Seuraa 
Viestejä9031

Tämä on Nuolihaukkojen joukkueen kotiketju 1. Aarteenetsintäkilpailussa. Tässä ketjussa Nuolihaukat ratkoivat neljää palapeliä, joista jokainen edustaa yhtä Euroopan kaupunkia.

Kilpailu on päättynyt. Nuolihaukat sijoittuivat toiseksi. Kilpailun kotiketjussa ovat lopputulokset: täällä.

Nuolihaukkoihin kuuluivat kaikki nikit (nimimerkit), jotka alkavat kirjaimilla N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y, Z, Å, Ä tai Ö, plus kaikilla erikoismerkeillä alkavat nikit.

Muut joukkueet ovat Alppikiitäjät (nikit A, B, C, D, E, F, G, H, I tai J) ja Korpirastaat (K, L ja M).
Alppikiitäjien ketju
Korpirastaiden ketju

Tässä olivat Nuolihaukkojen tehtävät, nyt jo ratkaistut:

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (832)

Jaa'a. Ei tuosta mene sanomaan mitään.

Olen sitä mieltä, että kaupunkia ei ainakaan näin heti alkuun kannata yrittää.

Joten mihin suuntaan haluaisimme tuosta edetä, jotta saisimme suurempaa kuviota?

Kenties J4? Voisi tuoda selvyyttä tuohon vihreään nauhaan sekä oikealla pilkistävään kuvaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minä mietin j3 tai j2, jotka voisivat tuoda selvyyttä tuohon ylempään nuottirivistöön.

Toisaalta j4 voisi toimiakin hyvin, koska siinä näyttäisi näkyvän jonkun jalat. Pelkkien jalkojen ja helman perusteella sanoisin(jos ne edes ovat jalat ja jos siinä edes näkyy helmaa)ihan mutulla, että henkilö voisi olla napoleon(tuli vaan mieleen) tai joku muu fransmanni. Käsittääkseni he pitivät tuollaisia pukuja.

Joku ranskan kaupunki sopisi muutenkin hyvin, nimittäin se on lähellä lontoota jos tämä menisi jotenkin salaa vaikka lineaarisesti.

Analysoikaa.

EDIT: Myöskin j6 voisi toimia hyvin, koska avatun kuvan oikeassa laidassa näkyy jokin puunrunkoa muistuttava, juttu ja myös se voisi tuoda selkoa vihreään nauhaan.

Volitans
Tunteekos kukaan nuotteja?

Ettei vaan olisi niinkin helppo, kuin Mozart ja siten Wien?

Nii tai beethoven ja hänen kotikaupunkinsa.

Tai sitten tsaikovski.

Wien minullekin tuli ensimmäisenä mieleen nuottiviivastojen puolesta. Ei nyt vielä tietenkään kannata arvata, mutta muitakin musiikista tuttuja kaupunkeja voisi olla esim. Bonna (Beethoven), Salzburg ja Leipzig (Bach ja Mendelssohn). Leipzighän oli 30-vuotisen sodan kaupunkeja, kuvassa näkyvä saapas(?) voisi olla siltä ajalta. Mutta katsellaan lisää vihjeitä.

Mitähän nuo punaiset pallot kuvan oikeassa reunassa ovat? Minusta näyttäisi ikäänkuin pelle taikka jonglööri pyörittelisi siinä palloja jalkojensa päällä. Missähän kaupungissa olisi kuuluisa sirkus?

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Selventäisin tässä että henkilökohtaisessa kilpailussa yksityisviesteillä vastustajien palapeleistä on kullakin kilpailijalla vain yksi vastaus per palapeli koko kilpailun aikana yhteensä, ei siis per päivä.

Kaiken kaikkiaan siis kahdeksan yritystä per kilpailija henkilökohtaisessa kisassa.

Jos joku on antanut jo henkilökohtaisen vastauksen, annan hänelle mahdollisuuden yrittää uudelleen jos hän haluaa vaihtaa vastauksensa.

Tollukka
Mitähän nuo punaiset pallot kuvan oikeassa reunassa ovat? Minusta näyttäisi ikäänkuin pelle taikka jonglööri pyörittelisi siinä palloja jalkojensa päällä. Missähän kaupungissa olisi kuuluisa sirkus?

Minusta se näyttää olevan aivan kuin päällimmäisien pallukoiden "kärjet" sydämestä.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Kovasti näyttäisi härältä tuo ruskea osuus. Eteenpäin syöksyvän härän etujalat.

Joku Espanjan kaupunki? Vaan mikä musiikki liittyy?

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Jahas. Aslakille on ilmeisesti ollut oman palapelin kärrynpyörä liikaa - on näemmä Aslak pudonnut kärryiltä ja tulee nyt muita häririkömään

Volitans
Jahas. Aslakille on ilmeisesti ollut oman palapelin kärrynpyörä liikaa - on näemmä Aslak pudonnut kärryiltä ja tulee nyt muita häririkömään

Ne hämää.

kaupunki on/vois olla sevilla espanjassa. Jalat:matadori, Nuotit:sevillan parturi, Punainen pallo: Maailmannäyttely. Veikkaisin ensin tota sevillaa.

edit: Sevilla se on. tai antakaa jotakin parempaa. Oliko siellä maailmannäyttely? ei jaksa googlettaa.

edit2: Avataan uusi luukku, olin yöllä vähän vauhdissa...

lierik
Seuraa 
Viestejä4922

Ai niin, se oli tuo. Veikatkaa Helsinkiä, ihan liian köpö teillä. Sibeliusakatemiassa on päästötodistuksessa tuo kuva.

Lierikki Riikonen

Olen nyt koko yön vahdannut tuota kuvaa, etten ole töihini ehtinyt. Jos te olette joutuneet valvomaan, niin vika on yksinomaan Ding Dingissä, joka taas on tehnyt niin mahdottoman tehtävän, että... En kertakaikkiaan päässyt unihiekkaa viskelemään.

Mutta asiaan. Samat ajatukset ovat pyörineet täälläkin päässä. Mitään järkevää lopputulemaa niistä ei ole kuitenkaan tullut. Ei siis mitään varmaa tietoa kaupungista.

Täällä on kallistuttu uuden palan aukaisemiseen, kannatan sitä. Ehdotan kuitenkin aukaistavaksi palaksi J10:ä, vaikka se on diagonaalisesti jo auki olevaan palaan. Perustelut: pala on pinta-alaltaan suurin, Ding Dingin tuntien tämä ei ratkea kahdestakaan palasta (kuin tuurilla), niin joudumme avaamaan vielä kolmannenkin (kuudennenkin heh) palan, voisi olla siinä vaiheessa hyötyä tuosta isosta auki olevasta palasta. Mihin edetään sitten. Mahdollisimman sekavasti kirjoitettu, toivottavasti ymmärsitte.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat