Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"James" Hirvisaari eroaa. Kaipa se on parempi kuin tulla erotetuksi. Olen sanonut tämän ennenkin, ja sanon sen nytkin: ei persujen skandaalit mihinkään lopu. Aina löytyy joku uusi pässi/hirvi jatkamaan perinnettä.

Kommentit (4)

Toope
Seuraa 
Viestejä24875
Liittynyt23.7.2006

Vähän myöhään aiheen avasit. Ongelma on jo poistunut. Hirvisaari ei enää ole PS:n jäsen.

Oikea ratkaisu puolueelta.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Toope
Vähän myöhään aiheen avasit. Ongelma on jo poistunut. Hirvisaari ei enää ole PS:n jäsen.

Oikea ratkaisu puolueelta.
Olet tavallaan oikeassa. Hirvisaari ei ole enää PS:n jäsen, mutta on silti eduskunnassa omassa yhden hengen "ryhmässään". Kaivelin kaikki aivosoluni, mutta en keksinyt miksi yksi ihminen saa perustaa oman eduskuntaryhmän, vaikka hänet on häädetty ulos puolueesta, jonka listoilta hänet on alunperin valittu. Tuskin häntä äänestäneet enää häntä tukisivat, kun on kerran pöntöksi paljastunut.

Sama asia on nyt käynnissä Hautala-gatessa. Miksi pitäisi valita uusi ministeri ryvettyneen tilalle samasta puolueesta? Miksei voitaisi valita vaikka jotain pätevää? Asiassa vaikuttavat luultavasti hallitusneuvottelut ym. puoluepoliittiset kähminnät: mulle, sulle jne.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat