Seuraa 
Viestejä45973

Sekä se, jos käy jonkin asian päässänsä läpi miksi asia on niin kuin on ja miksi vastaan siihen
niin pystyykö se auttamaan sinua sitten käyttäytymään joissakin tilaintessa tätä hyödyntäen?

Esimerkiksi näissä yksinkertaisissa esimerkeissä.

- Rakastat suklaata, mutta tiedät, että tulet syömään sitä aivan liikaa ja se ei hyödytä sinua pysymään kunnossa, sekä aina, kun teet näin saat pahan olon. Sen sijaan kokeilet jotain uutta, alat syömään vihanneksia, sillä niistä on enemmän hytyä ja tiedoistat sen?

- Tiedät tarkalleen miksi sinä tunnet erilaisia lämpötiloja, seuraavan kerran, kun olet seuraavan kerran todella kylmissäsi, pystytkö minimoimaan sen kivun tunteen ja olla välittämättä siitä, vaan vain ottamalla tiedon vastaan milloin homma alkaa olla hengenvaarallista?

- 2 naishenkilöllä on hyvä ura meneillään ja haluavat nousta siinä mahdollisimman korkealle,
1st tietää miksi hänet on ohjelmoitu haluamaan lapsia ja tietää myös sen, ettei se edistä häntä urallansa, joten olisi parempi vain säästää lapsien teko myöhemmälle idealle.
2nd ei edes ajattele koko asiaa, yhtenä heikkona iltana päätyy suojaamattomaan seksiin, päätyy raskaaksi eikä uskalla tehdä aborttia..

Auttaako jonkin asian tiedoistaminen tekemään päätökisä jotka eivät ole vain hyvän tuntuinen ajatus sinä hetkenä?

Kerrohan oma tarinasi ja mielipiteesi.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Aika monet raivarit ja sekoamiset olen töissä estänyt tietoisella aivotyöllä. Että kun sinne käteen on jo osittainen käskyimpulssi aivoista lähtenyt että "heitä se ikkunasta läpi", niin joku vielä aivoista vetää jarrua että mietitääs vielä. Sitten menen istumaan ja kelaan miksi oikeastaan kiukuttaa, ja että tarvitseeko oikeasti menettää hermojaan. Se olisi luontaista ja todella primitiivisen vaistomaista antaa mennä ja heittää kaikki ikkunasta läpi ja juosta ulos itkien/nauraen/huutaen mutta tietoisuus ehtii puuttua peliin koska tietää että siitä ei seuraa hyvää. Tuommoinen nimetään kai itsehillinnäksi? Se tuntuu pahalta.

くそっ!

Vierailija
ambulo
jees
Ei tarvii olla nokkela kun miettii etukäteen.Miten voit miettiä etukäteen jos et tiedoista, että voit miettiä etukäteenEnhän minä etukäteen mietikään, jos en jälkikäteen arvioi että jatkossa voisi miettiä etukäteen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat