Seuraa 
Viestejä30
Liittynyt30.1.2012

Minulta kysyttiin seuraava kysymys ja en itse ainakaan osaa antaa tarkkaa vastausta. Eli jos sulatettuun suklaaseen kaataa ruokalusikallisen kiehuvaa vettä, suklaa jähmettyy kyseisestä kohtaa "kökkäreeksi"? Mistä tämä johtuu. Ja jos vielä tämän "kokkäreen" laittaa mikroon niin tulee entistä kokkareisempi. Vaikuttaako mikron säteily suklaan rakenteeseen tuolla tavoin? Sitä en ymmärrä, miten vesi saa suklaan muuttumaan kokkareiseksi....

Auttakaa viisaammat

Kommentit (3)

xork
Seuraa 
Viestejä384
Liittynyt6.11.2010

Käsittääkseni suklaalla voi olla useita kiderakenteita. Eräs niistä on "suussa sulava" kiderakenne, joka tuhoutuu muistaakseni ~28 asteessa, eli sulaa suussa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat