Seuraa 
Viestejä1383
Liittynyt24.9.2006

Moni muistaa palstaa terrorisoineen nimimerkin Academician. Harva lienee tietoinen, että ko. herra teki JSN:lle kantelun "kohtelustaan" palstalla. Nyt on asiasta tullut JSN:lta päätös: vapauttava.
http://www.jsn.fi/paatokset/5133-al-13/?year=2013

Sivut

Kommentit (122)

jussipussi
Seuraa 
Viestejä42645
Liittynyt6.12.2009

Tässäshän se on hyvin tiivistettynä:

Tutkijatohtorina ja poikkeuksellisen aktiivisena nettikeskustelijana kantelijan tulee sietää näkemystensä julkista arvostelua.
Astronomy
Seuraa 
Viestejä3976
Liittynyt12.6.2007

Academician oli yksi naurettavimmista keskustelijoista. Toivottavasti hän on jo ilmestynyt keskuuteemme uudella nimimerkillä. Hän oli oikeasti huvittava, lisää tällasia.

"The universe is a big place, perhaps the biggest".
"Those of you who believe in telekinetics, raise my hand".
Kurt Vonnegut
"Voihan fusk." Minä

Academician on ehkä hävinnyt yhden taistelun, mutta sota on vasta alussa...? Viranomaisilta ei ole vieläkään kantautunut tietoa, milloin pääsemme aloittamaan suuren oikeussalidraaman. Siis se rikosilmoitus lehdistölain vastaisesta toiminnasta ja muut miljoonakorvausjutut, linkittämisestä ulkopuolisille keskustelupalstoille jne. Ymmärsin silloin A:n yksityisviestistä, että vyyhteä saatetaan käsitellä myös USAssa, jossa laki on, jos mahdollista, "vielä kovempi".

Tämäntyyppisten juttujen tutkinta on ymmärrettävästi hidasta. Minulta on mennyt jo puoli vuotta tuon "lehdistölain" etsimisessä! Hakukoneella löysin sentään yhden lehdistölain asiantuntijan. Valitettavasti en ole onnistunut tavoittamaan häntä.

Ovatko JSN-kantelut julkisia? Tuo olisi hauska lukea, ehkä jopa hillittömän.

Vierailija

Ottamatta kantaa kumpi on oikeessa tai väärässä niin siinä vaiheessa kun asiat etenee tämmöseen pisteeseen on mun mielestä osoitus että jossain on toimittu väärin tai harkitsemattomasti. "Väärin" tarkottaa sitä että kun joku asia escaloituu ja siitä alkaa tulla kohtuutonta haittaa niin voittokaan ei enää ole voitto, vaikka olisi lain kirjaimen mukaan oikeassa. Energiaa, rahaa, vaivaa ja stressiä, melkosen turhaa kähinää. Toimimalla toisin, asiat olis ehkä voinut olla vältetävissä, ehkä...

Uskon että tämänkaltaisten tapausten estämiseksi lehti on rukannut moderoinnin näkyvyyttä ja neutraalia asioihin suhtautumistaa uuteen uskoon.

John Carter
Seuraa 
Viestejä9892
Liittynyt17.2.2006

A:lla taisi todellakin ottaa itsetunnon päälle. Ei muuta kuin hieman lisää harjoitusta dialektiikasta ja uudella nimimerkillä kehiin, niin saadaan taas vähän lisä väriä ja komiikkaa keskusteluihin.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Vapaa radikaali
Seuraa 
Viestejä1783
Liittynyt26.8.2009
John Carter
A:lla taisi todellakin ottaa itsetunnon päälle. Ei muuta kuin hieman lisää harjoitusta dialektiikasta ja uudella nimimerkillä kehiin, niin saadaan taas vähän lisä väriä ja komiikkaa keskusteluihin.Tuli jo, vähennettynä yhdellä i-kirjaimella. Luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita, jännitystä, romantiikkaa ja loistavaa miekkailua.

Gentlemen, start polishing your tin foil hats!

Palstalla on muitakin yhteen asiaansa fakkiutuneita jankkaajia joita ei häiritä moderoinnin eikä muunkaan taholta vaikka väitteensä ovat asioita vääristäviä. Ketjun aiheen nimimerkki ei poikennut näistä mitenkään muuten kuin tuomalla henkilöllisyyttään perusteeksi, josta sitten vastaväittäjälauma innostui käymään henkilöön kiinni ja silloinen moderaattori tuki heitä sallimalla henkilöä loukkaavaa viestintää.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007
tietää
Palstalla on muitakin yhteen asiaansa fakkiutuneita jankkaajia joita ei häiritä moderoinnin eikä muunkaan taholta vaikka väitteensä ovat asioita vääristäviä. Ketjun aiheen nimimerkki ei poikennut näistä mitenkään muuten kuin tuomalla henkilöllisyyttään perusteeksi, josta sitten vastaväittäjälauma innostui käymään henkilöön kiinni ja silloinen moderaattori tuki heitä sallimalla henkilöä loukkaavaa viestintää.Ja nyt sitten JSN:kin alkoi tukemaan! On se vaan niiin väärin koomikkoamme kohtaan!

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

salai
Seuraa 
Viestejä7600
Liittynyt17.3.2005
tietää
Palstalla on muitakin yhteen asiaansa fakkiutuneita jankkaajia joita ei häiritä moderoinnin eikä muunkaan taholta vaikka väitteensä ovat asioita vääristäviä. Ketjun aiheen nimimerkki ei poikennut näistä mitenkään muuten kuin tuomalla henkilöllisyyttään perusteeksi, josta sitten vastaväittäjälauma innostui käymään henkilöön kiinni ja silloinen moderaattori tuki heitä sallimalla henkilöä loukkaavaa viestintää.

Kannattaa valittaa JSN:oon, että Tiede-lehti saadaan perumaan jälkikäteen ne sinulle annetut kolme jäähyä toisten keskustelijoitten solvaamisista ja julkaisemaan paperilehdessä (isolla pistekoolla) jokaisen poistetun viestisi.

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat