Seuraa 
Viestejä443

Olen useasti ajatellut laittaa tällaisen kysymyksen tänne... Tiedän, että vastaavanlaisia valintoja On suoritettu muuallakin netissä, mutta nyt myös täällä?

K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (14)

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1479

Jarno Saarinen.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lol, mitkä vaihtoehdot. "Jeesus, Jumala, Pyhä Henki, Aatami, Eeva, Nooa, Mooses, Maria Magdaleena, Jeesuksen 12 opetuslasta, Elvis, Joku muu - kuka?"

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654

Ensin luulin ihan oikeasti otsikosta ja avauksesta, että tässä pohditaan kenen ruumis olisi kiva nähdä "livenä". Ihmettelin vähän, miten Lenin tai vaikkapa Jeremy Bentham on jätetty listalta pois.

We're all mad here.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Richard Feynman

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907

Jonkun massauskonnon alullepanijan kanssa voisi ihmetellä, että aika hyvin veti. BS:n suhteen mormonisuuden alullepanija voisi olla hyvä. Muhammediltakin voisi kysellä, että mukavasti laittoi siemenen takapajuisuudelle. Kristinuskolle ei varmaan ole mitään järkevää yksittäistä henkilöä, ei edes Jesse kelpaa sellaiseksi.

Newtonin Iisakki voisi olla kova sana. Tesla?
Sokrateskin oli aika kova jäbä jo elintapojensa puolesta.

Toisaalta jonkun tunnetun murhamysteerin kannalta joku uhri olisi kova sana. Monet kuolaisivat Jukka S. Lahden tietojen perään.

Toisaalta, jos historiasssa on elänyt sellainen henkilö, joka on ratkaissut päättämättömyyden ongelman, olisi hän listallani #1.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35361

Tarkoitetaanko tässä sitä, että vainajan "sielun" kanssa voisi keskustella tapahtumista ennen hänen kuolemaa vai sitä, että näkisi ruumiin ja voisi varmistua tämän todella kuolleen? No, en haluaisi nähdä kummassakaan tapauksessa ketään. Mitä iloa siitä olisi, kun ei ole salaperäisesti kadonneita sukulaisia, joiden kohtalosta haluaisi varmuuden? Julkisuuden henkilöiden elossaolo ei voisi vähempää kiinnostaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat