Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Ajattelin että vois sossusta hakee rahaa, kun saa helpommin kun töitä.

yli 2 kuukautta meni tukiasiakin hakeassa, ja lippujen ja lappujen hommaaminen oli työn takana. Kaikki työnantajat eivät edes antaneet palkkatodistuksia. Ilmeisesti pelkäävät että tiedot leviää. vaikka ilman niitä ei saa rahaa.

Mitä työnantajat salaa?, ei oo kaikki laillisesti hoidettu. Matalapalkka alan töissä ei juuri kannata tehdäkkään. Esim. tukiaisia kannattaa hakea, koska on enemmän rahaa kun monessa osa-aikatyössä. Pari kolme sataa euroa tukia voisi kasvattaa, että matala-palkka alat kuolisivat kokonaan. Koska ei yhteiskunassa matalantuoton töitä kannata teetättää koska pitää kuitenkin sosiaalietuuksia hakea että töillä tulee toimeen. 2000 euron kansalaispalkka olisi hyvä, niin kun Sveitsissäkin on suuniitteilla.

Kommentit (4)

Cargo
Seuraa 
Viestejä979
Liittynyt27.8.2007

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

kurremus
Seuraa 
Viestejä383
Liittynyt28.8.2011

itse ajattelin että lopettelen duunit mutten mene sossuun. En halua olla kenestähään riippuvainen ja rahaa tarvitsen uskomattoman vähän jos eläisin ilman sähköä&lämmitystä

tiäremiäs
En viitsi töitä enää hakea -- Ajattelin että vois sossusta hakee rahaa, kun saa helpommin kun töitä.Aktiivinen työn hakeminen ei ole este toimeentulotuelle.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat