Seuraa 
Viestejä622

Tp. hesarin mukaan Komissio on päättänyt sallia kampaajille vapaan kenkävalinnan - korkojen korkeutta ei päätetäkään EKPssä vaan hiusmuotoilijat saavat itse päättää mikä korkoprosentti on kullekin sopiva. Ehkä jopa sukupolivapaasti.

Teräasedirektiivi etenee -- Ranskan vastustus on kaatumassa -- patonki pilkotaan jo yleisesti käsin taittamalla ja ranskis voidaan siivuttaa leipomossa kun tilatut koneet saadaan asennettua ja koeajettua. Viipaleen paksuudesta päästänee sopuun lähiviikkoina.
Vaaralliset leikkuuveitset rekisteröidään aluksi vain ammattikäyttöön -- kielletään kokonaan myöhemmin.

Tervehdysdirektiiviin on vihdoin löytymässä puuttuva osa, jotain aivan päinvastaista kuin taannoinen 'heil'. Ranskan vaatimus saanee enemmistön tuen. Siis sanotaan 'Salut!' -- ääntyy jotenkin säly -- jokaisen helppo ääntää. Vasen käsi heilahtaa samalla eteen ylös kämmenpuoli itseen päin kutsuvasti, ei torjuen. Oikea käsi jää vyötärön korkeudelle halausvalmiuteen.

Jokaiseen maalaiskuntaan ja lähiöön palkataan Advisers -ryhmiä opettamaan oikeata tervehdystä myönteisessä hengessä. Vasta toistuvista virhetervehdyksistä pääsee työleirille.

Kiikkustuoliskeptikko

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat