Seuraa 
Viestejä9000

Päivitys on ladattu ja asennus jo loppusuoralla. Se on ladattavissa Windows Storesta jo tänään!
Kommentoidaan lisää, kun päivitys on valmis.

http://windows.microsoft.com/fi-fi/wind ... 8-tutorial

Kommentit (7)

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3802

Ladattu on ja asennettu, mutta muutoksethan oli lähes mitättömiä kuten jo tiedossa oli. Ongelmia ei päivityksen yhteydessä esiintynyt. Tosin tietyt smat kysymykset kysyttiin nyt toistamiseen, joihin olin jo 8:n asennuksen yhteydessä vastannut. Liittyi siis joihinkin default asetuksiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pitää polttaa asennustiedosto (lähes 3GB) talteen DVD:lle kansiosta $Windows~BT, jos se vielä asennuksen jälkeen on siellä tallessa. Näyttäis olevan myös buuttitiedostot mukana..

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3802
block52
Asensin jo viikkoja sitten RTM-version. Ei ongelmia, ei suuria muutoksia.

Juu, sama täällä, RTM ollut käytössä yhdesä toisessa koneessa. Omassa virallinen 8, joten päivitin luonnollisestikin vasta nyt.

Vierailija

Varmaan tuolla samalla asennustiedostolla onnistuu myös kaverin tietokoneen päivitys, kun sillä on hidas netti, eikä muutenkaan osaa itse päivittää.

Tuo asennuskansio ($Windows.~BT) hupeni asennuksen jälkeen 3,79 GB:stä 350MB:iin, mutta kopioin sen ennen uudelleenkäynnistyksiä toiseen kansioon. Joten koko asennustiedosto on nyt tallessa.

pikkuhukka
Seuraa 
Viestejä43

Jostain nettilehdestä luin kolmisen tuntia sitten että 8.1 on asennettavissa. Latasin ja annoin asentua. Asennus on nyt valmis ja kaikki toimii edelleen. Jopa Winamp jatkoi soittoa siitä mihin jäi. Tähän mennessä ei siis mitään valittamista, päinvastoin.

pikkuhukka
Seuraa 
Viestejä43

Piti vielä kokeilla kauanko kestää käynnistää kone uudelleen. Core i3 kannettava, SSD levy ja 4 GB muistia: sammutus ja uudelleen työpöydällä 30 sekunnissa. Ei mitään eroa vanhaan windows 8:aan.

Pitää vähän aikaa harkita palaanko paikalliseen tiliin vai pidänkö microsoft-tilin. Se kun olisi sama kuin Lumia-puhelimessani. En tiedä mitä etuja tässä oikeasti olisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat