Seuraa 
Viestejä519

"Suomessa työn yksikkötyökustannukset nousivat varsinkin vuodesta 2007 lähtien hyvin jyrkästi ja ero tärkeimpiin kilpailijoihin pääsi repeämään, totesi Rehn MTV3 Uutisten haastattelussa.

Saksan ja Ruotsin palkankorotukset ovat 3 - 5 % tasolla. Jos Suomessa päästään nollalla alkavaan lukuun, se korjaa suomalaisen työn kilpailukykyä. Ja sen vuoksi on hyvin tärkeää, että tähän ratkaisuun päästäisiin, Rehn jatkaa."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/10/1821561/olli-rehn-toivo...

KOMMENTTEJA

Brysselin Bobrikoville Olli Rehnille (Nikolai Bobrikov oli aikanaan Venäjän tsaarin käskynhaltija, joka kertoi, miten Suomessa piti elää.)

- Kuules Olli! Joku raja pitää olla! Vedä sinä se kuuluisa v...u päähäsi, saat kerrankin kunnon karvahatun, jos sattuu pohjoistuuli puhaltamaan sinne Brysseliin. Suomeen ei ole sinulla enää tulemista. Pidä se mielessä.

- Saa nähdä kuka ökymiljardööri ja bonuspohatta saarnaa HUOMISEN päiväsaarnan kansalle aiheena:
P A L K K A M A L T T I!

- Ja saarnan jälkeen voitte poistuessanne laittaa pienen muistamisen kolehtihaaviin maamme hyväosaisten tukemiseksi.....

- Suomen kansaa kyykytetään oikein urakalla joka päivä. Edes viikonloppuina ei saa olla rauhassa. Pa$kaa tulee eliitin tuutista, eilen heinähanko ja tänään brysselin maanpetturi.

- Nokian Eeloppi kävi näyttämässä meille kunnon PALKKAMALTIN.

- Viimeisimmän tiedon mukaan rikkaat ja yritykset aiheuttavat EU:lle yli 1000 miljardin veromenetykset vuodessa.
Aloitetaanko siitä, että korjataan tuo vääryys?

- Kansalainen, onko pöytääsi katettu ylimääräinen lautanen? Porvari syö jokaisessa työläiskodissa. Sinunkin.

- Porvariliturgian piti pastori Olli Rehn.

- Ei pidä paikkaansa Rehn hyvä. Suomessa on huono johtajuus ja työnantajien osaamattomuus syöneet kilpailukykyä. Ja Rehn hyvä, oman puolueesi maanviljelijöille hankkimat vuosilomat syövät yli 200 miljoonaa valtiolta. kun työntekijät maksaa itse vuosilomansa. Samoin maanviljelijöiden eläkeiän alhaisuus ja eläkkeen maksu valtion varoista syö maata.

Olli Rehnin oma palkka on 25 000 euroa + 16 % + helvetinmoisesti muita lisiä, etuuksia ja etuoikeuksia!

Mm. Lisäkorvaukset

Virkamiehet, jotka ovat joutuneet jättämään kotimaansa tullakseen komission palvelukseen, ovat oikeutettuja ulkomaankorvaukseen, joka on 16 prosenttia peruspalkasta.

Komission virkamiehet voivat myös saada joitakin perhelisiä perhetilanteestaan riippuen. Niitä ovat kotitalouslisä, huollettavana olevasta lapsesta maksettava lisä, koulutuslisä ja alle kouluikäisistä lapsista maksettava lisä. Ne kattavat osaltaan perheestä huolehtimisesta kansainvälisen organisaation työntekijälle aiheutuvia kustannuksia.

Mm. Eläke

Virkamiesten eläkeoikeudet karttuvat joka vuosi 1,9 prosenttia, ja he ovat oikeutettuja saamaan eläkkeenä 70 prosenttia viimeisestä peruspalkastaan.

http://www.thecorner.eu/news-europe/the-outrageous-salaries-of-eurocrats...

http://ec.europa.eu/civil_service/job/official/index_fi.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Commissioner_for_Economic_and_Mone...

Suomen kilpailukyky on saatu näyttämään huonolta ottamalla tarkasteluun mukaan vain aivan viime vuosien kehitys. Pidempi tarkastelu paljastaa, että Suomen kilpailukyky on vain parantunut.

Teollisuuden työvoimakustannukset ovat Suomessa alemmat kuin esimerkiksi Ruotsissa tai Saksassa.

http://yle.fi/uutiset/mot_kilpailukykytilastot_kertovat_mita_halutaan/68...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat