Seuraa 
Viestejä13176

Yli kuukauden ovat käsitelleet lausuntoa, että voisi saada ansiosidonnaista päivärahaa. Haittaa jonkin verran työnkin hakua kun ei ole rahaa esim. ostaa bensiiniä.

Lieneen joku käsitelyaika tarkoituksella pitkä että ihmiset hakisivat töitä eivätkä kuluttaisi verorahoja.

27.8. jäin työttömäksi ja nyt 7.10. Liitto on hommat jo tehnyt, tarvitsevat vain työkkäristä lausunnon. Jos tulee karenssi, niin sehän on kohta lusittu jo, kun varmaan 27.8. alkaen. Eli siitä on äkkiä pari kuukautta jo syöty.

Kommentit (6)

koepallo
Seuraa 
Viestejä251

Yhdellä kerralla aikoja sitten jouduin myös johonkin erikoiskäsittelyyn koska opiskelin iltaisin ja jonkun piti tehdä päätös voiko iltaopiskelija saada työttömyyskorvausta. Silloin virkailija kuitenkin sanoi etukäteen että menee joku kuukausi ja sen verran siinä menikin. Silloin sain sen työttömyysajan työttömyyskorvausta koska olin työssäollessanikin opiskellut riittävän hyvään tahtiin.

Viimeksi taas kun jäin työttömäksi ja ilmoittauduin, aluksi tapasin yhden virkailijan joka lähinnä naputteli tiedot koneelle. Parin viikon päästä oli sitten varsinainen tapaaminen ja "työnhakusuunnitelman" teko. Silloin tämä jälkimmäinen virkailija huomasi että se eka virkailija ei ollut osannut laittaa lausuntoa eteenpäin vaikka olisi pitänyt. Onneksi huomasi, muuten olisi voinut sitten kuukauden/parin päästä harmittaa kun rahaa ei kuulu mistään

Melko masentava maailma jos työkkärissä asioinnista tulee arkipäivää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ertsu
Seuraa 
Viestejä7416

Ennenwanhaan Tampereella oli työnvälitystoimisto. Sinne kun ilmoittautui, niin jo parin viikon sisällä tuli yhteydenottoilmoitus. Ilmoitus sisälsi työnantajan yhteystiedot. Sinne kun soitti, niin puhelimessa sovittiin, että maanantaina töihin kello 7ään paikkaan A. Wanhaan hywään aikaan kaikki oli niin mutkatonta.

Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Nythän suunnittelevat, että työttömän pitäisi käydä työkkärissä joka päivä. Se vasta motivoisi. Erityisesti Lapissa, jossa työkkäriin voi olla matkaa 200 km. Siinä saa jo lylyyn vaihtaa karvat puolessa välissä matkaa.
Muoks: ei kun kalhuun ne vaihdetaan; lyly on pitkä suksi.

Denzil Dexter
Nythän suunnittelevat, että työttömän pitäisi käydä työkkärissä joka päivä. Se vasta motivoisi.Kaipa haluavat, että työttömällä työnhakijalla rutiinit säilyvät? Mutta idiootti idea kumminkin.

Voisikohan tehdä niin, että jos työkkäriin on kohtuuttoman pitkä matka, sen voisi korvata puhaltamalla nollat vaikkapa joka arkiaamu kello 8 aikaan terveyskeskuksessa?

Ja virtsanäyte sitten satunnaisesti niin saadaan huumeet seulottua myös.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
tiäremiäs

27.8. jäin työttömäksi ja nyt 7.10. Liitto on hommat jo tehnyt, tarvitsevat vain työkkäristä lausunnon. Jos tulee karenssi, niin sehän on kohta lusittu jo, kun varmaan 27.8. alkaen. Eli siitä on äkkiä pari kuukautta jo syöty.Koska kyseessä on viranomainen jonka ensisijainen tehtävä on säästää valtion rahoja, eikä ajatella kansalaisen parasta, alkaa karenssi todennäköisesti vasta kun lausunto on tehty.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat