Microsoftin mainos crakkeroitu

Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Olettekos huomanneet, että http://www.iltalehti.fi:n etusivulla olevaan microsoftin mainokseen on joku crakannut "haisevan huudon" - meinasi tärykalvot haljeta. Kaikkea ne crakkerit keksivätkin.

Tietääkös joku jotain plug-iniä firefoxiin, jolla saisi webbisivut hiljaisiksi?

Ihmeen kauan tuo crakkeroitu versio mainoksesta vaan säilyy. Olisikohan omassa koneessani joku virus, joka lennosta crakkeroi microsoftin mainoksia?

Kommentit (3)

Vierailija

Kyseessä ei kyllä taida olla kräkkeri. Mainoksen ideahan on, että siinä esiintyy pari bisneselämän "dinosarusta" i.e. ihmisiä jotka eivät ole mukana teknologian uudessa aallossa (lue: käytä Microsoftin softaa). Sitten toinen dinosaurus ihmettelee mistä kamala haju tulee, mutta jääkapin sijaan se on vanhanaikaisesti muotoiltu bisnesesitys. Köyhä mainos.

salai
Seuraa 
Viestejä7264
Liittynyt17.3.2005

Siis eihän noista "hienoista" mainoksista näy mitään Firefoxilla (+ Adblock Plus ja NoScript). Mitähän elämyksiä menetänkään päivittäin?

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Vierailija
Volitans

Tietääkös joku jotain plug-iniä firefoxiin, jolla saisi webbisivut hiljaisiksi?

Älä pidä konessa ääniä päällä, toimii ainakin mulla..

Uusimmat

Suosituimmat