Seuraa 
Viestejä2652

Muistan vielä kuinka otin vastaan uutta milleniumia paikkakuntani torilla vuoden 1999 vuoden viimeisenä paäivänä, eli uuden milleniumin aattona. Olin silloin 19 vuotias. Ammuttiin suuri määrä raketteja taivaisiin ja tunnelma oli katossa, sillä onhan harvinaista ottaa vastaan vuosituhannen vaihdosta. Jotkut povasi että kun kellon viisari tulee 00.00, niin tulee maailmanloppu, mutta eipä tullutkaan. Toinen väittämä oli että kaikki tietokoneet menee sekaisin heti kun aika vaihtuu uuteen milleniumiin.
Minullakin oli silloin oma kone, eipä noin hitaalla koneella enää mitään tekisi. Windows 95'llä varustettu hidas Pentiumi, Aaahhh, - voi tätä nostalgiaa.

Mutta asiaan, nyt on sitten 13 vuotta eletty ja nähty sitä, mitä uusi vuosituhat on tuonut tullessaan. Oman muistikuvan mukaan, ihmiset olivat innoissaan tulevaisuudestaan, mitä introveerasi 90 - luku.
Mielestäni 9/11 oli se kiintopiste, minkä jälkeen maapallo on vajonnut enemmän ja enemmän suohon.
En nyt jaksa alkamaan luettelemaan kaikkia tapahtumia, mutta viimeiset 13 vuotta ovat olleet häpeällisen verisiä ja olleet pettymyksiä täynnä. Kehitys mitä minä ja moni muu odotti, uudelta milleniumilta, tuuppas menemään niin sanotusti v****ksi.

Halki, poikki, pinoon - pois mielestä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat