Seuraa 
Viestejä13176

Onko suomen armeijassa jo 30 vuotiaita Everstejä, myös kenraalit on vanhoja patuja, eikö niidenkin paras ikä ole 35-45 vuotta. Kun joskus katsoo telkkaria, niin ulkomailla vasta viikset ruvennut kasvaa ja silti sotilasarvo on isompi kun alokas.

Kommentit (8)

Reifengas
Seuraa 
Viestejä4475

Ulkomailla aloitetaan aikaisemmin.

Kun kymmenvuotiaille annetaan Kalshnikov käsiin, ja heppu on vielä teini-iän jälkeen hengissä, on kyseessä vähintäänkin kapteeni.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
tiäremiäs
Onko suomen armeijassa jo 30 vuotiaita Everstejä, myös kenraalit on vanhoja patuja, eikö niidenkin paras ikä ole 35-45 vuotta. Kun joskus katsoo telkkaria, niin ulkomailla vasta viikset ruvennut kasvaa ja silti sotilasarvo on isompi kun alokas.Ei taida ihan pitää paikkaansa. ex. Hornet -kuski, Kenraaliluutnantti Jarmo "Charles" Lindberg on vasta 54 vuotias.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jarmo_Lindberg

Aika huikea urakehitys:


Ylennykset

Kenraaliluutnantti, 2011
Kenraalimajuri, 2008
Prikaatikenraali, 2005
Eversti, 2001
Everstiluutnantti, 1995
Majuri, 1992
Kapteeni, 1987
Yliluutnantti, 1984
Luutnantti, 1982
Eikä kenraalikuntakaan kovin vanhoista patuista muodostu:

http://www.puolustusvoimat.fi/portal/puolustusvoimat.fi/!ut/p/c5/xZDLbqN...

(huh, mikä linkki!)

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Mitäänhän en mistään tiedä, mutta minulla on sellainen epäilys, että Suomessa ylennykset menevät juuri palvelusvuosien mukaan. Yleneminen tulee lähes automaattisesti tiettyinä palvelusvuosina, ellei ole suurempia töppäilyjä tehnyt. Toisin taas esim. USA:ssa saattaisi olla sellainen käytäntö, että jo pelkästään erinomaisesta kelpoisuuden osoituksesta ylennettäisiin. Tämä pätee myös muuhunkin yhteiskuntaan; Suomessa tehtäviin vaaditaan aina tiettyä koulutusta, kun taas muualla voidaan tehtävään palkata osaava henkilö. Tämä johtuu varmaan meidän yhdenmukaisuusmentaliteetistä; kukaan ei saa loistaa pelkällä osaamisella, vain uurastuksella hankittu muodollinen pätevyys oikeuttaa nostoon.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5077
tiäremiäs
Kokkina oon armeijassa, 2000 palkalla keitän puuroa.

Myös henkilöstöravintolassa paistelen pihviä., näissä on upseereita ja ulkomaalaisia. Ne on nuorempia ne ulkomaalaiset kun saman arvoiset suomalaiset.

Sinulla on palkkataso noussut huimasti viime aikoina. Onnittelen.

Tietääköhän ne kernaalit miten kuuluisan nettihenkilön paistamia pihvejä syövät.

moderaattori_3 voisi kopeloida tämän sivun koodia jotenkin, ainakin minulla täyttyy koko 22".
( syylliseksi epäilen Sepon ylipitkää...)

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat