Seuraa 
Viestejä45973

http://fi.wikipedia.org/wiki/Klonidiini#cite_note-4

Tota käytettään joskus autismin hoidossa mistä saa reseptin kun kaveri kerran anto se jeesas ahdistukseen bentosja tehokkaammin(mulla ei bentsot Xanoria lukuunottamatta toimi eikä sekään tehoa kunnolla sekottaa vaan pään).

Mulla on todettu lieviä keskittmis vaikuksia, mutta ei ihan ADD /ADHD ollu.

No puoskari nimeltä tohtori Tolonen sanoo tota käytettävän autismin hoitoon, mutta haukkuu sen tehottomaksi kuten muutkin lääkkeet. On klonidiini paljon neuroletptejä parempi ihme ku tota ei määrätä yleisesti ahdistukseen, mutta bentsoja ja erityisesti neuroleptejä kyllä määrätään. Neuroleptejä pitäisi käyttää pääsääntöisesti ainoastaan psykoosiin. Harva neuroleptejä käyttävä jaksaa esim. opiskella tai tehdä työtä.

Kommentit (4)

morfiinisiivet
Seuraa 
Viestejä132

Katsele netistä miltä lääkäriasemalta kaupungissasi helpoiten irtoaa nappeja.
Pohjois-savolaiset tutut mainitsivat joskus miten esim Varkaudessa eräs yksityinen lääkäri kirjoittaa ihan mitä haluat.
Itseä vähän ihmetyttää kyllä ettei Valvira puutu moiseen hommaan.

μOR
Seuraa 
Viestejä373

Jos auttaa niin voi olla todellakin parempi vaihtoehto kun bentsot tai neuroleptit, mielessä pidettävä seikka ainakin hidas annoksen tiputus lopettamisesta aiheutuvan verenpaineen nousun yms. takia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luulisi tuohon saavan reseptin ihan terveyskeskuslääkäriltä pyytämällä. Kyse on kuitenkin verenpainelääkkestä eikä mistään "huume"lääkkeestä. Kerrot vain mihin tarvitset niitä ja että ovat ennen auttaneet.

Klonidiini ei kuulu nykyiseen avohoidon verenpainelääkearsenaaliin oikeastaan millään muotoa. Akuuttihoidossa sitä joskus käytetään jos pitää nopeasti verenpaineita laskea. Sen sijaan opiaattivieroituksessa tablettimuotoista Catapresania joskus käytetään tukilääkkeenä avohoidossakin. Ihan perus tk-lääkärin valikoimaan aine ei kuitenkaan kuulu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat