Seuraa 
Viestejä27432

Kun nyt elämme kovia aikoja ystävä hyvä, niin tähän ketjuun voipi listata arjen säästövinkkejä. Niitä noudattamalla voi kotitalous säästää menoissaan ja suunnata näin säästyneet varat esim. kotimaan matkailuun tai kotimaisten teollisuustuotteiden, esim. Rautaruukin alumiinirullien, ostoon.

Laitan tähän itse pari säästövinkkiä malliksi.

Kannattaa käydä suihkussa vain joka kolmas päivä sen sijaan että kävisi joka toinen, tai peräti joka päivä. Jos ei ole ihmisten ilmoille menemistä lähikauppaa kauemmaksi niin suotta holvaa kallista vesijohtovettä. Kannattaa myös välttää kaikenlaista hikoilua niin ei siksikään tarvitse käydä suihkussa eikä polta kalliita, rahalla maksettuja kalorioita harakoille.

Toinen vinkki on se, että kannattaa parvekkeella täytellä ristikkoa puolisen tuntia päivittäin. Näin saa kallista D-vitamiinia talven varalle eikä sitä tarvitse ostaa muovipurkissa joka myös pilaa luonnon. Tunninkin voi olla auringossa jos vaan kantti kestää ja tupakit piisaa. Ristikkolehdet kannattaa hakea divarista.

Kolmas säästövinkki on sellainen, että ei kannata petata sänkyä ihan joka päivä. Petaamattomassa sängyssä petivehkeet tuulettuvat enemmän eivätkä mene tunkkaisiksi niin nopeaa. Tällä tavalla voi lakanoiden pesuväliä pidentää jopa kahdella viikolla. Täten säästyy luonto ja kukkaro kun ei kulu kallista pesuainetta. Lisäksi kotitalouden ilmankosteus pysyy hepommin stabiilina kun pyykki ei turhaan luovuta kosteutta sisäilmaan. Tämä myös pienentää homevaurioiden riskiä, ja se se vasta tyyriiksi tuleekin jos joudutaan rakenteita avaamaan! Voi jäädä ensi kesän oopperajuhlat väliin siinä tapauksessa.

Eli tällaisilla arjen säästövinkeillä voi pienentää kotitaloutensa kulutusta pienellä aikavälillä. Laittakaa tekin hyväksi havaittuja arjen säästövinkkejä kaikkien meidän penninvenyttäjien riemuksi! Kippis!

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (68)

Vatkain

Kannattaa käydä suihkussa vain joka kolmas päivä sen sijaan että kävisi joka toinen, tai peräti joka päivä. Jos ei ole ihmisten ilmoille menemistä lähikauppaa kauemmaksi niin suotta holvaa kallista vesijohtovettä. Kannattaa myös välttää kaikenlaista hikoilua niin ei siksikään tarvitse käydä suihkussa eikä polta kalliita, rahalla maksettuja kalorioita harakoille.Tai kannatta lopettaa suhkut tykkänään, mutta sen sijaan hypellä alastomana ulkona aina sateella. Kyllä kai Suomessa sadetta riittää ihan mukavan usein. Toki järvet ja meret ovat myös käyttökelpoinen vesijohtovedellä lotraamisen korvike.

Toinen vinkki on se, että kannattaa parvekkeella täytellä ristikkoa puolisen tuntia päivittäin. Näin saa kallista D-vitamiinia talven varalle eikä sitä tarvitse ostaa muovipurkissa joka myös pilaa luonnon. Tunninkin voi olla auringossa jos vaan kantti kestää ja tupakit piisaa. Ristikkolehdet kannattaa hakea divarista.Entäs, jos siellä auringossa tulee hiki vaikkei muuta tee kuin ristikkoa?

Kolmas säästövinkki on sellainen, että ei kannata petata sänkyä ihan joka päivä.

Miksi se kuitenkin joskus pitää mielestäsi pedata? Lakanoitakaan ei tarvita kuin yksi /lärvi, kun makoilee pussilakanan sisällä. Siinä on samassa paketissa kaikki tarvittava.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
emp
Tai kannatta lopettaa suhkut tykkänään, mutta sen sijaan hypellä alastomana ulkona aina sateella. Kyllä kai Suomessa sadetta riittää ihan mukavan usein. Toki järvet ja meret ovat myös käyttökelpoinen vesijohtovedellä lotraamisen korvike.

Tämä ei valitettavasti toimi edes kesällä. Toki kesäisin kannattaa hyödyntää luonnonvesissä peseytymisen mahdollisuuksia, mutta sadevesi on pääasiassa liian harvaa ja kylmää jotta peseytyminen onnistuisi tehokkaasti. Sillä vaikka kehotankin peseytymään harvakseltaan, on peseytyminen kuitenkin välttämätöntä. Liian kauan pesemättömänä ollut iho alkaa haavautua, kutista ja voida huonosti. Tällöin rasvoihin ja sidetarvikkeisiin tärväytyy kerralla se säästetty raha. Sateessa on myös hankalaa pestä intiimiä. Intiimin karvoitus kannattaa muuten pitää lyhyenä, tämäkin lisää hygieenisyyttä auttaa saavuttamaan raikkaamman olon. Lisäksi vaikka tarkoitus onkin säästää, ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä elämäänsä epämiellyttäväksi. Moni ihminen kokee haalean tai lämpimän veden olevan miellyttävämpää kuin sadeveden.

Toinen vinkki on se, että kannattaa parvekkeella täytellä ristikkoa puolisen tuntia päivittäin. Näin saa kallista D-vitamiinia talven varalle eikä sitä tarvitse ostaa muovipurkissa joka myös pilaa luonnon. Tunninkin voi olla auringossa jos vaan kantti kestää ja tupakit piisaa. Ristikkolehdet kannattaa hakea divarista.Entäs, jos siellä auringossa tulee hiki vaikkei muuta tee kuin ristikkoa?

Tähän on kaksi neuvoa. Jos ei kantti kestä olla auringossa puolta tuntia, niin jaksoa voi lyhentää. Voi olla esim. kolme kymmenen minuutin pätkää. Toinen miellyttävä vaihtoehto on hakeutua varjoon ja pistää aurinkoon vain esimerkiksi vasen alaraaja. Raajaa voi vaihdella tarpeen ja omien mieltymysten mukaan.

Kolmas säästövinkki on sellainen, että ei kannata petata sänkyä ihan joka päivä.

Miksi se kuitenkin joskus pitää mielestäsi pedata? Lakanoitakaan ei tarvita kuin yksi /lärvi, kun makoilee pussilakanan sisällä. Siinä on samassa paketissa kaikki tarvittava.

Joskus sängyn petaaminen on välttämätöntä illuusion säilyttämiseksi. Moni ihminen kokee vaikkapa vieraiden tullessa, että kodin yleisilmeen on oltava siisti. Tätä edesauttaa toluämpäri sängyn alla. Siitä leviää raikas tuoksu. Samoin voi uuninpellillä lämmittää hieman kanelia jotta saa leivonnan tuoksua asuntoon. Näin vähällä vaivalla voi pitää kotoilua arvostavan, trenditietoisen naisen imagoa yllä. Toisekseen sängyn petaaminen voi olla suotavaa jos haluaa loikoilla sängyssä mutta päällysvaatteet ovat vielä hieman kosteat sen vuoksi, että on ollut ulkona peseytymässä sadevedessä. Mitä tulee pelkkään pussilakanaan niin se voi olla lämmikkeenä riittämätön. Tässä tapauksessa sisäilman lämpötilaa olisi nostettava ja lämmityskulut vievät taas mukavasti kertyneitä säästöjä suotta. Eräät myös kokevat pussilakanan ahdistavaksi eivätkä halua nukkua pussissa. Puhumattakaan siitä, että nukkumismukavuuteen tutkitusti vaikuttaa peiton tuntu vartalolla. Hyvin nukuttu yö on kuin laittaisii rahaa pankkiin, sillä virkeänä jaksaa paremmin pohtia enemmän arjen säästövinkkejä.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain

Tämä ei valitettavasti toimi edes kesällä. Toki kesäisin kannattaa hyödyntää luonnonvesissä peseytymisen mahdollisuuksia, mutta sadevesi on pääasiassa liian harvaa ja kylmää jotta peseytyminen onnistuisi tehokkaasti. Sillä vaikka kehotankin peseytymään harvakseltaan, on peseytyminen kuitenkin välttämätöntä. Liian kauan pesemättömänä ollut iho alkaa haavautua, kutista ja voida huonosti. Tällöin rasvoihin ja sidetarvikkeisiin tärväytyy kerralla se säästetty raha. Sateessa on myös hankalaa pestä intiimiä. Intiimin karvoitus kannattaa muuten pitää lyhyenä, tämäkin lisää hygieenisyyttä auttaa saavuttamaan raikkaamman olon. Lisäksi vaikka tarkoitus onkin säästää, ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä elämäänsä epämiellyttäväksi. Moni ihminen kokee haalean tai lämpimän veden olevan miellyttävämpää kuin sadeveden.No eilisessä rankkasateessa olis kyllä pessy mennen tullen ja vaikka sen alapäänkin. Mutta sitä mä en hiffannutkaan, että vinkeillä oli mukavuusvaatimus. Se tekee asian varsin hankalaksi, koska ihmisten mukavuudenhalu vaihtelee kovasti. Pieni vaiva toiselle on mahdottomuus toiselle.


Tähän on kaksi neuvoa. Jos ei kantti kestä olla auringossa puolta tuntia, niin jaksoa voi lyhentää. Voi olla esim. kolme kymmenen minuutin pätkää. Toinen miellyttävä vaihtoehto on hakeutua varjoon ja pistää aurinkoon vain esimerkiksi vasen alaraaja. Raajaa voi vaihdella tarpeen ja omien mieltymysten mukaan.Entäs, jos pelkkä varjossakin istuminen jo hikoiluttaa? Hyvinkin voi näin käydä kuumilla kesäilmoilla. Kaikilla parvekkeilla ei myöskään ole varjoa valittavissa, vaan koko partsi on kuumassa paahteessa koko päivän. Kyllä kymmenessäkin minuutissa tulee hiki jos on tarpeeks kuuma. Kokeile vaikka saunassa joskus.

Mä käyn suihkussa treenipaikan suihkussa. Näin ulkoistan vedenkäytön kokonaan tässä asiassa ulos omalta vesimittariltamme. Tai töissä.


Joskus sängyn petaaminen on välttämätöntä illuusion säilyttämiseksi. Moni ihminen kokee vaikkapa vieraiden tullessa, että kodin yleisilmeen on oltava siisti. Tätä edesauttaa toluämpäri sängyn alla. Siitä leviää raikas tuoksu. Samoin voi uuninpellillä lämmittää hieman kanelia jotta saa leivonnan tuoksua asuntoon. Näin vähällä vaivalla voi pitää kotoilua arvostavan, trenditietoisen naisen imagoa yllä. Toisekseen sängyn petaaminen voi olla suotavaa jos haluaa loikoilla sängyssä mutta päällysvaatteet ovat vielä hieman kosteat sen vuoksi, että on ollut ulkona peseytymässä sadevedessä.No eikös tuolloin ihan ensimmäinen säästövinkki ole siitä illuusiosta luovuttaminen? Se on halpaa kuin saippua haistattaa pitkät moisilla typerillä toisten silmien miellyttämisilä. Sittenpähän tunnistat tosiystäväsikin samaan hintaan, kun lakkaat elämäst muiden ehdoilla.

Mitä tulee pelkkään pussilakanaan niin se voi olla lämmikkeenä riittämätön.

Voihan siinä pussilakanan sisällä makoilla myös peiton allle asettuen. Aattelin kirjoittaa tän jo aluksi, mutta sitten totesin tämän olevan itsestäänselvää, joten jätin maininnan pois. Näköjään ei ollutkaan.

myös kokevat pussilakanan ahdistavaksi eivätkä halua nukkua pussissa. Puhumattakaan siitä, että nukkumismukavuuteen tutkitusti vaikuttaa peiton tuntu vartalolla. Hyvin nukuttu yö on kuin laittaisii rahaa pankkiin, sillä virkeänä jaksaa paremmin pohtia enemmän arjen säästövinkkejä.Niin ja joidenkin mukavuudenhalu taas vaatii sitä petaamista ja lakanoiden jatkuvaa oikomista ja pesuakin lyhyin välein. Ei tässäkään juuri se oma mukavuusraja olla mikään yleispätevä ohjenuora. Toisille taas lakanoiden vaihto puolen vuoden välein ei ole mikään mukavuushaitta - jos lakanoita edes viitsii käyttää. Ja silti uni maittaa. Peiton tuntu vartalolla tuskin riippuu siitä, onko lakana nimenomaan kehon ja peiton välissä - vai sittenkin kuten siinä pussilakanan sisällä makoillessa - peiton ja kehon välissä.

Vomies
Seuraa 
Viestejä2888

-jos syöt lämpimiä ruokia, niin syö pannulta tai mikroastiasta suoraan
-paikkaa ja ompele vaatteita käsin
-no, varastaminen kielletty
-kulje esim. polkupyörällä
-vältä turhia sokereita, terveellistä ja hampaat pysyvät kunnossa
-käytä alusvaatteista ja sukista molemmat puolet
-käytä ilmaisia palveluja, kuten kirjastoa
-kerää marjoja ja sieniä ja ehkä metsästä

-harrasta usein seksiä, saat kuntoilun samalla. Ei tarvitse maksaa urheiluharrastuksesta. Käytä kondomit uudelleen. Pese ne ja laita kuivumaan.

Vaka vanha Väinämöinen, tietäjä iänikuinen.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

[size=50:1gwxw2bw]

emp
Vatkain

Tämä ei valitettavasti toimi edes kesällä. Toki kesäisin kannattaa hyödyntää luonnonvesissä peseytymisen mahdollisuuksia, mutta sadevesi on pääasiassa liian harvaa ja kylmää jotta peseytyminen onnistuisi tehokkaasti. Sillä vaikka kehotankin peseytymään harvakseltaan, on peseytyminen kuitenkin välttämätöntä. Liian kauan pesemättömänä ollut iho alkaa haavautua, kutista ja voida huonosti. Tällöin rasvoihin ja sidetarvikkeisiin tärväytyy kerralla se säästetty raha. Sateessa on myös hankalaa pestä intiimiä. Intiimin karvoitus kannattaa muuten pitää lyhyenä, tämäkin lisää hygieenisyyttä auttaa saavuttamaan raikkaamman olon. Lisäksi vaikka tarkoitus onkin säästää, ei kuitenkaan ole tarkoitus tehdä elämäänsä epämiellyttäväksi. Moni ihminen kokee haalean tai lämpimän veden olevan miellyttävämpää kuin sadeveden.No eilisessä rankkasateessa olis kyllä pessy mennen tullen ja vaikka sen alapäänkin. Mutta sitä mä en hiffannutkaan, että vinkeillä oli mukavuusvaatimus. Se tekee asian varsin hankalaksi, koska ihmisten mukavuudenhalu vaihtelee kovasti. Pieni vaiva toiselle on mahdottomuus toiselle.


Tähän on kaksi neuvoa. Jos ei kantti kestä olla auringossa puolta tuntia, niin jaksoa voi lyhentää. Voi olla esim. kolme kymmenen minuutin pätkää. Toinen miellyttävä vaihtoehto on hakeutua varjoon ja pistää aurinkoon vain esimerkiksi vasen alaraaja. Raajaa voi vaihdella tarpeen ja omien mieltymysten mukaan.Entäs, jos pelkkä varjossakin istuminen jo hikoiluttaa? Hyvinkin voi näin käydä kuumilla kesäilmoilla. Kaikilla parvekkeilla ei myöskään ole varjoa valittavissa, vaan koko partsi on kuumassa paahteessa koko päivän. Kyllä kymmenessäkin minuutissa tulee hiki jos on tarpeeks kuuma. Kokeile vaikka saunassa joskus.

Mä käyn suihkussa treenipaikan suihkussa. Näin ulkoistan vedenkäytön kokonaan tässä asiassa ulos omalta vesimittariltamme. Tai töissä.


Joskus sängyn petaaminen on välttämätöntä illuusion säilyttämiseksi. Moni ihminen kokee vaikkapa vieraiden tullessa, että kodin yleisilmeen on oltava siisti. Tätä edesauttaa toluämpäri sängyn alla. Siitä leviää raikas tuoksu. Samoin voi uuninpellillä lämmittää hieman kanelia jotta saa leivonnan tuoksua asuntoon. Näin vähällä vaivalla voi pitää kotoilua arvostavan, trenditietoisen naisen imagoa yllä. Toisekseen sängyn petaaminen voi olla suotavaa jos haluaa loikoilla sängyssä mutta päällysvaatteet ovat vielä hieman kosteat sen vuoksi, että on ollut ulkona peseytymässä sadevedessä.No eikös tuolloin ihan ensimmäinen säästövinkki ole siitä illuusiosta luovuttaminen? Se on halpaa kuin saippua haistattaa pitkät moisilla typerillä toisten silmien miellyttämisilä. Sittenpähän tunnistat tosiystäväsikin samaan hintaan, kun lakkaat elämäst muiden ehdoilla.

Mitä tulee pelkkään pussilakanaan niin se voi olla lämmikkeenä riittämätön.

Voihan siinä pussilakanan sisällä makoilla myös peiton allle asettuen. Aattelin kirjoittaa tän jo aluksi, mutta sitten totesin tämän olevan itsestäänselvää, joten jätin maininnan pois. Näköjään ei ollutkaan.

myös kokevat pussilakanan ahdistavaksi eivätkä halua nukkua pussissa. Puhumattakaan siitä, että nukkumismukavuuteen tutkitusti vaikuttaa peiton tuntu vartalolla. Hyvin nukuttu yö on kuin laittaisii rahaa pankkiin, sillä virkeänä jaksaa paremmin pohtia enemmän arjen säästövinkkejä.Niin ja joidenkin mukavuudenhalu taas vaatii sitä petaamista ja lakanoiden jatkuvaa oikomista ja pesuakin lyhyin välein. Ei tässäkään juuri se oma mukavuusraja olla mikään yleispätevä ohjenuora. Toisille taas lakanoiden vaihto puolen vuoden välein ei ole mikään mukavuushaitta - jos lakanoita edes viitsii käyttää. Ja silti uni maittaa. Peiton tuntu vartalolla tuskin riippuu siitä, onko lakana nimenomaan kehon ja peiton välissä - vai sittenkin kuten siinä pussilakanan sisällä makoillessa - peiton ja kehon välissä.
[/size:1gwxw2bw]
Mukavaa että olet sinäkin innostunut arjen säästövinkeistä! Tässä on oiva esimerkki meille jokaiselle kuinka voimme rakentavasti osallistua keskusteluun ja jalostaa toisen antamia ideoita omaan arkeen sopivaksi ja näin saavuttaa maksimisäästöt

Hämmentää.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Vomies
-jos syöt lämpimiä ruokia, niin syö pannulta tai mikroastiasta suoraan
-paikkaa ja ompele vaatteita käsin
-no, varastaminen kielletty
-kulje esim. polkupyörällä
-vältä turhia sokereita, terveellistä ja hampaat pysyvät kunnossa
-käytä alusvaatteista ja sukista molemmat puolet
-käytä ilmaisia palveluja, kuten kirjastoa
-kerää marjoja ja sieniä ja ehkä metsästä

-harrasta usein seksiä, saat kuntoilun samalla. Ei tarvitse maksaa urheiluharrastuksesta. Käytä kondomit uudelleen. Pese ne ja laita kuivumaan.


Tässä on erittäin hyviä arjen säästövinkkejä! Ainoastaan alusvaatteiden ja sukkien kääntämistä kehotan välttämään, koska se tahraa kengät ja päällysvaatteet nopeasti. On paljon edullisempaa pestä alusvaatteita ja sukkia kuin raskaita ja tilaavieviä farkkuja yms. päällysvaatteita. Raskaat päällysvaatteet myös luovuttavat sisäilmaan enemmän kosteutta joka lisää homevaurioiden riskiä. Myöskään kondomeja ei ole viisasta käyttää uudelleen koska niiden ehkäisyteho putoaa huomattavasti. Ja lapsen kasvattaminen se vasta kallista onkin! Aborttikin tuo naiselle kaksi tai useamman sairaslomapäivän ja tämä kaikki on pois tuottavuudesta ja tuo turhaa vaivaa. mutta muuten tässä oli kyllä oikein malliesimerkki arjen säästövinkeistä! Kiitos!

lindsju
Kannattaa lakata harjaamasta hampaita ja lopettaa hammaslääkärikäynnit. Hammasharjoissa ja tuubeissa on muovia ja paikoissa lisäksi elohopeaa, joka roskaa luontoa.

Sitten kun hampaat putoavat, ei voi syödä kuin puuroa ja puurohan on tunnetusti halpaa.


Tämäkin on hieman kyseenalaista sikäli, että hampaiden ollessa mätänemisvaiheessa se on kovin tuskallista ja särkylääkkeisiin tuhraantuu nopeasti se säästö, jonka hammastahnassa säästää. Mutta sen sijaan puurojen syönnin lisääminen on arjen säästövinkki parhaasta päästä!

Hämmentää.

Vatkain

Mukavaa että olet sinäkin innostunut arjen säästövinkeistä! Tässä on oiva esimerkki meille jokaiselle kuinka voimme rakentavasti osallistua keskusteluun ja jalostaa toisen antamia ideoita omaan arkeen sopivaksi ja näin saavuttaa maksimisäästöt
Aivan. Lisäksi voi säästää omia hoksottimiaan, kun ei aloita vinkkien keksimistä alusta saakka itse, vaan perustaa toisen esittämiin ajatuksiin. Säästöä joka suunnalla.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
emp
Vatkain

Mukavaa että olet sinäkin innostunut arjen säästövinkeistä! Tässä on oiva esimerkki meille jokaiselle kuinka voimme rakentavasti osallistua keskusteluun ja jalostaa toisen antamia ideoita omaan arkeen sopivaksi ja näin saavuttaa maksimisäästöt
Aivan. Lisäksi voi säästää omia hoksottimiaan, kun ei aloita vinkkien keksimistä alusta saakka itse, vaan perustaa toisen esittämiin ajatuksiin. Säästöä joka suunnalla.

Juuri siksihän minä tämän ketjun perustinkin... Että se on vähän niin ku tämän tarkoituskin että jakamalla arjen säästövinkkejä me saamme maksimihyödyn kaikki ja Suomen teollisuuden uuteen nousuun.

Hämmentää.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Opiskelukaverini säästi aikoinaan regeneroimalla teepusseja kuivaamalla ne lämpöpatterin päällä.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
lindsju
Pyydän anteeksi jo etukäteen linkistä, mutta tää on vaan pakko laittaa

Lapinlahden Linnut - Juo Edullisemmin https://www.youtube.com/watch?v=8Lq0I0syeVY


Tässäpä itse asiassa vallan kelvollinen arjen säästövinkki niille, joita kiljun keittely ei pahemmin innosta ja joilla alkoholin nauttiminen on kenties muutenkin satunnaisempaa. Mikä jottei eritoten ilmaisutaidossa lahjakkaat voikin hoitaa asiaa vaikkapa noin.

Mutta kyllä kaipaisin muiltakin palstalaisilta panosta näihin arjen säästövinkkeihin. Muistakaa, tämä on väärä ketju pihistellä!

Hämmentää.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Tämä konsti on jo monella käytössä.

Jos tekee mieli mätkiä jätkiä, halvemmalla pääsee kun suorittaa tappamisen virtuaalisena. Säästyy mm. pesuainetta, vettä ja sähköä kun ei tarvitse lotrata verisiä vaatteita koneessa; säästyy lääkärikulut jos itse ei onnistukaan säilymään vammoitta eli uhri kehtaa panna hanttiin, ja ennenkaikkea säästyy oikeudenkäyntikuluissa jos sattuisi käymään niin että jää miliisin rysään.

Perheväkivaltavideopeli vielä ilmeisesti puuttuu? Semmoinen missä hakattavan pään tilalle saisi laittaa oman kumppaninsa pärstän ja rusikoida sitten surutta virtuaalikumppaninsa passikuvansa näköiseksi.

penni
Seuraa 
Viestejä5819

Jos joskus sattuu olemaan ylimääräistä rahaa, niin käykää tallettamassa se naapurin persulle. Siltä saa aina luotettavasti tarvittaessa takaisin.

Natsitohtori ja homotohtori vie teitä reppanoita kuin litran mittaa

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Hieno arjen säästövinkki on seuraava: Kotitaloudessa tuppaa jäämään monenlaista biojätettä yli. Näitä kannattaa kerätä erilliseen kuppiin jääkaappiin. Esimerkiksi perunan ja muiden juuresten kuoret kannattaa säästää, samoin vihannesten kannat yms. Sitten kun kuppiin on kertynyt kohtalainen määrä biomateriaalia, kannattaa kupin sisältö kiehauttaa suuressa kattilassa hellalla, soseuttaa sauvasekoittemella ja lisätä käyttötarkoituksesta riippuen joko kermankaltaista kasvisrasvavalmistetta tai jugurttia. Kermankaltaisella valmisteella tästä loihtii näpsäkän vihanneskeiton ja jugurttia lisäämällä jokaisen terveytietoisen ihmisen aamuvoimajuoman. Koska mistään ei tule niin suurta säästöä kuin terveydestä! Tätä voi sitten nauttia auringonpaisteessa D-vitamiinia kymmenen minuuttia kerrallaan keräillen.

Hämmentää.

Toope
Seuraa 
Viestejä28241
Vatkain
Hieno arjen säästövinkki on seuraava: Kotitaloudessa tuppaa jäämään monenlaista biojätettä yli. Näitä kannattaa kerätä erilliseen kuppiin jääkaappiin. Esimerkiksi perunan ja muiden juuresten kuoret kannattaa säästää, samoin vihannesten kannat yms. Sitten kun kuppiin on kertynyt kohtalainen määrä biomateriaalia, kannattaa kupin sisältö kiehauttaa suuressa kattilassa hellalla, soseuttaa sauvasekoittemella ja lisätä käyttötarkoituksesta riippuen joko kermankaltaista kasvisrasvavalmistetta tai jugurttia. Kermankaltaisella valmisteella tästä loihtii näpsäkän vihanneskeiton ja jugurttia lisäämällä jokaisen terveytietoisen ihmisen aamuvoimajuoman. Koska mistään ei tule niin suurta säästöä kuin terveydestä! Tätä voi sitten nauttia auringonpaisteessa D-vitamiinia kymmenen minuuttia kerrallaan keräillen.

Kun ottaa huomioon kesäaikana sen banaanikärpästen armeijan, joita tuollainen jätteiden säilytys synnyttää, ei proteiinin puutteestakaan tule onkelmaa. Urheilulliset ihmiset rakastavat tuota.

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Toope
Vatkain
Hieno arjen säästövinkki on seuraava: Kotitaloudessa tuppaa jäämään monenlaista biojätettä yli. Näitä kannattaa kerätä erilliseen kuppiin jääkaappiin. Esimerkiksi perunan ja muiden juuresten kuoret kannattaa säästää, samoin vihannesten kannat yms. Sitten kun kuppiin on kertynyt kohtalainen määrä biomateriaalia, kannattaa kupin sisältö kiehauttaa suuressa kattilassa hellalla, soseuttaa sauvasekoittemella ja lisätä käyttötarkoituksesta riippuen joko kermankaltaista kasvisrasvavalmistetta tai jugurttia. Kermankaltaisella valmisteella tästä loihtii näpsäkän vihanneskeiton ja jugurttia lisäämällä jokaisen terveytietoisen ihmisen aamuvoimajuoman. Koska mistään ei tule niin suurta säästöä kuin terveydestä! Tätä voi sitten nauttia auringonpaisteessa D-vitamiinia kymmenen minuuttia kerrallaan keräillen.

Kun ottaa huomioon kesäaikana sen banaanikärpästen armeijan, joita tuollainen jätteiden säilytys synnyttää, ei proteiinin puutteestakaan tule onkelmaa. Urheilulliset ihmiset rakastavat tuota.

Banaanikärpäset eivät viihdy jääkaapissa. Jos taloudessa on banaanikärpäsiä, niin kannattaa muistaa pestä huolella roskapönttö. Lisäksi kannattaa pestä uunintaus. Sinne monesti kotien pikku ahertajat muistavat siivotessaan kurkata ja siellä voi olla hyvin oivat oltavat banaanikärpäsille.

Onko kellään arjen säästövinkkiä, jolla päästä banaanikärpäsistö eroon jos nyt olisikin käynyt niin ikkävästi, että keittotarpeet olisivat jääneet pöydälle ja uunintaus pesemättä?

Hämmentää.

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Vatkain

Onko kellään arjen säästövinkkiä, jolla päästä banaanikärpäsistö eroon jos nyt olisikin käynyt niin ikkävästi, että keittotarpeet olisivat jääneet pöydälle ja uunintaus pesemättä?

Vinkkua lautaselle, ne pikku paskiaiset eivät voi vastustaa sitä. Juovat hujauksessa itsensä hengiltä.

Marssilainen
Seuraa 
Viestejä3337

Yhdet kalsarit olen jalkaan laittanu ja sieltä ne on pikkuhiljaa pois hävinneet. - kaverilta kuultu
Sähköä kannattaa säästää. Ihan hyvin näkee lukea tulitikunkin valossa. -Pekka Puupää
Pekka säästää myös järkeään. Sitä kun on kovin niukasti. - Pätkä

Ei kannata liikkua, ettei sukat kulu.

Ainiin ja koko porukka sitten kulkee aina samalla ovenaukasulla. Säästyy saranat ja lämmityksessä.

edit. Niin joo ostaa vain yhden makkaran ja leikkaa siitä viipaleen leivälle. Aina kun haukkaa leivästä, niin työntää sitä makkaraviipaletta vähän eteenpäin. Sitten sen voi lopussa panna takaisin pakettiin. Aina on makkaraa leivällä tällä konstilla.

Siinä se taas nähtiin, kuinka vilunki rehellistä huiputtaa...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat