Seuraa 
Viestejä7801

http://yle.fi/uutiset/kokkolan_tyontekijat_kaikki_mukaan_taloustalkoisii...

"Työntekijäjärjestöjen pääluottamusmiehet tietävät, että kaupungin työntekijät ovat jo tähän mennessä pyrkineet nipistämään menoista missä vain ovat voineet. Joku on tuonut muistiinpanopaperit kotoaan, toinen on käyttänyt töissä kaupungin kynien sijaan eri paikoista haalimiaan ilmaiskyniä, kolmas on säästänyt muovipusseissa jättämällä roskakorista pois sitä suojaavan muovipussin."

"– Henkilöstö on sitä mieltä, että kyllä veroprosenttia voisi nostaa. Näin koko kaupunki osallistuisi säästötalkoisiin, eivätkä vain kaupungin työntekijät."

Näillä mennään. Onko omalle työpaikallenne iskeneet jo säästelytalkoot?

Kommentit (2)

Vierailija

Pienet ihmiset ja heidän ratkaisunsa. Revitään kyniä ja paperia, jonka jälkeen ehdotetaan sijaisia sillä edellytyksellä että saadaan vähän palkallista tilalle.

Ei hyvää päivää. Kenkää kaikille jolla on mainoskynä, sanoo Salomon.

Vierailija

Se on muuten ironista miten mua katotaan kieroon kun en ota paineita firman ongelmista. Syy on yksinkertainen. Se ei ole minun ongelmani. En käytä aikaani miettiäkseni voinko säästää jossain kohtaa prosessia, jos prosessi on jo määritelty. Voin kyllä tehdä ehdotuksia, mutten lähde sooloilemaan. En yksinkertaisesti rupea stressaamaan asioista, jotka ovat oman valtani ulkopuolella työpaikalla. Se heikentää työsuoritusta ja mm. ajaa ihmiset tunkemaan käsidesiä nenäänsä.

Sitä kutsutaan paineensietokyvyksi aka container-kapasiteetiksi.

Montakohan kertaa mullekin on eri mestoissa puhuttu säästämisestä. Säästä siitä, säästä tästä. En säästä. Kun välineet kulahtaa, heitän ne niille osoitetuille paikoille. En rupea käyttämään paskasia hanskoja, koska se heikentää niin materiaaleja, kuin työsuoritusta. En rupea kitsastelemaan paperista, koska sillä on tismalleen sama vaikutus. Huollan työvälineeni myös samasta syystä.

Käytä harkiten on ehkä parempi sanamuoto, eikä se ole pelkkää semantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat