Seuraa 
Viestejä9031

Silloin tällöin joku täällä vihjaa että on tavannut jonkun toisen tälle palstalle kirjoittavan henkilön todellisessa elämässä. Jotkut ovat ilmeisesti jopa rakastuneet toisiinsa tai ainakin kohdanneet syvemmin.

Onkohan kellään meistä aiheesta mitään tarinaa jaettavaksi vai halutaanko nämä kohtaamiset pitää salassa?

Itse olen tavannut yhden palstan vakituisista, ja se olikin aika hauska yhteensattuma, joka oli seurausta tällä foorumilla julkaistusta viestistä.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (77)

Kerran näin yhden epämääräisen näköisen pitkätukkaisen pojan piikittävän itseään suoneen, hän oli niitä opiskelijakommuunissa asujia. Nykyisten tietojen valossa epäilen, että kyseessä saattaisi olla eräs palstalainen.

Rautatieasemalla näin jonkun juoksevan käytetyt alushousut kasvoillaan ja mylvivän eläimen äänellä jotain, mistä en saanut mitään selvää. Viime aikaisten tietojen valossa olen tullut siihen lopputulokseen, että kyseinen henkilö saattoi olla yksi palstalaisista ja hänen päässään pitämät alushousut mitä ilmeisemmin olivat Pentti "pöpi" Linkolan.

Mythbuster: Kylläpä olen. Fiksuja ihmisiä, tapaillaan todennäköisesti satunnaisesti jatkossakin Ja tulen tapaamaan jatkossa varmaan muitakin, jos vaan löytyy yhteisiä teemoja, esim. bissenottoa tai muuta kehittävää

No tapaamisesta ei nyt niin suurta tarinaa saa, käsitykseni (Gideonin havainnoista poiketen) vahvistui: (yleistän vaikka se synti onkin) täällä liikkuu suhteellisen normaalia sakkia, ainakin minun mittareilla mitattuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ole tavannut ketään, ellei sitten joku tuttu toisistamme tietämättä kirjoittele tänne. En myöskään suunnittele tapaavani ketään palstalaista. Toisaalta Mummo voisi olla ihan hauska tapaus myös tosimaailmassa ja kun pohjoisessa tulee kuitenkin vuosittain käytyä, niin Aslakinkin kanssa saattaisi olla mukava turista niitä näitä.

En tietääkseni ole nähnyt ketään palstalaista. Vaikka pari vakiokirjoittajaa väittääkin asuvan samassa kaupungissa.
Vois olla ihan kiva nähdä livenä moniakin teistä

En ole tavannut, enkä usko , että tuntisin, vaikka tapaisimme. Tuskin minuakaan kukaan tuntee tahi tunnistaa.

Ding Ding, onko liian intiimiä kysyä, miten tapasitte ja miten tunnistitte toisenne?

No tapaamisesta ei nyt niin suurta tarinaa saa, käsitykseni (Gideonin havainnoista poiketen) vahvistui: (yleistän vaikka se synti onkin) täällä liikkuu suhteellisen normaalia sakkia, ainakin minun mittareilla mitattuna

Minusta tuntuu, että täällä on eriskummallista sakkia ja palstalaisten taustat ja mielihalut ovatkin poikkeuksellisen kirjavat:
Mummo, jolla on paljon homo kavereita.
wizard, joka kuuntelee skinimusiikkia.
Bomsku, joka polttaa romeo&juliettaa, koska ei tunne muita sikareita
Aslak, jonka kirjoituset ovat sellaisella murteella, ettei niistä saa selvää
Gideon tuntuukin olevan ainoa normaali ihminen koko palstalla.
Aweb, palvoo Pentti Linkolaa ja unelmoi yhteisestä yöstä hänen kanssaan
Echi Saatanan palvoja, joka elää saatanaa palvovassa opiskelijakommuunissa.

Pinnallista. et voi tuon perusteella sanoa tuntevasi yhtään ketään, koska jokainen voi täällä halutessaan vaikka esittää olevansa jotain, vetää virtuaaliroolia, olematta sitä kuitenkaan reaalimaailmassa.

Ja muutenkin tuosta listastasi. Koskien kaikkia mainittuja: entäs sitten? Vaikkapa nyt Mummo, jolla on paljon homokavereita? So? Eikö se kerro rohkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta, ei mistään mielihaluista, täh?

Pokasaha
Seuraa 
Viestejä1474

Eipä ketään nimimerkkiä ole vielä vastaan tullut vaikka olen kyllä muuatta epäillyt.
Aluksi olisi varsin mukavaa itse tunnistaa joku tällainen henkilö, ja sitten paljastaa että hänet on tunnistettu, olisi varmaan hauskaa seurata hänen reaktiotaan. Tietenkin hänelle kuuluu paljastaa myös itsensä, nimittäin nimimerkkinä, varmaankin silloin myös molempien oikeat henkilönimetkin pitää tulla julki.

Kansakunta joka kieltää historiansa, häviää maailmankartalta.
Pokasaha

twoDogs
Pinnallista. et voi tuon perusteella sanoa tuntevasi yhtään ketään, koska jokainen voi täällä halutessaan vaikka esittää olevansa jotain, vetää virtuaaliroolia, olematta sitä kuitenkaan reaalimaailmassa.

Ja muutenkin tuosta listastasi. Koskien kaikkia mainittuja: entäs sitten? Vaikkapa nyt Mummo, jolla on paljon homokavereita? So? Eikö se kerro rohkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta, ei mistään mielihaluista, täh?


Tuo ensimmäinen väittämäsi lienee aika hyvä, koska palsta on sen luonteinen, ettei täällä kannata esiintyä omana itsenään.

Toiseen väittämääsi mummon kohdalla en yhdy, mutta saa toki noinkin ajatella.

Minä luulen että melkein jokainen täällä käyttäytyy ja kirjoittaa luonteensa mukaan. Vaikka jotain muuta esittelisikin, niin ajan mittaan paljastuu se oma luonne kuitenkin. En luule että kukaan teistä on niin hyvä näyttelijä. Vaikka näyttelsittekin, niin omaa luonnettanne ette kauaa voi salailla, se tulee esille.

Asiaan. Minä olen tavannut palstalaisia. Mutta en tietenkään tältä palstalta, mutta Ruotsissa olen muutaman tavannut.

Olen myös saanut Ruotsissa eräistä palstalaisista hyviä nettiystäviä. Keskustelemme melkein joka päivä msn:nin kautta toistemme kanssa ja puhumme puhelimessa toistemme kanssa.

Ja kerran rakastuin/ihastuin yhteen palstalaiseen Ruotsissa. Voi niitä aikoja. Puhuimme puhelimessa ja msn:ssä jatkuvasti ja harrastimme jopa sitä mmm, se saa jäädä arvausen varaan.

Olisihan sitä ihan periaatteessa mukava tavata.

Taitaa vaan ongelma olla nuoruudessani. Taidatte, kuten joku sanoi haluta vetää bisseä. Damn, I'm too young. Taino eihän se ole ainoa mahdollisuus.

Niin ja mistäs sitä tietää vaikka joku täällä kirjoittelevista olisi suuren savupiipun lähellä olevan yhteiskoulun lukiossa Helsingissä. Jos kukaan tajuaa mitä koulua tarkoitan(arvatkoon). Tässä tapauksessa olen jonkun saattanut nähdäkin.

Kertokaas, jos viitsitte, vähän mitä kouluja/lukioita/työpaikkoja käytte. Mahdollisuushan on aina, että joku tulee häiriköimään, mutta tehkää miten haluatte. Itsehän annoin jo vihjeen oman kouluni sijainnista.

Näiden tietojen avullahan saattaisi vaikka tietää onko saattanut tavata tai nähdä jonkun aavistamatta yhtään, että hänkin on tiedepalstalainen.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031
Mummo
Ding Ding, onko liian intiimiä kysyä, miten tapasitte ja miten tunnistitte toisenne?

Kun toinen osapuolikin on omalta osaltaan tuon tapahtumatilanteen ja paikan täällä kertonut niin voin kai minäkin kertoa.

Oli presidentinvaalien toisen kierroksen aattoviikko, ja joku postasi tälle foorumille huhun että Halonen oli Tiedonantajassa julkaistussa vuoden -76 vappupuheessaan toivonut Suomen liittämistä Neuvostoliittoon. Olin kuullut sen huhun ennenkin, ja kun kukaan ei sitä ollut vielä todentanut tai kumonnut, ajattelin itse tarkistaa asian kyseisen vuoden Tiedonantajasta.

Menin ruokatunnilla yliopiston kirjaston mikrofilmiluokkaan ja Tiedonantajan laatikolle. Juuri vuoden -76 vappunumero puuttui, kaikki muut numerot olivat laatikossa! Ajattelin ensin että joku Halosen kannattaja oli varastanut filmin, jotta totuus ei pääsisi julki! Sitten ajattelin että ehkä joku Niinistön kannattaja oli sen vienyt, jotta ihmiset luulisivat huhun pitävän paikkansa! Ehkä kaikki Tiedonantajan v.1976 vappunumeromikrofilmit oli varastettu kaikista maan kirjastoista!

Tunsin olevan keskellä James Bond -elokuvaa. Ratkeaisivatko vaalit tähän röyhkeään varkauteen?

Sanoin kirjastotädille että nyt olisikin oikea aika varastaa tuo filmi ja kerroin teoriani. Hän naurahti sille.

Sitten muistin että en usko salaliittoteorioihin ja arvelin että ehkä joku toinenkin oli selvittämässä samaa asiaa. Menimme toiseen huoneeseen ja siellä olikin joku tutkimassa kyseistä mikrofilmiä!

Tuo mies esitteli itsensä omalla nimellään, minä itseni omallani ja kättelimme. Ymmärsimme heti että olimme tulleet paikalle saman viestin johdatuksesta. Emme maininneet Tiede-nikkejämme. Miehen tuntomerkit sopivat kuitenkin hyvin yhteen Tiede-foorumilaiseen.

Hän kertoi tarkistaneensa asian huolellisesti ja että huhussa ei ollut perää: mitään mainittua liittämispuhetta ei ollut. Juttelimme hetken asiasta ja internet-huhuista yleensäkin, ja kun lähdin, kiitin häntä että oli tehnyt työn puolestani.

Menin sitten takaisin työhuoneeseeni ja aloin odotella, milloin foorumille tulee viesti asiasta. Noin tunnin kuluttua siellä olikin Bomt Knederin kirjoitus yliopiston kirjastosta, mikrofilmistä ja olemattomasta vappupuheesta. Valehtelijat ja huhujen levittelijät saivat huutia.

Vaihdoimme sitten pari yksityisviestiä. Emme ole sen jälkeen enää riidelleet tällä foorumilla entiseen tapaan. Ehkä vielä joskus.

En ole tavannut ketään palstalaista fyysisesti. Parin ihmisen kanssa olen kyllä vaihtanut puhelinnumerot ja soiteltua tulee jatkuvasti, mielelläni tapaisinkin mutta olemme niin eri puolilla Suomea että tapaaminen jää hamaan tulevaisuuteen...

Yksityisviestejä tulee vaihdeltua vaikka kuinka.

Niin, kyllä tämän palstan kautta on ainakin yksi parisuhde syntynyt.

En ole tavannut ketään foorumilaista, mutta haluaisin tavata legendaariset foorumiin kirjoittajat kuten: Arkos, Kosh, Aweb, Espi, Bomt Kneder, Ding Ding, Tintti, Ayla ja mummo.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Jep. Tavannut olen usemmankin palstalaisen (yli 5) ja olen lähes päivittäin tekemisissä jonkun heistä kanssa milloin minkäkin härvelin avulla tai nokatusten. Lisäksi puhelin laulaa muutaman muun palstalaisen kanssa suht taajaan.

Tosinimi yv-tuttavuuksia onkin jo sitten niin paljon, ettei tahdissa enää pysy.

Hienoa porukkaa täällä

edittiä: puskaradion välitykselläkin tiedän muutaman kirjailijan tosiolemuksen - hähää - stadi on niin pieni kylä

Tapaamiset ovat olleet ihan perinteisesti sovittuja milloin minkäkin asian tiimoilta - kuten ystävillä on tapana.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Palstalaisten tapaaminen ei ole yhtään huonompi idea, otetaan nyrkkeilyhanskat ja hammassuojat mukaan. Jos Bomsku tulee mukaan, täytyy ottaa kaasunaamari hänen polttamiensa Romeo&Juliettojen takia.
Voimme sitten ratkoa erimielisyyksiä koko illan ajan ja kuunnella skinimusiikkia a´la wizard ja nähdä echin saatananpalvonta esityksen livenä. Hauskaa siitä varmasti tulee, Awebin umpihulluille ideoille ja fanaattiselle Linkolan palvonnalle voidaan sitten kaikki joukolla nauraa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat