Seuraa 
Viestejä443
Liittynyt16.3.2005

Olen useasti ajatellut laittaa tällaisen kysymyksen tänne... Tiedän, että vastaavanlaisia valintoja On suoritettu muuallakin netissä, mutta nyt myös täällä?

K.K.

Elämä on ainaista opiskelua kehdosta kuolemaan - ehkä kuoleman jälkeenkin on opiskelua - kuka sen tietää?

Kommentit (14)

Prossimo Treno
Seuraa 
Viestejä1404
Liittynyt26.3.2006

Jarno Saarinen.

TOIJALA. Katse josta huomaa toisen olevan aivan liian päissään, jotta hän ymmärtäisi mitään mitä hänelle on sanottu viimeisen 20 min. aikana. "Junassa yritin puhua hänelle, mutta hän oli jo toijalassa." — Antti Hyry (Kokkilan kakkakääpiö, Hömpönkeinaa, Hirvi Akuniemi, Artsiitti Höti Pörtsiitti, Iina Viinatossu).

koepallo
Seuraa 
Viestejä251
Liittynyt19.9.2008

Jimmy Hendrix, jos nyt oletetaan että tämä artisti on pysynyt hengissä kaikki nämä vuodet, eika esim. esiinny zombina. Muitankin muusikoita kyllä löytyisi.

Lol, mitkä vaihtoehdot. "Jeesus, Jumala, Pyhä Henki, Aatami, Eeva, Nooa, Mooses, Maria Magdaleena, Jeesuksen 12 opetuslasta, Elvis, Joku muu - kuka?"

Reifengas
Seuraa 
Viestejä3419
Liittynyt30.5.2010

Tietenkin puolitoistametrisen puusepän tai kirvesmiehen kahden vuosituhannen takaa kommentoimassa nykymaailman menoa.

Rinnan rikkahat ajavat,
käsityksin köyhät käyvät.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Liittynyt9.10.2008

Ensin luulin ihan oikeasti otsikosta ja avauksesta, että tässä pohditaan kenen ruumis olisi kiva nähdä "livenä". Ihmettelin vähän, miten Lenin tai vaikkapa Jeremy Bentham on jätetty listalta pois.

We're all mad here.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
Liittynyt18.10.2007

Richard Feynman

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

idiotus
Seuraa 
Viestejä1907
Liittynyt8.12.2007

Jonkun massauskonnon alullepanijan kanssa voisi ihmetellä, että aika hyvin veti. BS:n suhteen mormonisuuden alullepanija voisi olla hyvä. Muhammediltakin voisi kysellä, että mukavasti laittoi siemenen takapajuisuudelle. Kristinuskolle ei varmaan ole mitään järkevää yksittäistä henkilöä, ei edes Jesse kelpaa sellaiseksi.

Newtonin Iisakki voisi olla kova sana. Tesla?
Sokrateskin oli aika kova jäbä jo elintapojensa puolesta.

Toisaalta jonkun tunnetun murhamysteerin kannalta joku uhri olisi kova sana. Monet kuolaisivat Jukka S. Lahden tietojen perään.

Toisaalta, jos historiasssa on elänyt sellainen henkilö, joka on ratkaissut päättämättömyyden ongelman, olisi hän listallani #1.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

In porto perse vitulus est.

Rousseau: "tämä keskustelufoorumi saattaa aiheuttaa itsetuhoisuutta, käytettävä vain hoitohenkilökunnan valvovan silmän alla ja/tai hyvin lääkittynä".

Varoitus! Saatan leikkiä välillä paholaisen asianajajaa jopa tiedostamatta sitä.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä30885
Liittynyt16.3.2005

Tarkoitetaanko tässä sitä, että vainajan "sielun" kanssa voisi keskustella tapahtumista ennen hänen kuolemaa vai sitä, että näkisi ruumiin ja voisi varmistua tämän todella kuolleen? No, en haluaisi nähdä kummassakaan tapauksessa ketään. Mitä iloa siitä olisi, kun ei ole salaperäisesti kadonneita sukulaisia, joiden kohtalosta haluaisi varmuuden? Julkisuuden henkilöiden elossaolo ei voisi vähempää kiinnostaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat