Seuraa 
Viestejä45973

Onko olemassa rekisteriä, josta näkee kaikki henkilön x reseptillä ostamat lääkkeet, olipa resepti sitten yksityiseltä tai kunnalliselta, KELA-korvattava tai ei KELA-korvattava, ostettu KELA-kortin kanssa tai ilman KELA-korttia?

Kommentit (5)

Hei, sinä kyyninen stetsonitietomies!

Ei täällä kukaan ole pameja ostamassa, tarkoitus oli selvittää mitä vastapuoli naamaansa rouhii ja kuinka paljon, mutta se ei siis ole mahdollista millään keinoin jos ko. rekisteriä ei ole olemassa.

Kiitos vastauksestasi, olettaen, että sekin ei ole täysin stetsonista temmattu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
yksinhuoltaja

Ei täällä kukaan ole pameja ostamassa, tarkoitus oli selvittää mitä vastapuoli naamaansa rouhii ja kuinka paljon, mutta se ei siis ole mahdollista millään keinoin jos ko. rekisteriä ei ole olemassa.Vaikka sellainen olisikin, syyllistyisit sitten rikokseen, jos sellaisesta "vastapuolen" tietoja urkkisit.

Carloz
yksinhuoltaja

Ei täällä kukaan ole pameja ostamassa, tarkoitus oli selvittää mitä vastapuoli naamaansa rouhii ja kuinka paljon, mutta se ei siis ole mahdollista millään keinoin jos ko. rekisteriä ei ole olemassa.Vaikka sellainen olisikin, syyllistyisit sitten rikokseen, jos sellaisesta "vastapuolen" tietoja urkkisit."Vapaaehtoisuus" oli mielessä. Joko toimittaa prosessiin kyseiset tiedot tai on toimittamatta. Toimittamatta jättäminen olisi kyllä kertonut hyvin pitkälti saman kuin mitä toimittaminenkin olisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat