Seuraa 
Viestejä1108
Liittynyt19.11.2010

Kannattaisiko moista alkaa kyhäämään voisi olla syrjäkylillä käyttöö..?

Kyllästyttääkö markettien tehottomat pyöränvalaisimet, jotka eivät valaise? Rakenna nyt sellainen valaisin, että sillä uskaltaa mennä vaikka sysimustaan metsään keskellä lumetonta talviyötä. Unohdetaan ultrakirkkaat ledit ja laitetaan oikeita teholedejä useampia ja syötetään niihin virtaa milliampeerien sijaan ampeerikaupalla.http://www.kolumbus.fi/hietala2/jukka/t ... eholed.htm

Donek eris felix, multos numerabilis amicos

Kommentit (4)

Pari wattia ja hyvä valokuvio riittää 30 - 40 m päähän jonka matkan pyöräilee 8 - 2 s. Puiden latvoja ja rekkakuskin silmiä ei hyödytä valaista.

Avenger
Seuraa 
Viestejä655
Liittynyt3.8.2012
tietää
Pari wattia ja hyvä valokuvio riittää 30 - 40 m päähän jonka matkan pyöräilee 8 - 2 s. Puiden latvoja ja rekkakuskin silmiä ei hyödytä valaista.

Ei mihinkään riitä jos on valoton musta ympäristö, en ole vielä sellaista valmisvaloo kaupasta tavannut, katu valo osuuksilla ei näkemisen takia tartte ollenkaan.

-tuntoaisti on tärkein aistimme-

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30885
Liittynyt16.3.2005
Hillman
Kannattaisiko moista alkaa kyhäämään voisi olla syrjäkylillä käyttöö..?Tuskin kannattaa, jos yritetään perustella järjellä. Normaalipyöräily ei tarvitse tuollaisia valaisimia. Jos taas haluat leikkiä, siihen tuollainen sopii. Ehkä myös, jos harrastat urheiluvauhtista yömaastopyöräilyä vaikeassa maastossa.

Kannattaa sitten ymmärtää, että yleiset tiet eivät ole suurtehovalonheittimien kokeiluympäristö. Se on liikenteen vaarantamista.

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Liittynyt21.6.2009
Neutroni

Kannattaa sitten ymmärtää, että yleiset tiet eivät ole suurtehovalonheittimien kokeiluympäristö. Se on liikenteen vaarantamista.Juu.

Kannattaisi aloittaa led-vilkkujen asennus polkupyöriin, jotta näkisi mihin ne pyrkivät. Ja hymalaisille pyöräkuskeille tämmöinen:

http://www.tooloutlet.fi/fi/Tuotteet/Va ... V+LED/3215

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat