Seuraa 
Viestejä13176

Taas on iltasanomissa, itketään siittä kuin tuli potkut tai tulee potkut paperitehtaasta.

Esimerkiksi yrittäjä perustaa sen takia yrityksen että saa rahaa, yrittäjän työtä on sen yrittäjän yrityksen pitäminen. Sen työtä ei ole järjestää työpaikkoja. Ihminen on itsekäs olento, samanlailla työntekijäkin on itsekäs jos vaihtaa parempaan työpaikkaan kesken toisesta työpaikasta. EI 3000 ihmisen irtisanominen ole sen itsekkäämpää. Toinen tekee sen vaan, mihin riittä resursseja.

Toinen vaihtaa itsensä parempaan työpaikkaan sen takia, että se on itselle paremmin sopii. Toinen irtisanoo 3000 työpaikkaa koska se itselle sopii niin. Turha yrittäjiä on haukkua itsekkääksi, koska on se itsekäs olento se työntekijäkin.

Tässä oli karkea esimerkki.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Niinhän se menee. Kapitalismi on yhtä toimimaton ismi kuin kaikki muutkin ismit.
Nykyiset yhteiskuntajärjestelmät tulevat väistämättä tuhoutumaan, kuten aikaisemmatkin.
Anarkia on ainoa toimiva vaihtoehto.
Ja luonnollinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kannattaa tietenkin, jotain yrittää tehä. asialle, että ei tuu taas suomesta kehitysmaata. Mutta yksityisen ihmisen on turha itkeä tuollaisesta, koska hekin ovat samanlailla itsekäitä, kuin yrittäjätkin.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Ettekö hyvät poijjaat ole sitte hoksanhet , että tarkotus onki juuri se
että tehhän suomesta kehitysmaa.
Ettäkö ole panhet merkille, että kaikki on maassamme hinnoteltu
lottovoittajan tai optiomiljonäärin tasolle.
Turhaa son hitsarin tai poromiehen tuloilla yrittääkhän pärjätä.
Paskat velan puolelle jääpi joka kuukausi. Ainoa konsti onko
käypi mettästä korvaavaa " sosiaaliapua".
Tai jos mie olsin nuorempi alkasin mafian homhin, pirtua sun muutaki väkevää kuskaisin rajojen takkaa. Niitä kukhan valvo, senku tuopi mitä haluaa. On se ihme , että juuri mejän valtio on joutunu " ulkoistamis hyökkäysten " kohteeksi. Miksikä ei ruotti, vaikka siellä maksethan parempaa palkaako täällä ? Miksikä ei Norja , vaikka siellä EUta vastustethan kynsin hamphain ? Vai onko se sitte asia juuri niin , että EU onki se pääpiru joka on meitä alkanu puijjuuttamhan ?

Vierailija

Tosiasiahan on, että Suomessa on ihan järjetön ylikapasiteetti, mitä tulee paperitehtaisiin. Suomen metsistä ei voi kilpailukykyiseen hintaan ruokkia niitä kaikkia, ja on aivan järjetön kuluerä rahdata puuta Venäjältä tai Etelä-Amerikasta, kun ne tehtaat voi (valitettavasti) rakentaa sinnekin.

Paperitehtaita tulee katoamaan Suomesta vielä muitakin kuin tämä ja työpaikkoja alalta vähenee varmasti ainakin tuplasti.

Mutta Suomen metsät sanovat tälle kehitykselle: Kiitos! Kuollut paperitehdas on hyvä paperitehdas.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Hyvä Aweb ! Täysosuma, näinhän asiat todellisuudessakin ovat.
Metsämme on hakattu raiskioiksi, eikä uudet ole kerinneet kasvaa tilalle.
Myöskin energian hinta on noussut pilviin, ainoa mitä tästä voisi seurata on tuotannon lasku suomen tehtaissa. Muistaakseni sanoin tämän jo joskus puolisen vuotta sitten , vai oliko se vieläkin aikaisemmin.

Väärtille tullee Särmä, puu ja erityisalojen liiton jäsenlehti.
Kannessa tässä lehessä oli komea värivalokuva metsurista , ja
alareunassa isoille kellertävillä kirjaimilla teksti Stora Enson viimeinen metsuri. Olispa tuo totta .

Tyhjän toimittajille ja toisten selkänahasta eläjille tuli turpaan. Vidu että tekee hyvää kun näkee pers reiän kärsivän rahapulaa. Köyhänä synnyit ja köyhänä tekee itsemurhan. Perhe häpee ja lapsia kiusataan. Kiusatuista tulee helkutin enkeleitä ja huume hörhöjä. UPM = Uusia Pimpin Myyjiä. Kyllä silläkin itsensä elättää. Johtajan palkalla työllistäisi TYÖTÄ TEKEVIÄ AMMATTILAISIA 12 000 vuodessa eli kenkää vaan ja osaajat kehiin!!! Vidu valkosta pepperii dää suomaalais A 1 -arkki

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat