Seuraa 
Viestejä527

Kautta aikojen on tiedetty se asia, että kaikilla suurvalloilla ja valtioille yleensä on jonkinlaiset tiedustelujärjestelmänsä ja että näiden organisaatoiden johtajat vetelevät melkoisia lankoja näkyvien poliittisten ja taloudellisten toimijoiden taustalla. Kun heillä on tiedustelutietoa heillä on myös valtavasti poliittista valtaa. Mutta miten he sitten käyttävät valtaansa, keitä kohtaan ja onko heidän valtansa sittenkin siinä että muut eivät tiedä mitä he tietävät. Ja se mitä he tievät ei välttämättä olekaan niin salaista vaan aika lailla jokaisen tervejärkisen pääteltävissä. "Salainen"-leima kirjekuoressa ei välttämättä merkitse sitä että kuoren sisällä oleva asia olisi sittenkään niin salainen.

Kiinnostavaa kuitenkin on se että presidenttejä murhataan ja heitä kaivetaan ylös perunakuopista. Sen sijaan maitten tiedusteluorgaanien ylimmät toimijat, näyttävät aina jäävän koskemattomaksi. Siksikö että he ovat arvokkaita juuri organisaation kautta saadun tiedon takia?

[size=150:3sb5xqaf]“WE JOKINGLY REFERRED TO HIM AS EMPEROR ALEXANDER, BECAUSE WHATEVER KEITH WANTS, KEITH GETS.”
[/size:3sb5xqaf]

This is the undisputed domain of General Keith Alexander, a man few even in Washington would likely recognize. Never before has anyone in America’s intelligence sphere come close to his degree of power, the number of people under his command, the expanse of his rule, the length of his reign, or the depth of his secrecy. A four-star Army general, his authority extends across three domains: He is director of the world’s largest intelligence service, the National Security Agency; chief of the Central Security Service; and commander of the US Cyber Command. As such, he has his own secret military, presiding over the Navy’s 10th Fleet, the 24th Air Force, and the Second Army.
[size=85:3sb5xqaf]Kenraali Keith Alexander, NSA:n johtaja[/size:3sb5xqaf]

http://www.wired.com/threatlevel/2013/0 ... erwar/all/

"En ymmärrä tätä herkkänahkaisuutta kaasun käytöstä...Kannatan jyrkästi myrkkykaasujen käyttöä sivistymättömiä heimoja vastaan....voidaan käyttää myös kaasuja jotka ovat epämiellyttäviä ja levittävät kauhua.."

- Winston Churchill (1919)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat