Seuraa 
Viestejä22

Aattelin aloittaa tälläisen aiheen kyseisestä pelistä. Tiistainahan se tulee tämä kauan odotettu peli. Herättääkö kyseinen peli mitään mielenkiintoa? Yltääkö vuoden myydyimmäksi peliksi vai meneekö myyntiluvut riman ali? Löytyykö kyseinen peli ostoskoristasi?Elikkä ihan vapaa sana kyseisestä pelistä ja siihen liittyvistä odotuksista.

Kaikkien alojen erikoisasiantuntija

Sivut

Kommentit (23)

Jurpula
Seuraa 
Viestejä725

Kyllähän tuo kiinnostaa, mutta meikällä on PC niin joutunee jonkun tovin vielä odotteleen. Kunhan ei vaan olis ihan yhtä sysipaska porttaus kuin se edellinen

You just made the list, buddy.

Reiska
Seuraa 
Viestejä6003

Kyllähän GTAV myy platinaa vaikka se olis vaan päivittäny grafiikkansa ja vaihtanu heppujen nimet. Toistaseks olen kaikkia GTA-sarjan pelejä pelannu ja ennenpitkää varmaan vitosen hankin, mut vasta joskus..

Per se

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Zaibowski
Seuraa 
Viestejä1387

Hankittu, olen aina pitänyt GTA-sarjan pelien tarinoista, älyvapaasta huumorista sekä hiekkalaatikkomaisesta vapaasta pelattavuudesta. Peliliikkeessä käydessäni asiakkaat edessäni ja takanani ostivat, yllätys, GTA V:n.

Veikkaan, että ennätykset paukkuvat, jos youtubevideoiden katsojamääristä voi jotain päätellä.

Sasske
Seuraa 
Viestejä22

Kyllähän toi Gta V on täyttä rautaa! Tienestit kyseiselle pelille ovat olleet 800 miljoona euroa päivässää.... Multiplayerin tuloa odotelelssa

Kaikkien alojen erikoisasiantuntija

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Heh. Ovat julkaisseet vanhemmat GTA:t jo Androidillekin...
Uskottavaa. Kyllä niille raha kelpaa. Piratismin takia laitetaan mahdollisimman moni ostamaan konsoliversio.

En ole paljon pelejä seuraillut, mutta eikös tuo Alan Wake ilmestynyt lopulta PC:lle?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Barbaari
Reiska
Barbaari
Viimeisimmän tiedon mukaan pelistä ei tule ps4 tai pc versioita.

Kyllä tulee, sanoo ne nyt mitä vaan..

Kyllä luulisi että tulee.

Möi miljardin dollarin rajan rikki ensimmäisen kolmen päivän aikana.
GTA sarja on suosittu. Muistan kun penskana hakkasin ekaa versiota ps1:llä. Oli se jo sillon varmaankin paras peli kaikista.

Ostin GTAV:n äsken ja pelasin hetken. Ihan ok. Kuvittelin vaan aina että siinä olisi menty suuri askel eteenpäin grafiikoissa ja kaikessa, mutta ilmeisesti on keskitytty muihin asioihin. Ei kai siinä. Joko ne tekee GTA6:sta?

くそっ!

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Pelasin sen läpi ja tykkäsin kovasti ja lienee gtasarjan paras osa. Oikeastaan ainoa valittamisen aihe mitä löysin oli se että kun on tottunut pelaamaan autolla keulapeltinäkymässä niin se heiluu sen verran että sen käyttäminen on mahdotonta. Jos siinä on kamera, niin se kyllä heiluu, mutta jos itse on kyydissä niin aivojen pitäisi rekisteröidä visuaalisesti sillain että havaitseminen on mahdollista. Pelistä tuntuu muutenkin olevan poistettu peleistä löytyvät haista-pelaaja-paska kohdat joita löytyy peleistä usein.

On kehittymistä ollut paljonkin edellisiin osiin verrattuna. Grafiikat ovat kauniit ja Red Dead Rendemptionista ovat oppineet sen miten tehdään realistisen oloinen kaunis maailma. Pelissä on tavattoman paljon yksityiskohtia ja kaupungin rakennukset ovat jotain aivan muuta kuin kopypastea.

Tekoäly on kehittynyt paljonkin ja poliisi kohtelee pelaajaa yhtä hullusti kuin se kohtelee npc:täkin ja nämäkin ovat sellaisia että näillä on omat projektinsa käynnissä, ryöstävät, poimivat kyytiin prostituoituja ja voivat mennä ottamaan kuvia facebookiin autonallejääneistä ihmisistä. Poliisilla on omat johtopäätöksensä siitä mitä se näkee ja mitä tietää ja se on paremmin tehty mitä edellisissä osissa.

Tarina on kiehtovasti ja tv-sarjatyyliin kerrottu ja kolme päähenkilöä tekee sen että jokaisen tapahtumista on kiinnostunut kun ei enää ole sitä että otetaan tehtävä npc:ltä johon itsellä ei synny minkäänlaista suhdetta tai mielenkiintoa. Tehtävätkään ei ole juurikaan saman toistoa.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Jurpula
Paljonko oli peliaika läpipeluulle?

Suoritettuna nyt 75% pelistä, onlinepeliä ei vielä ole joten koostuu pelkästään juonellisista tehtävistä ja kaikenlaisesta asiaanliittymättömistä harhailusta.

Franklinilla aika on noin 23 ja puoli, Trevorilla 18 ja puoli ja Michaelilla 15 ja puolituntia.

Jos ja kun peliä alkaa jotkut speedrunittamaan niin skippaamalla videot ja tietämällä miten toimia voi peli sijoittua arvaten siihen 15-20 tunnin välimaastoon jos ei suurempia glitchejä ole millä pystyy skippaamaan.

taucalm
Seuraa 
Viestejä7174
Ronron
Ostin GTAV:n äsken ja pelasin hetken. Ihan ok. Kuvittelin vaan aina että siinä olisi menty suuri askel eteenpäin grafiikoissa ja kaikessa, mutta ilmeisesti on keskitytty muihin asioihin. Ei kai siinä. Joko ne tekee GTA6:sta?

miten? konsolin raudasta on otettu kaikki irti mitä saadaan. uudelle konsolille peliä ei kannattanut tehdä, koska a) sitä ei ole julkaistu b) ostajakunnalla on vanhat 360:t.

myynti ois ollu heikompi uudella konsolilla.

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Otin tuntumaa peliin, niin putkaan joudun niin usein että rahat loppui ja panokset kun poliisit vei.

No onneksi puukolla pystyin puukottamaan ihmisiä kadulla ja ryösteleen. oli taas rahat koossa kun niitä listi.

Sittten tein ansan, missä ajoin auton keskelle tietä ja vetäsin bensiiniä siitä autolta ja sopivassa kohtaa räjäytti niin tuli paljon ruumiita ja taas sai kerättyä rahaa eikä polisit saaneet kiinni. haikala tapppoi meressä sitten kun hyppäsin laiturilta uimaan kun pakenin poliisia.

Bensakanisterin lyösin jostain huoltoasemalta, sitä voi pitkin kaataa ja syttyyää.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat