Seuraa 
Viestejä6116
Liittynyt8.11.2012

http://yle.fi/uutiset/kokkolan_tyontekijat_kaikki_mukaan_taloustalkoisii...

"Työntekijäjärjestöjen pääluottamusmiehet tietävät, että kaupungin työntekijät ovat jo tähän mennessä pyrkineet nipistämään menoista missä vain ovat voineet. Joku on tuonut muistiinpanopaperit kotoaan, toinen on käyttänyt töissä kaupungin kynien sijaan eri paikoista haalimiaan ilmaiskyniä, kolmas on säästänyt muovipusseissa jättämällä roskakorista pois sitä suojaavan muovipussin."

"– Henkilöstö on sitä mieltä, että kyllä veroprosenttia voisi nostaa. Näin koko kaupunki osallistuisi säästötalkoisiin, eivätkä vain kaupungin työntekijät."

Näillä mennään. Onko omalle työpaikallenne iskeneet jo säästelytalkoot?

Kommentit (2)

jepajee
Seuraa 
Viestejä22001
Liittynyt29.12.2009

Se on muuten ironista miten mua katotaan kieroon kun en ota paineita firman ongelmista. Syy on yksinkertainen. Se ei ole minun ongelmani. En käytä aikaani miettiäkseni voinko säästää jossain kohtaa prosessia, jos prosessi on jo määritelty. Voin kyllä tehdä ehdotuksia, mutten lähde sooloilemaan. En yksinkertaisesti rupea stressaamaan asioista, jotka ovat oman valtani ulkopuolella työpaikalla. Se heikentää työsuoritusta ja mm. ajaa ihmiset tunkemaan käsidesiä nenäänsä.

Sitä kutsutaan paineensietokyvyksi aka container-kapasiteetiksi.

Montakohan kertaa mullekin on eri mestoissa puhuttu säästämisestä. Säästä siitä, säästä tästä. En säästä. Kun välineet kulahtaa, heitän ne niille osoitetuille paikoille. En rupea käyttämään paskasia hanskoja, koska se heikentää niin materiaaleja, kuin työsuoritusta. En rupea kitsastelemaan paperista, koska sillä on tismalleen sama vaikutus. Huollan työvälineeni myös samasta syystä.

Käytä harkiten on ehkä parempi sanamuoto, eikä se ole pelkkää semantiikkaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat