Seuraa 
Viestejä979

Luin tässä heltta punasena uusinta Perussuomalaista ja alkoi kyllä todenteolla ottaan pattiin suomalaisten virkamiesten ja poliitikkojen kyvyttömyys ajaa tämän maan etuja! Sosiaalisen katastrofin reseptiksi tuntuu riittävän joku helvetin paperi pakolaissopimuksesta - ja jota tuntuu olevan pakko noudattaa sokeasti.
Suomen rajoille hypitään kuin heinäsirkat YK:n turvalliseksi määrittelemien maiden kautta, ja suomen viranomaisille valehdellaan ummet ja lammet! Useinkaan henkilötietoja ei ole ja epäselvät tapaukset pyritään ratkaisemaan turvapaikanhakijan eduksi! Siinä nämä maailmanmatkaajat sitten nauravat turpansa ristiin, kun kaiken maailman kurpitsavaunutarinat uppoavat suomalaisiin idioottiviranomaisiin kun kuuma veitsi voihin...

Ehdotan seuraavia toimia nykyiseen pakolaispolitiikkaan:

A-tyypin hakija. Jos hakijalla ei ole esittään Suomessa kelpaavia henkilötietoja, niin turvapaikkahakemus katsotaan aiheettomaksi. Hakija siirretään turvasäilöön, kunnes hänet voidaan valvotusti poistaa maasta.

B-tyypin hakija. Jos hakijalla on esittää viralliset henkilöllisyystodistukset ja matkustusasiakirjat, niin hakemus hylätään aiheettomana ja hakijaa velvoitetaan hakemaan turvapaikkaa kauttakulkumaidensa viranomaisilta. Hakijalle annetaan viikko aikaa poistua maasta, jonka jälkeen hänet voidaan ottaa turvasäilöön maastapoistumisen varmistamiseksi.

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat