Skepsis joka sinua vainoaa? Vai onko yhdistyksen nettisivujen palstalla joku joskus osoittanut sinulle argumentointisi onttouden ja häiriintyneisyyden? Menisit omiesi palstoille, niin ei tarvitsisi loukkaantua.

 • ylös 6
 • alas 22

Hulluin salaliittoteoria on se, että "Viiltäjä Jack" oli oikeasti noiden veritekojen takana ja että nuo teot olivat vain yhden ihmisen tekemiä.

Qark
hauskin salaliittoteoria on mielestäni se että USA:laiset olisivat lavastaneet miehitetyn kuulennon...

Itse asiassa Stanley Kubrik oli mukana lavastamassa Apollo 11 Kuussa käyntiä siltä varalta, että yritys epäonnistuisi. NASA:lla ei kerta kaikkiaan ollut varaa, että se olisi epäonnistunut. Rahoitus olisi todennäköisesti loppunut siihen paikkaan. Apollo 11 kuitenkin onnistui ja tätä varalla olevaa huijausta ei NASAn onneksi koskaan tarvinnut käyttää. Tämän on Stanley Kubrik jopa eläessään myöntänyt.

Jos kerran tällainen "melkein salaliitto" on tehty, niin on aika naivia uskoa että se olisi ainut. Osa salaliittoteorioista on tosia ja osa ei. Näitä eri teorioita kannattaa tutkia ja kuunnella avoimin mielin ja tehdä itse johtopäätökset esitettyjen todisteiden perusteella, eikä uskoa mitä muut kertovat. Ei, olipa kertoja sitten viranomaispuoli tai salaliittoteoriapuoli. Molemmat puolet ovat kyllä kykeneviä valehtelemaan.

 • ylös 12
 • alas 4
L
...romahtivat myös WTC tornit terroristien koneisiin.

Itse asiassa osa näistä lentokonekaappareista, joiden olisi pitänyt kuolla räjähdyksissä, on löydetty elossa. Jotain hämärää siinä on...

 • ylös 19
 • alas 5
Gideon
Hulluin salaliittoteoria on se, että "Viiltäjä Jack" oli oikeasti noiden veritekojen takana ja että nuo teot olivat vain yhden ihmisen tekemiä.

Historiallisesti voidaan vetää voimakkaita johtopäätöksiä, että joku silloisen kuningasperheen jäsen olisi mielenvikaisuudessaan tullut sarjamurhaajaksi, ja tehnyt nämä surmat. Siihen aikaan ei kuningasperheeseen noin vain päässyt käsiksi ja asia vaiettiin/haudattiin unohduksiin. Täysin pitäviä todisteitä esittämälleni ei ole, joten tämä ei ole välttämättä totuus, joskin se lienee todennäköisin vaihtoehto.

wizard
Raamattu. Ei kaivanne perusteluja.

Kaipaapa hyvinkin!

Minusta eri uskonnot pitäisi jättää tämän salaliittoteoriakäsittelyn ulkopuolelle. Esim. kristinuskoa ei pysty pitävästi todistamaan oikeaksi eikä vääräksi. Ei edes lähellekään kumpaankaan suuntaan, vaan se jää loogisesti täysin avoimeksi. On jokaisen henkilökohtainen asia, mihin uskoo ja mihin ei.

 • ylös 37
 • alas 7
Welikulta

Niin, kertokaa mieli salaliittoteorianne? Julistan salaliittoteoriat terveeksi ajanvietteeksi.

Mielestäni paras (ja ehkä uskottavin ) on illuminati/skulls&bones-juttu.

....siis salaseura johon on kuulunut Bushin suku jo kauan, sekä John Kerry ja monet USAn mahtisuvuista. Initaatio riitteihin ja seremonioihin kuuluu homoseksiä ja insestiä, ainakin George B:n aivopesu aloitettiin lapsena isänsä toimeenpanemana!

Vibe
Initaatio riitteihin ja seremonioihin kuuluu homoseksiä ja insestiä, ainakin George B:n aivopesu aloitettiin lapsena isänsä toimeenpanemana!

Tuohan selittää, miksi George Bush tyhmempi on niin äärettömän tyhmä! Miten siitä olisikaan voinut tulla normaaliälyinen.

Vibe
Mielestäni paras (ja ehkä uskottavin ) on illuminati/skulls&bones-juttu.

....siis salaseura johon on kuulunut Bushin suku jo kauan, sekä John Kerry ja monet USAn mahtisuvuista.

Tämä ei vaan naurata yhtään, jos se sattuukin olemaan totta. Sen verran pitkälle heitettyä tavaraa siinä on mukana. Joitakin epäloogisuuksia siinä salaliittoteoriassa tosin on, jotka hiukan pistävät miettimään, josko asiat voivat olla niin laajat, kuin siinä annetaan ymmärtää.

Joka tapauksessa sekä Kerry että Bush kuuluvat Skulls & Bonesiin, senhän he molemmat ovat myöntäneet selvästi. Se jo todistaa, että jotain on tekeillä. Kuinka laaja tämä salaliittohanke sitten todellisuudessa on, on mahdoton tarkalleen tietää. Toivottavasti ei niin laaja, kuin esim. kirjassa [size=117:2k9djhyi] Maailman yhdentyminen[/size:2k9djhyi] annetaan ymmärtää. Muuten tämän maailman sananmukaisesti piru perii!

Eräs uskistuttavani alkoi kerran väittämään minulle ihan kiven kovaan, että kaikki Suomen evlut-kirkon johtajat ovat järjestelmällisesti noitia, saatananpalvojia ja velhoja.

Kun aikani sitten kuuntelin näitä höyrypäisiä juttua niin vähitellen paljastui mistä juttu oli saanut alkunsa... eräästä yksittäisestä tv-uutislähetyksestä! Kuvassa vilahti joku arkkipiispoista, ja rintapielessä oli kunniamerkkejä. Joku haukansilmäinen kressu-trolli-uskis tunnisti niistä yhtä lukuunottamatta kaikki, ja tuon tunnistamatta jääneen kunniamerkin perusteella hän rakensi sitten ajatusketjun, joka lopulta johti edellisen kappaleen väitteeseen.

Kaiken lisäksi tämä kaverini näytti minulle oikein aiheesta pikaisesti tehdyn kirjan, jota ilmeisesti levitetään 'totuutena' kotimaisissa lahkolaispiireissä.

Ei tämä nyt ihan salaliittokategoriaan kuulu, mutta lähelle osuu.

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

no löytyhän ala jolla kale on varsinainen asiantuntija

mutta kyllä joulupukki on suurin salaliitto ikinä, miettikää ny kuinka monta miljoona lasta uskoo sen joka vuosi tuovan heille ilmasta repäisemiä puketteja. ainiin tontuthan ne paketit teki...

 • ylös 11
 • alas 0
Kale

Itse asiassa osa näistä lentokonekaappareista, joiden olisi pitänyt kuolla räjähdyksissä, on löydetty elossa.

Tämä on todellakin uutinen! Eikö nyt olisi syytä kertoa se nopeasti kaikelle maailmalle, sillä ainakin minä olen ollut tästä täysin tietämätön.

Tai jos se on jo ollut uutisissa, niin kerrotko minkä päivän uutislähetys tai lehdet minulta on jäänyt väliin? Ja varmaan monelta muultakin. Sillä onhan tällaisen uutispommin täytynyt olla ykkösaiheena ympäri maailman?

Edit: Ja tuosta Stanley Kubrickin salaliittotunnustuksesta lisätietoa, kiitos.

... tämän päivän suurin hullutus on uskoa arabien olevan sen kummempia kuin ketkään muutkaan ... aivan "sairas" uskomus.

Ei media mitään pysty ... ei kukaan voi mennä median (instituutio) ns. selän taakse ja jättää vastuuta omista ajatuksistaan sille, muutoinhan voitaisiin hyvällä syyllä sanoa, että esim. aseet tappavat ... eivät ihmiset.

Ihminen uskoo toisista sitä mitä itsestäänkin ts. itsensä bestis näkee selvästi, että kaikki ihmiset ovat samanlaisia eli hyvään pyrkiviä olentoja, kaikesta huolimatta.

80 -luvun puolivälissä kuulin asiantuntevan puheen siitä, että aikaisemmissa lehtikuvissa Ajatolla Khomeinilla oli neljä sormea ja myöhemmin viisi sormea. Sitten tuli myös muuta faktaa, että Ajatolla on vaihdettu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat