Seuraa 
Viestejä6504
Liittynyt8.11.2012

http://yle.fi/uutiset/eun_tiedustelujohtaja_viranomaisille_lisaa_oikeuks...

"Viranomaiselle pitää olla kyky ja välineet toimia, jos joku yrittää halvaannuttaa yhteiskunnan."

Kuka valvoo valvojaa? Ei tietenkään kukaan, koska Salmen Ilkka janoaa suu vaahdossa suurta valtaa.

"TV1:n Ykkösaamussa vieraillut Salmi sanoi, että tavallisen ihmisen kannalta nettirikollisuus on suurempi uhka kuin viime aikoina paljastuneet tiedot Yhdysvaltain laajasta verkkovakoilusta."

Näin juurikin on. Tällähän aina tyranniaa haikaileva poliittinen eliitti ratsastaa. Ei Stasista ole mitään uhkaa sille ihan peruskansalaiselle. Se että poliittinen eliitti varastaa vaikkapa yrityssalaisuudet omalle lähipiirilleen on vain "kaikkien" hyväksi.

"Viimeksi perjantaina Suomessa paljastui suuri tietomurto, jossa vietiin kymmenien tuhansien ihmisten käyttäjätunnuksia ja salasanoja."

Kyllä nyt potenttiaalisesti koko yhteiskunnan halvaannuttava rikos on päässyt tapahtumaan. Ääliöyritykset ovat rakentaneet sekundasoftaa, joista on saatu salasanat vietyä. Valtiojohtoiseen tiedusteluun heti vähintään triplapanostus!

Kommentit (1)

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
Liittynyt4.9.2009

Tottakai kunnon fabianistiseen tyyliin pitää meidän vapaus, oikeudet ja yksityisyys saada tuhottua vähä vähältä, askel askeleelta.

Varmaan hän, joka tämän kehityksen kyseenalaistaa on kohta yhteiskunnan vihollinen. Eikös tiedustelujohtaja todennut jotenkin niin, että ne, jotka ovat uhkia Euroopalle ja Euroopan kehitykselle olisivat uhkia?

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat