Seuraa 
Viestejä16

Me Naiset-lehdessä on juttu, jossa nuori uudesti syntynyt kristitty väittää "eheytyneensä homosta heteroksi". Hän kertoo olleensa aiemmin ehdottoman yksipuolisesti homoseksuaalinen, kuin "voissa paistettu homo", ja ettei hänelle olisi tullut mieleenkään koskea naiseen sillä tavalla.

Mielenkiintoinen yksityiskohta on kuitenkin se, että hän on kertonut aiemmin omassa blogissaan harrastaneensa seksiä naisen kanssa jo ennen uskoontuloaan ja oletettua "eheytymistään". Hän kertoo, että päätyi eräänä alkoholinhuuruisena iltana sänkyyn naisystävänsä ja tämän poikaystävän kanssa ja että molemmat miehistä harrastivat seksiä naisen kanssa:

"Sen lisäksi siis, että hoitelimme ystävättäreni kanssa hänen poikaystäväänsä, myös minä olin harrastamassa seksiä ystäväni kanssa."

Löysin tämän blogista, jossa analysoidaan laajemmin sitä, miten karismaattiset eheytymistarinat muuttuvat matkan varrella:

http://eheytys.fi/sivut/index.php/2013/ ... -matkalla/

Tämä on esimerkkinä siitä, miten eheytymistarinoiden luonteeseen kuuluu, että tosiasiat muokataan aina sopimaan karismaattisen liikkeen ihmetarinoiden kaavaan.

Kommentit (2)

Leviathan
Seuraa 
Viestejä140
kallo
Tämä on esimerkkinä siitä, miten eheytymistarinoiden luonteeseen kuuluu, että tosiasiat muokataan aina sopimaan karismaattisen liikkeen ihmetarinoiden kaavaan.Mielenkiintoisempana tekijänä pidän jutun julkaissutta lehteä. Me Naiset kertoo kuulemma maailmasta sellaisena kuin se on, mahdollisimman monelta kannalta. Valittu linja suhteessa toteutukseen on ennen kaikkea osoitus kyseisen julkaisun sitoutumisesta totuuden tavoitteluun. Toisin sanoen, en pidä jatkossakaan kyseistä julkaisua tiedollisesti vakavasti otettavana lähteenä.

Vierailija

Saako sitä olla yksinkertaisesti väärässä?

Leviathan, vanha hinttarikaan ei hiffaa miten naurettavaa seksuaalisuudesta tulee sitä korostettaessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat