Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onko tällä sivustolla paljon viruksia? F-Secure varoittaa jatkuvasti ja estää pääsyn joihinkin viestiketjuihin.

Kommentit (3)

block52
Seuraa 
Viestejä1972
Liittynyt17.6.2012

F-Secure on varmasti pahempi haittaohjelma kuin mikään mitä tältä sivustolta löytyy. Foliohattujen haitoista en mene takuuseen.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161
Liittynyt1.7.2007

ei välttämättä sivulla mutta mainoksista niitä kylläkin voi löytyä. tosin kuten edellä mainittiin on f-secure norttonin ohella pahimpia "virukseen" verrattavia ohjelmistoja ja ristiriitojen aiheuttajia.

ps. leiska on v-tuillaan sivulla...

toisen polven pilkkuvirhe

okivi
Seuraa 
Viestejä1659
Liittynyt24.7.2008

Minulla F-Secure ei turhaan valittanut. Kun katsoin, mitä se esti, niin se oli kettukuva "Chaos Reigns" - sama, mikä on avatarina nimimerkillä "eteenpäin". Kuvasta ei päässyt mihinkään, vaan ikkuna oli poistettava.

Sitten huomasin, että tätä esiintyi vain Firefoxilla silloin, kun "eteenpäin" oli kirjoittanut näkyvälle sivulle. Ihme ja kumma, Internet Explorerilla sain sivun rauhassa esille ilman F-Securen puuttumista asiaan. Taitaa olla lähinnä Firefoxin ongelma.

http://parapsykologia.blogspot.com

There is a principle which is a bar against all information, which is proof against all arguments and which cannot fail to keep a man in everlasting ignorance -- that principle is contempt prior to investigation.
-- Herbert Spencer

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat