Seuraa 
Viestejä45973

Itselläni on sellainen "kampaus" etten ole tarvinnut vuosiin.

Kommentit (10)

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Pistin että joka päivä, vaikka en sitä joka päivä käytäkään kun on nykyään tämmönen lyhyt tukka. Sillon vaaan käytän jos pitää lähteä ulos. Sillon ku oli vielä hevipiiska ni piti harjata joka päivä vaikka vaan ähöttikin kämpillä.

Hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
MooM
Seuraa 
Viestejä11643
block52
Täysin hyödytön vehje jos suunnitelee hiustyylinsä oikein.Kyllä mulla hiustyylin valinta perustuu johonkin muuhun kuin kamman tarpeeseen... Joo, pitkän tukan kanssa harja on helpoin, mutta ilmankin pärjää kahdeksanpiikkisellä (kaksi kättä, mutta peukaloita ei juuri käytetä), jos panee tukan kiinni. Kammalla tupeerataan ehkä kerran kuussa.

"MooM": Luultavasti entinen "Mummo", vahvimpien arvelujen mukaan entinen päätoimittaja, jota kolleega hesarista kuvasi "Kovan luokan feministi ja käheä äänikin". https://www.tiede.fi/keskustelu/4000675/ketju/hyvastit_ja_arvioita_nimim...

En. Enkä käytä harjaakaan. Oli toki aika, jolloin käytin harjaa mutta silloin hiuksia oli metrin verran enemmän. Tosin silloinkaan en jaksanut joka päivä kuontaloa sukia, vaan joka toinen päivä sai riittää.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Wiiriäinen
Olen ajaellut jo noin 8 vuotta tukkani 11 mm sänkeen joten ei ole kammasta mitään iloa.
Partaa tai viiksiäkään ei ole.

Miksi just 11 mm? Miksi ei 15, 13, 9 tai 7 mm?

Hämmentää.

Retard
Seuraa 
Viestejä28254
MooM
block52
Täysin hyödytön vehje jos suunnitelee hiustyylinsä oikein.Kyllä mulla hiustyylin valinta perustuu johonkin muuhun kuin kamman tarpeeseen...Käytönnöllisyyssyistä on hyvä ottaa olennaiset asiat huomioon.

Heti kun omat hiukseni alkaisivat vatia kampaa, leikkaan ne taas koneella noin sentin-puolentoista mittaisiksi.

ps. Tän täytyy olla palstan paras ketju

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat