Seuraa 
Viestejä30

Minulta kysyttiin seuraava kysymys ja en itse ainakaan osaa antaa tarkkaa vastausta. Eli jos sulatettuun suklaaseen kaataa ruokalusikallisen kiehuvaa vettä, suklaa jähmettyy kyseisestä kohtaa "kökkäreeksi"? Mistä tämä johtuu. Ja jos vielä tämän "kokkäreen" laittaa mikroon niin tulee entistä kokkareisempi. Vaikuttaako mikron säteily suklaan rakenteeseen tuolla tavoin? Sitä en ymmärrä, miten vesi saa suklaan muuttumaan kokkareiseksi....

Auttakaa viisaammat

Kommentit (3)

xork
Seuraa 
Viestejä384

Käsittääkseni suklaalla voi olla useita kiderakenteita. Eräs niistä on "suussa sulava" kiderakenne, joka tuhoutuu muistaakseni ~28 asteessa, eli sulaa suussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat