Seuraa 
Viestejä7801

http://yle.fi/uutiset/katainen_auktoriteetit_ovat_murentuneet/6777029

Eipä tuohon muuta mieltä osaa olla kuin olla samaa mieltä.

Vielä kun saisi suomalaisetkin uskomaan siihen, että vapaudesta jonka he itselleen vaativat (ja joka on ok) seuraa myös vastuu. Vastuu on ikävä juttu, joten eihän sitä oteta vaan huudetaan valtaan sellaista yksinvaltiasta, joka jakaisi itsen kanssa samalla tavalla ajattelevalle vähemmistölle kaiken ottaen pois niiltä muilta (niiltä huonommilta ihmisiltä).

Kommentit (12)

Vierailija

Se nyt vaan on ikävä tosiasia ettei vastuuta voi antaa ihmiselle joka ei vastuuta halua kantaa. Ei ihmiset jaksa politiikkaa päivästä toiseen, kun sen sijaan voi tehdä ihan mitä haluaa. Siinä mielessä jokainen on itsestään vastuussa ja jos vaikka nyt sitten vetää röökiä ja viinaa, niin sitten vedetään sitä röökiä ja viinaa tietoisena siitä että kovin pitkälle ei niillä eväillä pötki. Ei mua huvita mitään eläkekassaa sen tähden edes kerryttää.

Vierailija

Mutta siis Kataisen kommenttihan on äärimmäisen epädemokraattinen ja epäpoliittinen. Jotenkin tästä on nyt sitten saatu politiikkaa ja Katainen selkeästi kannattaa anarkiaa sosiaalisella tasolla. Oikeastaan hän nostaa jalat pöydälle ja nauraa palkkaansa. Kukin saa itse sanoa onko se hyvä asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801
jees
Mutta siis Kataisen kommenttihan on äärimmäisen epädemokraattinen ja epäpoliittinen.Näin on. Epädemokraattisuus tosin riippuu siitä, miten haluat demokratian määritellä.

jees
Jotenkin tästä on nyt sitten saatu politiikkaa ja Katainen selkeästi kannattaa anarkiaa sosiaalisella tasolla. Oikeastaan hän nostaa jalat pöydälle ja nauraa palkkaansa. Kukin saa itse sanoa onko se hyvä asia.Juuri näin.

Miten naivi pitää ihmisen olla, jos kuvittelee Soinin Timpan, tai jonkun muun puolitarunomaisen satuhahmon ratkovan omat ongelmansa? Poliitikot tietävät miten suuryrityksiä johdetaan informaatioaikakaudella paremmin, kuin pitkän uran tehneet ammattijohtajat?

Vierailija

Niinno kaihan sitä voi muutaman miljardin syytää että saadaan vähän polemiikkia aikaiseksi, kunhan kyseessä ei ole Räsänen.

Vierailija

Tän vuoden trollipalkinto kuuluu kllä ehdottomasti Kataiselle. Haalitus myöntää ja iskee kortit pöytään. Tadaa! kuuluu huuto kabinetista ja kansan perse repee pahemmin kuin Sabotaasin Levikset. Bravo!

Gramscilaisten ja frankfurtilaisten tavoitteina on aina ollut yhteiskunnan arvopohjan murentaminen länsimaissa koska työväenliike ei vuoden 1914 kokemuksen mukaan lähtenyt vallankumoukseen. Ehkäpä Jyrki-boy on nyt tutustunut paremmin kulttuurimarxilaisten aatepohjaan joskin se on nyt myöhässä kun paskat on jo housussa.

HuuHaata
Seuraa 
Viestejä7801

http://yle.fi/uutiset/katainen_jos_ei_ala_tapahtua_suomi_laitetaan_jaihi...

"Kataisen mielestä Suomessa tarvitaan enemmänkin keskustelua, joka poikkeaa mediassa nähtävästä vastakkainasettelusta.

- Kaikki eivät ole aina mustavalkoisia, hän sanoi."

"Hän sanoi, että esimerkiksi päättäjien kädet ovat nykyään hyvin paljon sidotummat kuin ennen."

Oikein harmittaa olla poliitikon kanssa samaa mieltä monta kertaa, mutta olen silti samaa mieltä.

Tosin olen myös sitä mieltä, että ei täällä mitään aikuisten keskustelua tule koskaan olemaan. Ei paukut kansalla riitä siihen.

Vierailija
ralf64
Gramscilaisten ja frankfurtilaisten tavoitteina on aina ollut yhteiskunnan arvopohjan murentaminen länsimaissa koska työväenliike ei vuoden 1914 kokemuksen mukaan lähtenyt vallankumoukseen. Ehkäpä Jyrki-boy on nyt tutustunut paremmin kulttuurimarxilaisten aatepohjaan joskin se on nyt myöhässä kun paskat on jo housussa.Tämä kirjoitus on seniili niin monella tasolla, että pidän sitä suorastaan pystyyn kuolleena.

tyy
Seuraa 
Viestejä865

Demokratia on ongelmallista.

Kaikkien pitäisi periaatteessa olla tasa-arvoisia. Se ei ole käytännössä mahdollista senkään takia, että kaikki eivät edes halua olla tasa-arvoisia. Sen sijaan, että yritettäisiin ymmärtää asioita ja ottaa vastuuta, äänestetään perstuntumalla ja valitetaan kaikesta.

Vierailija
HuuHaata
http://yle.fi/uutiset/katainen_jos_ei_ala_tapahtua_suomi_laitetaan_jaihi...

"Kataisen mielestä Suomessa tarvitaan enemmänkin keskustelua, joka poikkeaa mediassa nähtävästä vastakkainasettelusta.

- Kaikki eivät ole aina mustavalkoisia, hän sanoi."

"Hän sanoi, että esimerkiksi päättäjien kädet ovat nykyään hyvin paljon sidotummat kuin ennen."

Oikein harmittaa olla poliitikon kanssa samaa mieltä monta kertaa, mutta olen silti samaa mieltä.

Tosin olen myös sitä mieltä, että ei täällä mitään aikuisten keskustelua tule koskaan olemaan. Ei paukut kansalla riitä siihen.
Nonni. Nyt ylitettiin tietty raja tässäkin.
http://en.wikipedia.org/wiki/Inverted_totalitarianism

Wolin believes that the United States (which he refers to using the proper noun "Superpower", to emphasize the current position of the United States as the only superpower) has been increasingly taking on totalitarian tendencies as a result of the transformations that it underwent during the military mobilization required to fight the Axis powers, and during the subsequent campaign to contain the Soviet Union during the Cold War:[2]

While the versions of totalitarianism represented by Nazism and Fascism consolidated power by suppressing liberal political practices that had sunk only shallow cultural roots, Superpower represents a drive towards totality that draws from the setting where liberalism and democracy have been established for more than two centuries. It is Nazism turned upside-down, “inverted totalitarianism.” While it is a system that aspires to totality, it is driven by an ideology of the cost-effective rather than of a “master race” (Herrenvolk), by the material rather than the “ideal.”[5]

According to Wolin, there are three main ways in which inverted totalitarianism is the inverted form of classical totalitarianism.

Whereas in Nazi Germany the state dominated economic actors, in inverted totalitarianism, corporations through political contributions and lobbying, dominate the United States, with the government acting as the servant of large corporations. This is considered "normal" rather than corrupt.[6]
While the Nazi regime aimed at the constant political mobilization of the population, with its Nuremberg rallies, Hitler Youth, and so on, inverted totalitarianism aims for the mass of the population to be in a persistent state of political apathy. The only type of political activity expected or desired from the citizenry is voting. Low electoral turnouts are favorably received as an indication that the bulk of the population has given up hope that the government will ever help them.[7]
While the Nazis openly mocked democracy, the United States maintains the conceit that it is the model of democracy for the whole world.[8] Wolin writes:
Inverted totalitarianism reverses things. It is all politics all of the time but a politics largely untempered by the political. Party squabbles are occasionally on public display, and there is a frantic and continuous politics among factions of the party, interest groups, competing corporate powers, and rival media concerns. And there is, of course, the culminating moment of national elections when the attention of the nation is required to make a choice of personalities rather than a choice between alternatives. What is absent is the political, the commitment to finding where the common good lies amidst the welter of well-financed, highly organized, single-minded interests rabidly seeking governmental favors and overwhelming the practices of representative government and public administration by a sea of cash.[9]

Demokratia on ongelmallista johtuen ensisijaisesti epädemokraattisista virtauksista jotka historiassa ovat vastustaneet ja perinteisesti tänäänkin vastustavat demokratiaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat