Seuraa 
Viestejä45973

Hei,

Olen opiskelija Joensuun Karelia-ammattikorkeakoulun viestinnän koulutusohjelmassa. Teen parhaillaan opinnäytetyötäni mainontaan ja mielikuvamarkkinointiin liittyen. Toteutan kyselyn jonka tarkoituksena on tutkia, millaisena katsojat kokevat Pielaveden kunnan uuden mainosvideon. Työn ohjaajina toimivat lehtori Juha Wirekoski ja yliopettaja Jari Kupiainen.

Videon kesto on 2 minuuttia, kysymyksiin vastaamiseen kuluu aikaa arviolta 5 minuuttia. Kyselyyn vastataan nimettömänä ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Olisin hyvin kiitollinen, jos voisitte vastata tähän kyselyyn. Se on olennainen osa opinnäytetyötäni, joten jokainen vastaus on tärkeä. Kyselyyn on mahdollista vastata torstaihin 17.10.2013 asti.

Videoon johtavan linkin ja kyselyn löydät osoitteesta: https://docs.google.com/forms/d/19OuTR4 ... QWcf7AxvI/

Ystävällisin terveisin,
Joonas Penttinen
joonas.penttinen@edu.karelia.fi

Kommentit (7)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35469

Plussaa videolle rehellisyydestä ja siitä, ettei se ollut nykyajan lipevää niljakemarkkinointia. Mutta pieni miinus siitä, että tuolla videolla voisi myydä 200 suomalaista maalaiskuntaa vaihtamalla puhujan murteen, kunnan nimen ja Kekkosen johonkin sen kunnan merkkihenkilöön. Ei siinä ollut oikein mitään Pielavedelle erityistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä35469
Vatkain
Mutta eipä löydy joka kunnasta keihään olympiamitalistia. Miksi ei käytetty sitä?Eikö niitäkin ole tässä maassa aika monta? Mutta jos minä harkitsisin muuttoa johonkin, niin olisin paljon kiinnostuneempi siitä, mitä isoja teollisuuspaikkakuntia on järkevän työmatkan säteellä tai millaista teollisuutta ja mahdollisia työpaikkoja alueella on kuin siitä onko joku historiallinen (tai nykyinen, aivan sama) nimimies asunut kunnassa. Mutta tuokin on tietysti asia, joka on aivan sama kaikkialla muualla paitsi Pääkaupunkiseudun ja ehkä noin kolmen muun suomalaisen kaupungin välittömässä läheisyydessä, ja josta ei kannata rehellisesti paljoa ääneen puhua. Joku rakennusalan tai muu yleisduunari voi saada isolla tuurilla töitä, mutta tehtaat potkivat vain väkeä ulos. Sitten on muutama paskaduuni palvelualoilla ja siinä se sitten onkin, jos et ole lääkäri tai omaa kykyä ja meriittiä johtaa niitä harvoja firmoja joita lähialueella on.

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
joonaspen
Kiitos vastauksista tähän mennessä. Vielä kerkeää osallistua kyselyyn.
Kunhan kysely on ohitse, voisitteko kertoa täällä omasta puolesta miten päädyitte tämänkaltaiseen videoon?

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat